Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот greenandwhite » 14 юли 2012 17:42

Да ви кажа форума ще ви влезне в ред чак когато Катарго и славията се разкарат от него. Тези двамцата колят и бесят на ред най лошото е че го правят за няма нищо. :evil:
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 14 юли 2012 17:49

El Brujo написа:Ако прочетеш още веднъж поста ми, ще забележиш, че всъщност не си ми отговорил на нито един въпрос.
Не искам на Вуте да му е по-зле. Искам, когато аз тегля майните на Вуте и той на мен, двамата да получим еднакво наказание! А не аз - месец, а той никакво. Толкова ли неясно се изразявам?

Всички това питаме , само че защо ли винаги следват някакви други отговори ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 14 юли 2012 18:20

1912plovdiv написа:
El Brujo написа:Ако прочетеш още веднъж поста ми, ще забележиш, че всъщност не си ми отговорил на нито един въпрос.
Не искам на Вуте да му е по-зле. Искам, когато аз тегля майните на Вуте и той на мен, двамата да получим еднакво наказание! А не аз - месец, а той никакво. Толкова ли неясно се изразявам?

Всички това питаме , само че защо ли винаги следват някакви други отговори ;)

Не може за едни майка, а за други мащеха.
Канарче!

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 14 юли 2012 18:27

Каспър,според теб има ли възможност някой да бъде наказан от наш модератор,но наложеното наказание не бива изтърпяно докрай поради намеса на друг с по-големи права?Прав си,че правила трябва да се спазват,ама и това искаме!Ако смятате,че ще ни обиждат и ще седим примирено-НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ!
Сигурни ли сте,че всички наложени банове от Модератор Локо Пд всъщност са от него, а не от второ лице използващо поверените му права?
Послушах колегата ти Славия-Завинаги и не отговарях на провокации,а докладвах мнения и дори написах какви са ми претенциите!РЕЗУЛТАТ НУЛЕВ!
Еми щом е така ще има псувни наредби.Кво да ти кажа и ние сме прави за себе си!

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 14 юли 2012 18:40

Casper , никой не хленчи ясно ли ти е ? Написал си 20 реда безмислици пълни с обиди . Каза ви се ясно или ни банвайте всичките или направете така , че да се чувстваме равни на останалите . Не ви искаме обясненията , защото мнението ви го знаем и не съвпада с нашето.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 14 юли 2012 18:50

Ами все пак Каспър за едно е прав, правилата трябва да се спазват . Дарик радио , собственик на сайта Гонг.бг, членува в етичната комисия на българските медии, има си канален ред за оплаквания относно електронните медии , има си и етичен кодекс, който съм убеден , че щом има толкова недоволни тук определено не се спазва. Медийната група като цяло също е оставила контакти за потребителите и. Ако т.нар "Ръководство", за което Каспър говори е ОК с нещата които ще изложим , няма никакъв проблем , сайтът си е техен могат да назначават когото желаят и да се разпореждат както намерят за добре. Само че аз не съм много сигурен , че Ръководството е наясно и толерира подобно отношение към една от най-големите публики в България , както Каспър твърди. Но ако все пак е вярно ще го приема.

Само накрая да не се окаже, че мащехата е мащеха и за себе си ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 юли 2012 19:20

Вие кво очаквате. Тука няколко човека на които са им дали права се взеха за велики. Аз бях модератор и единствено се опитвах да търкам неблагоприлични изрази до колкото успявах. Явно не съм се справил след като са ме разкарали от модераторите дори без да ми съобщят. Както и да е. Не че ми трябва да съм мод. Идеята беше, че не искам да банвам дори хора от противниковите отбори защото това подяволите е ФУТБОЛЕН форум. Това не е форум на литератори или миряни. Нормално е като футболни фенове да прехвърчат искри. В крайна сметка форума е тука за да влезнат хората и да комуникират. Това че някой се е запалил в спор и е казал по-груба дума не е болка за умиране. Ако някой се чувства обиден от такова нещо да излезне и да покани на мъбки спор провокатора. Много е просто.

Самоче тука хората с правата се самозабравиха и започнаха да колят и бесят наред без реални причини. Кажеш говедо - бан. Кажеш буфер - бан. Смешно е господа администратори да се вживявате на строги гестаповци при това на сайт който не е ваш а вие го чувствате като бащиния. Подкрепям вопъла на недоволство от страна на канарите.

В този форум всички като Кубик, Шивача и прочие потребители които всеки може да провери къде са писали най-много (във форум на Ботев) се толерират и въпреки че осъществяват целенасочен спам, чрез който се стремят да провалят и осерат поредната тема в подфорум Ботев. А потребители на форума Ботев, бидейки провокирани, биват баннвани на база правилата, които ясно се пренебрегват когато се гледат провокаторите.!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 14 юли 2012 19:43

И от 9 страници така и не стана ясно кой е "Модератор Ботев Пд" :lol: :lol: Тоя форум вече няма нищо общо с това, което беше преди и докато не се промени нещо, аз лично спирам да пиша! Имаме си наш форум, в който няма никви славия-форевърци, кубици и т.н. Живи и здрави

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 14 юли 2012 19:49

Какво му се обяснявате на тоя каспар???
В дивия целият форум на гонг и гонг като медия и без това отдавна вече не са "водеща спортна медия"!
Спирайте да ги посещавате, ние без тях можем, те без нас са нищо ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 юли 2012 19:54

От дълги години следя форумите-БГ плей,Старият на Гонг (които още го има) ,сегашният на Гонг.Предпочитам да чета и рядко да пиша.признавам в много случай съм използвал по-груби думи в малкото ми мнения,защото не мога да търпя някакви си "дребни души" да обиждат любимият ми отбор.Няма тема в която 90% от нашите фенове да не бъдат провокирани.Ние го отнасяме,а провокаторите продължават старата песен.Питам модераторите,когато формирате екипа за локални модове правите ли някаква бегла справка за това кои са.Игито-мод е ,човек толкова компрометиран го слагате мод и искате да няма обиди. Техните хора го гонят от собственият им форум, че всяка интриги, а тук даже по едно време беше модератор.Е кажете ми аз с моите 200 мнения или неговите 4000 всички до едно свързани с "жълтите" са по голям проблем.Може ли модератор на страницата на Локомотив да призовава "локомотивци от целия свят обединявайте се срещу световното зло папагал.като се види да се унищожава на място" (Irsih staut).Питам Каспар може ли от такъв човек да чакаш справедливост и правилна модерация.Не сме най-добрите ние от Ботев, но нека аршина бъде еднакъ :!: в.

Върни се в “Архив”