аз съм доволен от играта на отбора,от желанието,от борбата до последно. нямаме голмайстор,но затова вината е на Баткофф.
а иначе футбола освен тактика и качества е донякъде и късмет. и днес той беше изцяло на страната на Дебрецен. Левски като игра,като възможности,като качества ги смаза тотално. единствено тактически по-добре седяха унгарците,но съм сигурен,че и 1 положение да беше влязло първото полувреме,те щеше да рухнат. това обаче не стана,затова и късмета играе роля.
трябва да се работи в Левски тепърва да се изгради сериозен отбор,сега в групите на УЕФА имаме цели 6 мача да направим нещо. вижда се определено,че има напредък при Ратко и Гонзо в сравнение с анти-отбора,който представлявахме при Кокала...
важно е и отново да станем шампиони,никакво отпускане в А група. половината А група играе за свинете и ако ние губиме точки ще ни е трудно да станем шампиони. мачкане и в директните двубои за да им покажем пак и отново кой е номер 1.
Дебрецен-Левски[Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Blue World Order
- Контакти:
Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
levskarinvt написа:chelseabg написа:Христов нищо не направи стара се но няма никакъв удар този човек,хареса ми само положението дето гардира и би от воле.
Сърмов беше много слаб много брак в действията му.Петков 1-вия гол беше почти само негов много беше излязал ,но сигурно пак щеше да влезе.За 2рия им гол Рабех беше виновен според мен.Наистина малшанс,но си пролича и липсата на класа.Най-добрия беше Зе определено евала на момчето.
А положението на Христов където навърза 3-4 играчи на Дебрецен?Него що го забряваш.Не,че променя нещо де,но си беше красиво
Всеки класен нападател щеше да си поведе топката и веднага да шутира.Вярно добре ги навърза,но може ли от 18 20 метра централен нападател да биеш по този начин?Според теб ако същото положение го имаха унгарците нямаше л ида скъсат прежата от там..
Не можахме да бием и това е. Играхме колкото можем, според мен имаше и хъс и себераздаване в играчите, а треньорът успя да извади боеспособен състав с мисъл за атака. Затова не искам да обвинявам никой. Не е коректно обаче да се коментира как сме били надиграли Дебрецен - хората искаха да не получат гол и успяха. Не може да кажеш, че си надиграл някой, който не е допуснал сериозна грешка, а ти си направил толкова много. Те играха спокойно и сигурно, предвид аванса от първия мач, оставиха ни да играем футбол и се получи още по-добър мач от този на Герена. Както казах и след първия мач - те са обигран отбор, с повече самочувствие и без никакви кадрови проблеми, като дори подсилиха отбора си с Боднар, негъра с дългата коса дето в първия мач беше резерва и още един унгарски национал. Докато ние имаме контузиите на Живко и Гаджев, отскоро сме с нов треньор, а селекцията се оказа недостатъчна само с връщането на Бардон и Топчо. Така че за мен има някаква закономерност в това, че отпаднахме от Дебрецен, макар че не беше невъзможно да ги отстраним, но това можеше да стане с помощта на "променливи величини" като късмет и спортно щастие. Това е, не се ядосвайте, а се стягайте за серията от столични дербита и още 6 мача в Европа до декември. Левски е силен, когато публиката и отбора са рамо до рамо.
За мен има два момента,на които спешно трябва да се обърне внимание!Единия е въпроса с централния нападател.Трябва човек който да е сигурен в решаващия момент,със силна психика и възможност да повежда отбора в трудни мменти като снощния.Не мисля, че Хрисов или Ортега са хората за това.Другият момент е стънките грешки на защитата.Като отделни играчи са стабилки, но като цяло допускат доста елементарни грешки,които водят до опасности пред Петков.за мен средата е добре ,особено като зе завърне Гаджев,крилата биват,ако Зе се научи да центрира,след като е излъгал 2-3ма и Жо навлезе във форма след контузията.Има още да се работи,но това е посоката!
Дела трябват,а не думи!
- messi7
- Контакти:
mormona написа:Cherven_poboinik написа:Няма смисъл от нерви ! Пак казвам БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ НЕ СА ЗА ШЛ ... НЕ МОЖЕ С ТАКИВА БАЗИ , НЕХАЙСТВО НА ДЪРЖАВАТА КЪМ ФУТБОЛА , И БЕЗ ПАРИ ДА СЕ ИЗИСКВАТ ГРУПИ ЗА ШЛ ... НЕ СМЕ ЗА ТАМ НИТО ЦСКА НИТО левски НИТО КОЙТО И ДА Е !
