Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Re: ДО РАТКО И БАТКОВ-СПЕШНО НАПАДАТЕЛ

Мнениеот ni_ki87 » 26 авг 2009 15:24

mormona написа:
PFC Litex написа:Стига с тези ненужни теми.
Ратко и Батков не четат форума, а нови нападатели и футболисти до нова година нечакайте, колко пъти да Ви бъде казано
http://sportal.bg/sportal_tv.php?catego ... o_id=16682

Ми брат за какво я държиш темата тогава ? Аз неразбирам.Пускаш им къде да пишат ама не я заключваш тая.Даже да я изтриеш.Аз съм сигурен , че някъде към 70 % от темите се пускат от Пубери.Точно пообед, след даскало като са се прибрали/.Сега те няма да си признаят мааа според мене е така.Секи вика , че не е пубер и е на 26.Да бе аз съм на 20, ако става на въпрос някой да не каже , че съм пубер.А сега не съм на работа просто затова пиша наобед.Аз като им вида мненията които пускат при писането на тема... хващам се за главата.
ТЕма - Левски в Европа
Първо мнение - Утре ще чуем Химна !!!

Тема - Батков и Кокала, махнете се
първо мнение - какво правим ?

Тема - Левски в шампионска лига
първо мнение - Левски изтегли Дебрецен! Коментирайте искам да видя какво ще кажете....

нещо подобно е ! Ми трийте и толко бе , то има в раздела за ЛЕвски към 107 страници , сяка страница съдържа към 25 теми.За каво има толко ? Пише ли някои изобщо в мненията от 6 страница назад ? Някои може ли да си намери изобщо темата ?
1:1 с твето мнение.Иначе и мене ме бяха определили като пубер нищо,че съм на 22.А към отговорниците за форума-защо ми блокирахте предишния профил при положение,че в нито едно мое мнение няма обидна квалификация!?
П.П.Прасе за мен не е обида!

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: БАТКОВ<AKО СИ ЛЕВСКАР ПРОДАЙ ОТБОРА

Мнениеот alexpk » 26 авг 2009 15:25

Батков съсипа ЛЕВСКИ,както Костов СДС.
Баткоff вън

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Моят Левски

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 авг 2009 15:30

Този Левски, който вчера беше в Будапеща и този Левски, който игра през последните 2 години в България и Европа няма нищо общо с моя Левски. Това не беше моя Левски!

Ето това е моя Левски, който аз искам да виждам:

I. Налагане на постоянен и един и същ състав от административно ръководство, треньори, футболисти и система на игра за 5-10 години напред с цел изграждане на силен отбор със стил на игра, който се забавлява по терена и мачка наред всички свои съперници в България и всяка година участва минимум в групите на Шампионска Лига.

0. ПФК Левски АД се преименува само във "ФК Левски"; връща се старата емблема на Левски; създава се втори химн на английски език; закрива се Управителния и Надзорния Съвет; новата структура на клуба ще бъде следната:

1. ПРЕЗИДЕНТ - АЗ (Keanu^Reeves)
2. Изпълнителен Директор - Дончо Донев
3. Финансов Директор - Данаил Петров (бивш Президент на БК Левски)
4. Спортно-Технически Директор - Георги Иванов
5. Юридически Директор и Адвокат - Георги Градев
6. Международен Директор - Николай Илиев
7. PR Директор и Пресаташе - Витомир Сараиванов
8. Директор на ДЮШ - Габриел Омар Батистута
9. Старши Треньор - Илия Груев
10. Първи Помощник Треньор - Михаил Вълчев
11. Втори Помощник Треньор - Седрик Бардон
12. Трети Помощник Треньор - Елин Топузаков
13. Треньор на Вратарите - Георги Петков

14. Система на Отбора: 4-3-3

-------------------------------------Вратар---------------------------
Десен Бек---Централен Защитник-Централен Защитник---Ляв Бек
----------------------------------Опорен Халф------------------------
-------------------Плеймейкър------------------Плеймейкър-------------
Дясно Крило--------------Централен Нападател------------Ляво Крило

15. Състав на Отбора:

Вратари - Божидар Митрев, Цветан Димитров.

