Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cskachampion
Контакти:

Re: Групите на Лига Европа!!!

Мнениеот cskachampion » 26 авг 2009 13:44

Аман от провокации. Динамо Москва значи? По-добре група с Левски, Жилина, БАТЕ и някой друг (жалко, че няма как да е Тампере), за да си припомните `славните` моменти! Това е за заяждащите се гении. Колкото за Левски, няма смисъл от коментари, нека мине жребия. Ако Батков извади пари за 1-2 играчи, ще се справите добре. Пожелавам ви успех, все пак сме българи.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 авг 2009 13:48

Вердер
Евертън
Левски
Тулуза

Поне да не ви е срам
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 13:49

TheClub написа:
Sedrik777 написа:Виж пич прав си,но нека видим какви предположения имат хората-тук в обща тема.А като изтеглят групите-ще видим кой е познал или не и ще си коментираме съперниците.Аз давам тези варианти.Пък да видим какво ще стане в петък!САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!Никого не дразня,сложих и Динамо Москва,но не от злоба,нека да ги отстранят чорбарите,ама понеже злобеят съм за Динамо..........

Цццц Мен снощи ме беше яд за левски, чудех се защо... Обаче мисля да се замисля за вбъдеще дали да ме е яд... А ти си просто...

А ти :?: :?: Под вола теле търсиш....това, че ти мислиш, че е заяждане не значи, че е...ама вие червените силно ни мразите, а не обичате вашия си отбор..Геният Ботев е казал "Силно да любят и мразят".....а вие само "мразите"
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

anri
Контакти:

Re: Мачове и напролет.....

Мнениеот anri » 26 авг 2009 13:49

Според мен всеки един от българските отбори може да победи всеки един от отборите от 1,2,3,4 урна, все пак това е футбол и всичко се случва(едва ли феновете на Бърнли преди една година са си мислели,че следващата година ще играят във висшата лига и в първият си домакински мач ще бият М. Ю.или тия на Левски след първия кръг от успешната европейска година,че ще стигнат 1/4 финал:скорошен пример е ЦСКА и предварителните кръгове за Европа).Левски снощи игра добре,но тия ранни голове в двата мача и едногодишната тактическа школовка при Кокала(особено в първия мач)се оказаха фатални.Дано шанса ,който го нямаха срещу дебрецен ,се появи в групите.Иначе модератора да по-добре да даде малко светлина върху новият формат на лига Европа,пролетта ще влизат ли пак в елиминациите третите отбори от ШЛ,как се определя програмата,кои отбори продължават.

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 26 авг 2009 13:51

Никъде няма провокации или заяждания,но явно това търсите.Сега чакам и от ЧЕРНО МОРЕ някой да каже що има ПСВ ............дал съм и друг вариант.Ама като злобеете че вие няма да влезете е друг въпрос.И ако сте сляпи съм си пожелал Жилина,а дай боже пак да срещнем и Дебрецен........късмета тогава няма да ги покрие!
Последна промяна от Sedrik777 на 26 авг 2009 13:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 26 авг 2009 13:53

stefan_bg2 написа:
TheClub написа:
Sedrik777 написа:Виж пич прав си,но нека видим какви предположения имат хората-тук в обща тема.А като изтеглят групите-ще видим кой е познал или не и ще си коментираме съперниците.Аз давам тези варианти.Пък да видим какво ще стане в петък!САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!Никого не дразня,сложих и Динамо Москва,но не от злоба,нека да ги отстранят чорбарите,ама понеже злобеят съм за Динамо..........

Цццц Мен снощи ме беше яд за левски, чудех се защо... Обаче мисля да се замисля за вбъдеще дали да ме е яд... А ти си просто...

А ти :?: :?: Под вола теле търсиш....това, че ти мислиш, че е заяждане не значи, че е...ама вие червените силно ни мразите, а не обичате вашия си отбор..Геният Ботев е казал "Силно да любят и мразят".....а вие само "мразите"

Ама вие сте големи разбирачи и май с вас не трябва да се спори... Не съм сигурен само кой мрази!
И не търся под вола теле защото той прости си ни кара така да пишем и убиждаме... Нарочно го е направил ...

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 26 авг 2009 13:53

Sedrik777 написа:Никъде няма провокации или заяждания,но явно това търсите.Сега чакам и от ЧЕРНО МОРЕ някой да каже що има ПСВ ............дал съм и друг вариант.Ама като злобеете че вие няма да влезете е друг въпрос.И ако сте сляпи съм си пожелал Жилина,а дай боже пак да срещнем и Дебрецен........късмета тогава няма да ги покрие!

Само ти си мислиш така, защо не си сложил в скоби ако се класират а ги броиш и ги искаш в групата си. После ние сме турци!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: СЪРМОВ

Мнениеот delpi » 26 авг 2009 13:55

Ако удара му в гредата беше 3-4 см по-надолу сега нещата можеха да стоят по друг начин... ето това е шанса...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 26 авг 2009 13:56

ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ ЗА СЪПЕРНИЦИ,А НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ТЕМАТА,САМО ПИШЕТЕ В НАШИТЕ ТЕМИ И РАЗВАЛЯТЕ ВСИЧКО!!!Скобите за който трябва съм ги сложил,другите са сигурни участници.

GoingDown
Контакти:

Re: Ултраси на ФРАДИ

Мнениеот GoingDown » 26 авг 2009 13:57

Искам тея ференцварош куроварош ли са кви са да ни гостуват , мощно бомби по техната мама !
Иначе феновете не Дебрецен беха пичаги ;)

Върни се в “Архив”