Дебрецен-Левски[Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]
Направо не мога да повярвам че посегнахте на "свещената крава" Гошо Петков . Петър Чех , ако има ден ,може да извади най-много един от тези три удара . Издъниха се защитниците и дефанзивните халфове които оставиха ония да пуцат като на стрелбище.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
абе за мен мустакатия се надцени и егото му го е надвило тотална за съжаление.При положение,че знаеш че коефициента няколко години ще бъде голям след 2006г. и съответно съперниците ще бъдат по слаби може да си надвиеш масрафа за поне двама или трима качествени футболиста с големи заплати ,като съответно класата на отбора ти ще се повиши и да си избиеш после разходите с добро класиране
за две години са изпуснати над 12 млн евра от смешни съперници с много ниски коефициенти:roll:
простотията на човека Левочево няма почивен ден
за две години са изпуснати над 12 млн евра от смешни съперници с много ниски коефициенти:roll:
простотията на човека Левочево няма почивен ден

[LevskiFan] написа:barbi_vip написа:Да и Петков се изложи много разочароващ за жалост
Спасявал ни е в много важни мачове,тъи че му е простено!
Да аз това не го отричам че ни е спасявал във важни мачове , просто споделих впечатлението от снощи което оставиха изявите на Гошо
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
- [LevskiFan]
- Контакти:
barbi_vip написа:[LevskiFan] написа:barbi_vip написа:Да и Петков се изложи много разочароващ за жалост
Спасявал ни е в много важни мачове,тъи че му е простено!
Да аз това не го отричам че ни е спасявал във важни мачове , просто споделих впечатлението от снощи което оставиха изявите на Гошо
Да!Разбирам те причините са доста за този провал и не трябва да се търсят само в един...!
- Middlesbrough
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Загубихме......е и кво ? Снощи поне видях игра от нашите. Според мен, всичко започва от сега ! Предстои ни можеби- най важният полусезон, за последните 3 г. Ще напиша кое ми направи впечатление.....унгарците са много грамотен тактически отбор ! Играха защитно, при това си личи, че са с доста по добра физическа подготовка от нашите, и като вземем на предвид, психическото предимство от идеалният за тях резултат.......то нещата стават ясни. И въпреки това......Левски имаше немалко положения за гол, и то при всичките предимства на съперника ! За съжеление, и аз констатирам липсата на класа в нападение.....и то най вече в центъра на атаката ни. Жоро Христов.....моите уважения към това момче, щото най малкото винаги излиза с огромно желание, старае се......но не се получават нещата при него. Можеби именно голямото му желание да се докаже, му върти кален номер......можеби трябва да е по небрежен.....на позицията на която играе, се изисква доста голяма доза непукизъм. А той ми се струва все напрегнат.....има качества, има перфектната физика за център нападател.....поне според моите разбирания за играта......но определено е много схванат.....прекалено много "мисли" а головите ситуации !
Но като че ли, най много ни липсва "разбивач" ( дефанзивен халф ) Сърмов......и той да ме извинява......не че не играе с желание, но при него приказката: "Не става само с желание, трябва и акъл" важи с пълна сила ! Освен акъл, на момчето определено му липсват и качества......и то от елементарните.....спиране, поемане, подаване....та и дори отнемане чисто на топката, задача за която е и пуснат да играе. Спешно да се намери заместник на Сърмов, мисля че от школата все ще има по кадърно момче.....а като се оправи и Гаджев, нещата в центъра ще са добре.
Общо взето ни отстрани отбор на нашето ниво.....и голямото му предимство беше разузнаването и тактическата грамотност.....просто нашите ми се струва, че бяха изненадани от стила на унгарците.....а те от своя страна знаеха прекрасно за нашите грешки и недостатъци. По голямата част от играчите на Левски, са по класни от тези на Дебрецен.......но пък от своя страна, те нямаха слаб пост ! Докато при нас, в всеки един от двата мача, имахме по двама трима играча, които бяха безобразни......и това също направи разликата !
Дано да се вземат поуки от тези мачове и вярвам, че в Лига Европа, дори и да срещнем отбори с подобен стил на игра......вече няма да имаме проблеми.
Уникално точно мнение , напълно еднакво с моето евалата

Офтопик:
Хан Крум написа:Направо не мога да повярвам че посегнахте на "свещената крава" Гошо Петков . Петър Чех , ако има ден ,може да извади най-много един от тези три удара . Издъниха се защитниците и дефанзивните халфове които оставиха ония да пуцат като на стрелбище.
За 1ви път се съгласявам с теб

-
- Контакти:
Middlesbrough написа:По голямата част от играчите на Левски, са по класни от тези на Дебрецен.......но пък от своя страна, те нямаха слаб пост !
Не знам как определни,че нашите са по-класни играчи. За мен те бяха по-дисциплинирани,по- грамотни и доста по-класни. Типичен пример за изгряващ отбор в Европа. Имаха всичко,това което ние нямахме. Със сигурност ще вземат 2-3 победи в ШЛ и няма да са случайни. Колкото до нас за трета година подред искаме да постигнем нещо без да покажем,че го заслужаваме. След ерата на Борето и Ричи,нашата халфова линия е меко казано слаба. Сърмов и Гаджев се старят, но все още имат много да учат. Дарко има качества, докато бразилците,Бардон и Йовов не са за Левски в това си състояние.