Защитници - Емил Аргиров, Тодор Стоев, Мартин Димов, Виктор Генев, Огучи Ониеву, Йосеф Рабех, Веселин Минев, Лусио Вагнер.

Халфове - Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Георги Недялков, Деян Христов, Мариян Огнянов, Жоаозиньо.

Нападатели - Жозе Суарес, Искрен Писарев, Георги Христов, Еньо Кръстовчев, Николай Димитров, Иван Цачев.

16. Нови Футболисти: Огучи Ониеву от Милан (Централен Защитник), Емил Аргиров от Спартак-Пловдив (Десен Бек), Деян Христов от Сливен (Плеймейкър), Искрен Писарев-Хеслера от Берое (Дясно Крило).

17. Напускащи Футболисти: Живко Миланов - продаден на Киево, Христо Йовов - изчерпан като футболист за Левски и освен това Интелектуалното му ниво е под всякаква критика за това не става за треньор или ръководител, Дарко Тасевски - като халф не притежава достатъчно качества за Левски, който да вдига нивото на отбора, става единствено за А-група, Георги Сърмов - като халф не притежава достатъчно качества за Левски, който да вдига нивото на отбора, става единствено за А-група, Йордан Милиев - притежава самочувствие без покритие, Шакиб Бензукан - вечно контузен, Дениран Ортега - менте, Саша Симонович - много не-перспективен, Рашид Тиберканин - не става за Левски.

18. Титулярен Състав:

----------------------------Божидар Митрев----------------------
---------------------------(Цветан Димитров)---------------------

Емил Аргиров---Йосеф Рабех-Огучи Ониеву---Веселин Минев
(Тодор Стоев)---(Мартин Димов)-(Виктор Генев)---(Лусио Вагнер)

-------------------------Лъчезар Балтанов-капитан-------------
-----------------------------(Владимир Гаджев)-----------------

---------------------Деян Христов----------Жоаозиньо-----------
-------------------(Георги Недялков)-----(Мариян Огнянов)---

---Искрен Писарев--------Георги Христов---------Иван Цачев---
---(Жозе Суарес)------(Еньо Кръстовчев)------(Николай Димитров)

II. Построяване на модерен Европейски стадион с капацитет от 62 500 места, който да бъде разположен перпендикулярно до сами стадион "Раковски" на мястото на днешната сгурия.

Новият стадион ще бъде на 2 етажа и ще се казва стадион "Боркиша"!

Сектор-А ще гледа към бул. България, Сектор-Б ще гледа към стадион "Раковски", Сектор-В ще гледа към ж.к. Иван Вазов, Сектор-Г ще гледа към НДК.

Секторите - А, Б и В ще бъдат покрити с козирка под формата на буквата "Л".

Зад трибуните на Сектор-А на 1-вият етаж ще бъдат съблекалните + спални помещения за футболистите, където да се събират на лагер-сбор преди мачовете, а на 2-ят етаж ще бъдат разположени административните офиси за ръководството на Левски + Ресторант.

Зад трибуните на Сектор-Б на 1-вият етаж ще бъдат офисите на фен-клубовете на Левски, а на 2-ят етаж ще има ресторант и бар.

Зад трибуните на Сектор-В на 1-вият етаж ще има много-функционална зала с капацитет от 10 000 места за Баскетбол, Волейбол, Хандбал, Хокей и други спортове, а на 2-ят етаж ще има ресторант.

На стадион "Раковски" ще бъде подменена тревата с нов модерен терен, на който ще се провеждат тренировките и контролните мачове на Левски.

Стадион "Георги Аспарухов" ще бъде използван изцяло от ДЮШ на Левски.

