Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Re: СЪРМОВ

Мнениеот ace_ventura » 26 авг 2009 14:26

Сърмов си е играч, само се моля да е титуляр в мачовете срещу ЦСКА...
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Re: BATKOV<AKO SI LEVSKAR PRODAJ OTBORA

Мнениеот anakin » 26 авг 2009 14:27

Който го е срам, че е Левскар да гори сините шалове и тениски и да слага червени/зелени или каквито си иска ;)
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Re: Ултраси на ФРАДИ

Мнениеот Junior-Urchin » 26 авг 2009 14:27

Blue_Lion написа:Разказвали са ми го и левскари и червени,затова смятам,че е достоверно !

Изображение

Ти да немаш роднинска връзка с Георги Русев?
http://www.youtube.com/watch?v=EipHt1eKq_Y
ОТ люлка до гроб, ти си цялия ми живот!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Групите на Лига Европа!!!

Мнениеот POPCORN » 26 авг 2009 14:28

Sedrik777 написа:Прегледах възможните съперниции най-вероятно ще сме в 3-та урна.Предлагам няколко интерестни варианти.Искам и другите да видя какво мислят и какви варианти ще дадат.Мойте са:

ПСВ
Андерлехт
ЛЕВСКИ
Тулуза,Динамо М или Жилина(ако отстранят Партизан). ;)

Исках и БАТЕ ,но вярвам че Литекс ще ги отстранят!!!
ПСВ отстраниха ЧЕРНО МОРЕ,Андерлехт се разминахме миналата година.Тулуза-гледа ми се Жиняк,Динамо-да ги видим що за дървари са.И Жилина-време за реванш!!!

Валенсия
Евертън
ЛЕВСКИ
Динамо Загреб (или любимата ни Тулуза). ;) Силни и големи отбори-може да ни бият яко,но по-добре с известни отбори!!!Ще има много публика както тук така и на гостуванията!!!
Разбира се всеки от отборите от първа урна е достоен за ШЛ,а и тези от втора...

тоя па иска жилина, ей това да си мазохист, пак ще ви бият бе или може би ще ги надиграте така по-добре от Барселона :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Златен скункс за Батков

Мнениеот Pro-European » 26 авг 2009 14:28

delpi написа:Pro-European, напротив заяждаш се :) ама няма проблеми, такива като теб са ми симпатични точно заради това.
Аз като играч нямам нищо против Рабех, тук въпроса е принципен и по-скоро ако можеше да разчетеш зад думите ми какво се крие щеше да разбереш, че тези два реда са насочени единствено и само към Ганьо. Към Рабех нямам нищо против. Не е луд този дето си хапва баницата нали знаеш :lol: Той човека си е построил комунизма в Левски и няма никакви проблеми. Пиене, жени, кръчми... и отгоре на това играе в един от водещите БГ клубове в ЕКТ... какви проблеми да има? И какво против него да имам??? Проблема идва от другаде. Знаеш откъде се вмирисва рибата сигурен съм....

Добре де, ами ако тръгна по твоята измислена логика - щом един играч няма алтернатива,
значи остава в Левски - почти до живот. Ти даде такъв пример с неадекватния - за мен, Йовов.

На първия мач се видя че Рабех няма реална алтернатива, така че ...да остава в Левски..просто следвам твойта логика.

промених малко първоначалното мнение горе, ако искаш отговори.
;)
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 авг 2009 14:28

Батков сам си е виновен без сериозна селекция толкова :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 26 авг 2009 14:29

Pro-European, не съм сигурен, че Рабех няма алтернатива в Левски. Вчера определено не блестеше както едно време. И да ти кажа факта, че си запомнил толкова добре моите думи ме радва. Евала!!! :)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 авг 2009 14:31

Sedrik777 написа:от ros на 26 Авг 2009 13:48
Вердер
Евертън
Левски
Тулуза

Поне да не ви е срам

Вие приключвате утре,а ние ще играем поне до Коледа в Европа,от кое да ме е срам?

От такива мачове като тези през последните 3 години
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 авг 2009 14:32

като гледам мнения теми няма да се учудя следващия скункс да го връчат на нас феновете на левски това не е майтап.аз съм в годишен отпуск и покрай мачовете от ект тук в този форум се изляха толкова гадости за ръководството на левски ,че вече ме срам честно,а никой не поглежда и не се замисля каквма криза е обхванала страната ни.онзи да купи този да вземе,но никой не казва с какво.манчестър продаде роналдо 90млн,кого взе оуен и валенсия единия свободен агент другия 10-12 млн не съм сигурен ,а това е най-богатия отбор в света.ПОМИСЛЕТЕ ВЪРХУ ТОВА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 26 авг 2009 14:33

Спокоен съм в петък ще коментираме,но нека става забавно де,да видим кой какво иска да гледа.Едни Рома и Тоти,други Валенсия и Вия,трети други.............четвърти да злобеят ........ ;) ПОПКОРНЕ ,ПУКАНКА ЛИ СИ КАКЪВ СИ ,стига писа в темите ни ве,не ти ли писна всеки ден-гледай си вашия форум и пиши повече там или няма какво са твойто отборче и идваш тук.Вземи стани от ЛЕВСКИ,разбирам че ви интересуваме повече.Жилина 3-1 ц'ка :oops: :roll:

Върни се в “Архив”