Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2012 17:31

london_hools написа:
blue avalanche написа:Предполагам,че тук вече не става въпрос за продажба,а за,евентуално,занижаване на заплатата му.Може би...

Не вярвам да е това,преди седмица имаше интервю с "Диаманта" и той каза,че се готви добре и ако му се даде шанс ще играе.Също каза,че си има договор за още една година,не е обиден на клуба и че вината за слабия полусезон не е само негова.

А,"много сериозният разговор" с Тонев? ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 юли 2012 22:50

Аз мисля, че щом противникът има в отбора си Пашкулев и Станко Машина, трябва само да направим едно темане и да кажем: Евалла! Дотук бяхме с титлата и купата, вай-вай...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2012 23:46

Синьо сърце написа:Аз мисля, че щом противникът има в отбора си Пашкулев и Станко Машина, трябва само да направим едно темане и да кажем: Евалла! Дотук бяхме с титлата и купата, вай-вай...

Аз отдавна я отписах! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мисля да емигрирам!Че с този "червен терор",дето се задава...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 13 юли 2012 00:00

tevez написа:На "Герена" се чудят какво да вземат - защитник или дефанзивен халф

Португалец или французин може да се присъедини към Левски, научи Livesport.bg. Става дума за дефанзивен полузащитник или централен бранител, а привличането на футболиста зависи от продажбата и освобождаването на Йордан Милиев и Сюлейман Диамутен.

Ако двамата си тръгнат от "Герена", то тогава Левски ще привлече защитник, който да бъде алтернатива на офорямащата се като титулярна двойка централни бранители Иво Иванов и Станислав Ангелов. При оставане на един измежду Милиев и Диамутен пък, "сините" ще се насочат към вътрешен полузащитник, който да се бори за място в състава с Владо Гаджев, Роман Прохазка и Христо Йовов.

При всички положения, футболистът, който ще дойде на "Герена" е гледан от спортно-техническото ръководство на клуба на живо поне в един мач. Не е тайна, че Иво Тонев, Илиан Илиев и Дончо Донев няколко пъти ходиха и до Португалия, и до Франция, за да наблюдават футболисти от местните първенства.

Каква титулярна двойка е това? Ангелов няма 1.80! При корнери и други центрирания, как ще се бори с нападатели, тип Жоао Силва, които са около 1.90. Ще ги омайва с походка ли? Ели ще е титуляр до Иво, най-вероятно, а Пелето ще спасява положението, когато се налага. Дано остане Диамутен или да вземем още един защитник, че не ми е спокойно така.

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 13 юли 2012 02:04

Мен ми е интересно как ще сме от ляво.. пълна трагедия там ще ни е едно от най-слабите места ми се струва.. Пинто контузен , Райков беше налаган като титуляр на лагера в Австрия... ше ме извинява , но мисля , че не може да стъпи и на малкия пръст на Тони Калво.. много ме е яд , че го изпуснахме така :evil: Дано тоя Опoку се разиграе..

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 13 юли 2012 09:05

UltraBlue. написа:Мен ми е интересно как ще сме от ляво.. пълна трагедия там ще ни е едно от най-слабите места ми се струва.. Пинто контузен , Райков беше налаган като титуляр на лагера в Австрия... ше ме извинява , но мисля , че не може да стъпи и на малкия пръст на Тони Калво.. много ме е яд , че го изпуснахме така :evil: Дано тоя Опoку се разиграе..

Не сме чак толкова зле, но освен Старокин, Ели също може да играе там. Пелето наистина не ми харесва като централен, защото е нисък и много топки го прескачат. Иначе много добре изнася и има необходимото спокойствие, но при статични положения бая ще го закъсаме с него в центъра на защитата. Батков спомена, че ще се вземе още един човек и аз си мисля, че е ЦЗ, но се изчаква да се махнат Милиев и Диамунтен или поне един от двамата. А от ляво Райков не е чак толкова зле, но много му куцат центриранията, да се хваща на работа и да подобрява! Отделно, това момче от младите, не мога да се сетя името му в момента, също може да играе по-напред. Техничен е, бърз е, но оставя голямо разстояние между себе си и противника, както и не гони докрай. Назад е пълна дупка, но по-напред мисля, че ще се справи доста по-добре. Отделно, отляво имаме и Опоку, който много бързо го отписахте, после някои много бързо го обявиха за невероятен и т.н. На мен лично ми харесва, но мисля, че ще му трябват 3-4 мача, за да влезе в ритъма на отбора. Бърз и техничен е, връща се доста, личи че е добър играч. Имаме вариативност в състава, което си е супер, само в центъра на защитата се притеснявам как ще сме. Много разчитам на Иво Иванов да направи добър сезон...

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 юли 2012 10:39

Както гласи едно неписано правило:"Добрата защита печели мачовете,а нападението къса билетите на публиката".Ще изглеждаме трагично,ако Иво Иванов при всичките му спорни или безспорни качества е титуляр и то без алтернатива.Както съм казвал,дните на Данчо Милиев са преброени и спортно-техническото ръководство няма намерение да го задържа.Диамутен си е защитник и защитник от класа бих казал.Много хора го обвиняват,че бил бавен,трудно реагирал на ситуации...Ами как да е иначе,като пролетта нямахме читави дефанзивни халфове?!Кмета Йовов и обидения Гаджев и според мен слабия откъм качества Димов may be? За какво говорим?!

Милиев има 2 оферти според Иво Тонев,а с Диамутен ще има сериозен разговор.Твърде възможно е,да остане ако се съгласи да намали заплатата си.Иначе господин Тодор Батков заяви,че ще вземем още 1 играч,вероятно защитник,което ще е добре.

Общо взето си мисля,че ни чакат наистина добри дни.

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

iavorianev

Мнениеот iavorianev » 13 юли 2012 21:43

http://gong.bg/view_article.php?article_id=283347
Ето го новото попълнение......Сюлейман Диамутен се връща в първия отбор на Левски

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 юли 2012 21:44

iavorianev написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=283347
Ето го новото попълнение......Сюлейман Диамутен се връща в първия отбор на Левски

Е той нов ли е :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юли 2012 21:46

ralka_levskarka написа:Е той нов ли е :lol:

Дано е "нов" :)

Върни се в “Архив”