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Re: Моят Левски

Мнениеот ni_ki87 » 26 авг 2009 15:35

Опасявам се,че скоро няма да видиш твоя ЛЕВСКИ :geek:

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 26 авг 2009 15:36

Fichango написа:Левски има единствено вратар. Каквото и да се говори - Петков е голяма класа и головете бяха много красиви. Според мен той няма вина за тях.

Но какво се случва по-натам. Защитата не е на нужното ниво. Топчо е стар, Миланов разпилян, Вагнер непостоянен, Минев - по-слабия от двамата близнака, Рабех минава през състава от време на време, когато не е в ареста. Генев и Милиев са млади момчета. Бензукан пък е вечно контузен.

Полузащита. Тасевски явно не се диша с Достанич, Сърмов е много слаб. Някой наясно ли е какъв му е поста? Дефанзивен халф или плеймейкър? Щото и двете му се искат май. А истината е, че не може да я спира даже топката. Йовов е все по-ялов. Жо сам не знае бек ли е или крило. Соарес не е чувал за тактическа дисциплина и за ефективност. Вчера пипнал няколко пъти топката, надбягал двама и хоп - много добър. А какво центираране направи? как комбинира? каква голова опасност създаде? Бардон го пускат да прави каквото си иска, но е прекалено стар вече за това, а и не е Зидан. Хичо е вечната резерва. Гаджев е ясен - аут. Симонович - ще свърши работа срещу Мездра и Славия, но полсе?

Нападението. Христов няма елементарни качества да играе в Левски. Ортега е на Герена само за да бъде продаден. Огнянов никой не го знае как играе вече. Цачев е в Пирин, но там играта е друга. Той нямаше да играе така и в Левски.

И ТВОЯТ РАЗБОР Е МНОГО ТОЧЕН.ЖАЛКО САМО ЧЕ СИНИТЕ ШЕФОВЕ НЕ СЕ РОВЯТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ.НИЕ МОЖЕ ДА СМЕ ПУБЛИКА НО ПО НЯКОЙ ПЪТ ДАВАМЕ МНОГО ТРЕЗВИ И ВЕРНИ МНЕНИЯ,ДА НЕ КАЖА ПРОФЕСИОНАЛНИ

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Групите на Лига Европа!!!

Мнениеот gogovcite » 26 авг 2009 15:37

Абе Junior-Urchin, ти май си от школата на ГА :)
Hala Madrid

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 26 авг 2009 15:40

Защо до Ратко?Мога да кажа,че той каквото можа,направи!На ход за нападател е не Ратко,а Батков!Отборът не игра лошо,но определено страда от голова немощ и от...Петков!Да, добър вратар е,да-вадил ни е много мачове,но за отпадането от Дебрецен той носи най-голяма вина!И последно-долу ръцете от Христов-добър футболист е,дайте да не го смачкваме психически,моля!

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Re: Моят Левски

Мнениеот Miro » 26 авг 2009 15:40

ni_ki87 написа:Опасявам се,че скоро няма да видиш твоя ЛЕВСКИ :geek:

Въобще дали ще го види.....

Потребителски аватар
Shampiona
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот Shampiona » 26 авг 2009 15:44

Този дето е пуснал този пост е страшно комплексирано човече и ограничено... защо ли?
Срам го било, а казва, че не е привърженик на Левски, това са две много различни неща и ако се беше замислил, само върху това, намаше да пускаш този пост.Аз сериозно се съмнявам, че си подкрепял Левски след помията, която си излял.Много нагло и повърхносно..абе
ЛЕВСКИ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

rustakil
Контакти:

Re: Групите на Лига Европа!!!

Мнениеот rustakil » 26 авг 2009 15:46

Рано е да се правят сметки,да мине четвъртъка и тогава. Аз лично искам Бенфика,Лил и Залцбург. ;)

Върни се в “Архив”