Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Левски-Сараево

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 юли 2012 12:17

Трябва да подходим сериозно и в двата мача без никакво подценяване. По силни сме и ще продължим, освен ако сами не си направим живота труден.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

simeon8111
Контакти:

Мнениеот simeon8111 » 13 юли 2012 12:25

housestyle написа:[center]Верояния състав за мача[/center]
[center]Изображение[/center]

За мен това е най-добрия стартов състав. Евентуално като смени може да се появят португалчето отпред и Мони Райков отляво.

Задължително Иво Иванов трябва да е центрлен, просто защото стила на игра на Сараево не е бърз футбол по тревата, а центрирания в полето на съперника, там Ива е по-добър от Пелето. При изнасянето на топката Ангелово би бил мн полезен в средата на терена.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 13 юли 2012 12:43

AnalBreaker написа:
Eminem написа:Дано да има към 17-18 000 на стадиона.

В първите мачове винаги пълните стадиона. Очаквам и сега да го направите ;)

След което се вижда "истинското лице" или "новото лице" и айде 200 човека. После защо няма публика. Колкото и да си обичаш отбора, отиваш и футбол да гледаш, все пак.. Мисля, че с тези няма да имаме особени проблеми. Ако играем добре и по-натам, независимо от резултатите, мисля, че ще ходят доста хора.

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 13 юли 2012 13:12

2:1 за Левски на Герена. Успех!

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юли 2012 13:29

simeon8111 написа:

За мен това е най-добрия стартов състав. Евентуално като смени може да се появят португалчето отпред и Мони Райков отляво.

Задължително Иво Иванов трябва да е центрлен, просто защото стила на игра на Сараево не е бърз футбол по тревата, а центрирания в полето на съперника, там Ива е по-добър от Пелето. При изнасянето на топката Ангелово би бил мн полезен в средата на терена.

От къде ги редиш ти тея състави не те знам но явно не знаеш кой на каква позиция играе

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 13 юли 2012 13:33

way написа:
simeon8111 написа:

От къде ги редиш ти тея състави не те знам но явно не знаеш кой на каква позиция играе

що бе как трее да е..
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юли 2012 13:34

housestyle написа:що бе как трее да е..

Прохазка няма нищо общо с ляво крило ,по вероятно е Ели като ляв бек и защитата не мисля че ще е така

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 13 юли 2012 13:41

simeon8111 написа:

Прохазка ляво крило :shock: Научи първо играчите,после сглобявай състави.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 13 юли 2012 13:56

Прохазка мисля, че е атакуващ полузащитник, а не ляво крило. Според мен ще остане реаерва като в средата ще са Гаджев и Ангелов, както и Марсиньо изнесен малко по - напред. По лявото крило ще бъде Опуко.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 юли 2012 13:58

Аз по-скоро си мисля ,че Райков ще е титуляр ,а Опоку резерва ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”