UltraBlue. написа:Мен ми е интересно как ще сме от ляво.. пълна трагедия там ще ни е едно от най-слабите места ми се струва.. Пинто контузен , Райков беше налаган като титуляр на лагера в Австрия... ше ме извинява , но мисля , че не може да стъпи и на малкия пръст на Тони Калво.. много ме е яд , че го изпуснахме така

Дано тоя Опoку се разиграе..
Не сме чак толкова зле, но освен Старокин, Ели също може да играе там. Пелето наистина не ми харесва като централен, защото е нисък и много топки го прескачат. Иначе много добре изнася и има необходимото спокойствие, но при статични положения бая ще го закъсаме с него в центъра на защитата. Батков спомена, че ще се вземе още един човек и аз си мисля, че е ЦЗ, но се изчаква да се махнат Милиев и Диамунтен или поне един от двамата. А от ляво Райков не е чак толкова зле, но много му куцат центриранията, да се хваща на работа и да подобрява! Отделно, това момче от младите, не мога да се сетя името му в момента, също може да играе по-напред. Техничен е, бърз е, но оставя голямо разстояние между себе си и противника, както и не гони докрай. Назад е пълна дупка, но по-напред мисля, че ще се справи доста по-добре. Отделно, отляво имаме и Опоку, който много бързо го отписахте, после някои много бързо го обявиха за невероятен и т.н. На мен лично ми харесва, но мисля, че ще му трябват 3-4 мача, за да влезе в ритъма на отбора. Бърз и техничен е, връща се доста, личи че е добър играч. Имаме вариативност в състава, което си е супер, само в центъра на защитата се притеснявам как ще сме. Много разчитам на Иво Иванов да направи добър сезон...