Все пак надявам се да играете с Рома , един от любимите ми отбори , ще е купон.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sedrik777 написа:ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ ЗА СЪПЕРНИЦИ,А НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ТЕМАТА,САМО ПИШЕТЕ В НАШИТЕ ТЕМИ И РАЗВАЛЯТЕ ВСИЧКО!!!Скобите за който трябва съм ги сложил,другите са сигурни участници.
Sedrik777 написа:ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ ЗА СЪПЕРНИЦИ,А НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ТЕМАТА,САМО ПИШЕТЕ В НАШИТЕ ТЕМИ И РАЗВАЛЯТЕ ВСИЧКО!!!Скобите за който трябва съм ги сложил,другите са сигурни участници.
stefan_bg2 написа:ЧерноМореВарна написа:Какво ви е виновен човека, даже е твърде любезен с вас.
Тука само някой да напише квото мисли, а не *само левски* и веднага му се нахвърлят разни.
Никой не ви е крив, че играете анти футбол и куцо и сакато ви бухат кат тъпани.
Ти какво търсиш под вола телеСамо мой и да си мечтаеш да играете като нас...всички признават, че сме по-добри по всеки един показател, като изключим головете, но то е защото сме без нападател...
Златен скункс" посрещна Тодор Батков на летището
Собственикът на Левски Тодор Батков ще получи наградата на Господари на ефира "Златен Скункс", предаде репортер на БГНЕС.
На аерогара "София" пристигна екип на телевизионното шоу, за да връчи "Златен Скункс" на шефа на клуба Тодор Батков за гафа на Левски срещу Дебрецен. Батков обаче не се появи на терминала на пристигащите, откъде излезе тима, като вероятно е минал през ВИП-а на стария терминал. Така Дейвид от телевизионното предаване ще чака друга възможност, за да връчи приза на Батков. /БГНЕС
GoingDown написа:Искам тея ференцварош куроварош ли са кви са да ни гостуват , мощно бомби по техната мама !
Иначе феновете не Дебрецен беха пичаги
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта