Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Хан Крум

Re: Мачове и напролет.....

Мнениеот Хан Крум » 26 авг 2009 13:57

Поне ще ни веселят Лефскарчетата , като се паднаха с Дебърцините корифеите в Ринг се изцепиха "шансовете са 70 на 30 за Лефски" . Вярно но в обратна посока . Слезте за малко на Земята! За групите , отборите от първата урна са ви извън възможностите , във втората ще има не повече от 2 с които имате минимални шансове , ще трябва див късмет на жребия и разбира се да скъсате с евроидиотията.
Все пак надявам се да играете с Рома , един от любимите ми отбори , ще е купон. 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 авг 2009 13:57

Груповата фаза на ШЛ не е променена.
Отборите на първо и второ място продължават напред, а третият класирал се в елиминационния цикъл на ЛЕ

Променена е груповата фаза на ЛЕ. От тази година групите са 12 с по 4 отбора по схемата на турнира ШЛ. Класират се за елиминационната фаза само първия и втория, а третия и четвъртия отбор отпадат от надпреварата.

Левски за да играе на пролет в турнира на ЛЕ трябва да завърши минимум на второ място в групата. За целта трябва да победи и направи равен с отбор от първа или втора урана и с отбора от 4-та урна да направи две победи.
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Групите на Лига Европа!!!

Мнениеот TheClub » 26 авг 2009 13:58

Sedrik777 написа:ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ ЗА СЪПЕРНИЦИ,А НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ТЕМАТА,САМО ПИШЕТЕ В НАШИТЕ ТЕМИ И РАЗВАЛЯТЕ ВСИЧКО!!!Скобите за който трябва съм ги сложил,другите са сигурни участници.

Сами си разваляте темите, но не ми се спори с вас! ;)

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 26 авг 2009 13:59

Sedrik777 написа:ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ ЗА СЪПЕРНИЦИ,А НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ТЕМАТА,САМО ПИШЕТЕ В НАШИТЕ ТЕМИ И РАЗВАЛЯТЕ ВСИЧКО!!!Скобите за който трябва съм ги сложил,другите са сигурни участници.

ми като искаш мнения за съперници извади всички възможни ще ни бъде по-лесно

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 26 авг 2009 14:00

stefan_bg2 написа:
ЧерноМореВарна написа:Какво ви е виновен човека, даже е твърде любезен с вас.
Тука само някой да напише квото мисли, а не *само левски* и веднага му се нахвърлят разни.
Никой не ви е крив, че играете анти футбол и куцо и сакато ви бухат кат тъпани.

Ти какво търсиш под вола теле :?: Само мой и да си мечтаеш да играете като нас...всички признават, че сме по-добри по всеки един показател, като изключим головете, но то е защото сме без нападател...

Хубаво е, че си подкрепяте отбора, но сте доста далеч от обективната истина. Това, че сте добър отбор е една заблуда.
Ае бегам оттука, че не ми се спори с дървени философи, дето се инатят като козленцето на моста. Успех и дано по-малко се червим заради вас.

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Златен скункс за Батков

Мнениеот vanko99 » 26 авг 2009 14:02

Златен скункс" посрещна Тодор Батков на летището

Собственикът на Левски Тодор Батков ще получи наградата на Господари на ефира "Златен Скункс", предаде репортер на БГНЕС.

На аерогара "София" пристигна екип на телевизионното шоу, за да връчи "Златен Скункс" на шефа на клуба Тодор Батков за гафа на Левски срещу Дебрецен. Батков обаче не се появи на терминала на пристигащите, откъде излезе тима, като вероятно е минал през ВИП-а на стария терминал. Така Дейвид от телевизионното предаване ще чака друга възможност, за да връчи приза на Батков. /БГНЕС

Много се забавиха! Борат си заслужи скункса мнооого отдавна. Да му е честит! :mrgreen:

anri
Контакти:

Мнениеот anri » 26 авг 2009 14:03

Е значи теоретично Левски има шанс да се срещне още веднъж с Дебрецен през тази футболна година.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 26 авг 2009 14:04

И аз искам Рома за да гледаме на живо великия Франческо! А и за да посетим Италия разбира се :-)
Ако се падне Динамо Загреб ще ни гостуват уникални фенове! Ще премерим сили с наистина страхотни ултраси! А на терена... каквото стане! Но определено от 4-та урна ще има по-приемливи отбори.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Ултраси на ФРАДИ

Мнениеот levskarinvt » 26 авг 2009 14:04

GoingDown написа:Искам тея ференцварош куроварош ли са кви са да ни гостуват , мощно бомби по техната мама !
Иначе феновете не Дебрецен беха пичаги ;)

В какъв смисъл пичаги?

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Re: Ултраси на ФРАДИ

Мнениеот Sedrik777 » 26 авг 2009 14:05

ЛЕВСКИ 5-2 Фради,миналата година ги разбихме макар и в контрола.............Най-големият унгарски отбор,но от 14 години не са постигали нищо в Европа,а и вече в Угария са назад,бяха за първи път във втора унгарска!!!!!!!

Върни се в “Архив”