Според мене сме много по - назад отколкото си представят някои.В Швейцaрия и Австрия се хвърлят пари за футбола, ма колко клуба влязоха в лигата ? Ред Бул неможе вече 3-4 година да пробие//// А там какви пари има , колкото половината А група сигорно.Опира и до късмет.Късмет които ние нямахме.Късмет които примерно имаше Ловеч, след едно некадърно изпълнение и те биха.А сигорно тия от БАТ3 са се изяли понеже са направили към 5-6 положения.Поне това четох в лаивскора по време на мача.НЕ е само до пари а и до шанс.А и до незнание де.ПАри трябват според мене не за друго , а най - вечее за да се вземат качествени холандски и френски учители ако щете.Наще незнам на какво ги учат , ма те топката не си спират, нямат никаква идея как да играят.Происто да се плати на учители от МАрсилия , Аякс, ПСВ, Деиенорд, Тотнам, Lion и да дойдат да преподават на малките.А и така ще има обмен на играчи , а и самите деца ще са още по мотивирани.Разбирасе трябва и база.Сега като ритат половинат на згурията... незнам Б.Б. да му мисли за парите , ние само можем да се дразним.Сефте, сеедно не сме свикнали.Само дето утрудения и мизерстваш Българин пак ще се гърчи и ще си гледа грандовете в Европа.То и наще ще играят де, добре , че Платини удари едно рамо.Наще сами да си отвоюват участие в Лига Европа - никога няма да стане май ...
Направи ми впечатление какво каза треньора на Унгарците преди мача
/ гордеем се , че представляваме родината на този етап./ Нямаше нищо за мизерстващите Унгарци , да им донесели радост, какво ше стане ако отпаднем, то кой ли не е влизал та ние ли нема да бием Левски.... няма такова нещо.Умерено кротко спокойно.Ние нали живеем в България - скъсахме се да се плюнчим как ЦСКА са загубили в последните секунди от Жиняк и как БАТ3 елиминирали Левски.Да де ма тва БАТ3 елиминира преди нас и Андерлехт.Доста по - голяма гордост за тях е било да елиминират Андерлехт , отколкото Левски , не мислите ли ! ?
+1
Mного изчерпателно и правилно мнение. Защо примерно не вземем някой юноша от средните отбори в Испания,Холандия,Италия. Там много повече са научени на футбол, отколкото нашите глезльовци.
В този мач пак си пролича липсата на голмайстор. Просто Христов не става за такъв - може да има техника, но не и реализаторски умения. С глава почти не съм го виждал да играе, по-скоро трябва да е крило. Защо Цачев бе пратен в Пирин? Защо не бе взет Жоб? Нали след Баку адвоката обеща качествен таран?

- paskaleevich
- Контакти:
Петков да го научат да седи на гол линията, че беше излезнал на дуспата и при двата гола.
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
Да и Петков се изложи много разочароващ за жалост
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
-
Загубихме......е и кво ? Снощи поне видях игра от нашите. Според мен, всичко започва от сега ! Предстои ни можеби- най важният полусезон, за последните 3 г. Ще напиша кое ми направи впечатление.....унгарците са много грамотен тактически отбор ! Играха защитно, при това си личи, че са с доста по добра физическа подготовка от нашите, и като вземем на предвид, психическото предимство от идеалният за тях резултат.......то нещата стават ясни. И въпреки това......Левски имаше немалко положения за гол, и то при всичките предимства на съперника ! За съжеление, и аз констатирам липсата на класа в нападение.....и то най вече в центъра на атаката ни. Жоро Христов.....моите уважения към това момче, щото най малкото винаги излиза с огромно желание, старае се......но не се получават нещата при него. Можеби именно голямото му желание да се докаже, му върти кален номер......можеби трябва да е по небрежен.....на позицията на която играе, се изисква доста голяма доза непукизъм. А той ми се струва все напрегнат.....има качества, има перфектната физика за център нападател.....поне според моите разбирания за играта......но определено е много схванат.....прекалено много "мисли" а головите ситуации !
Но като че ли, най много ни липсва "разбивач" ( дефанзивен халф ) Сърмов......и той да ме извинява......не че не играе с желание, но при него приказката: "Не става само с желание, трябва и акъл" важи с пълна сила ! Освен акъл, на момчето определено му липсват и качества......и то от елементарните.....спиране, поемане, подаване....та и дори отнемане чисто на топката, задача за която е и пуснат да играе. Спешно да се намери заместник на Сърмов, мисля че от школата все ще има по кадърно момче.....а като се оправи и Гаджев, нещата в центъра ще са добре.
Общо взето ни отстрани отбор на нашето ниво.....и голямото му предимство беше разузнаването и тактическата грамотност.....просто нашите ми се струва, че бяха изненадани от стила на унгарците.....а те от своя страна знаеха прекрасно за нашите грешки и недостатъци. По голямата част от играчите на Левски, са по класни от тези на Дебрецен.......но пък от своя страна, те нямаха слаб пост ! Докато при нас, в всеки един от двата мача, имахме по двама трима играча, които бяха безобразни......и това също направи разликата !
Дано да се вземат поуки от тези мачове и вярвам, че в Лига Европа, дори и да срещнем отбори с подобен стил на игра......вече няма да имаме проблеми.
Но като че ли, най много ни липсва "разбивач" ( дефанзивен халф ) Сърмов......и той да ме извинява......не че не играе с желание, но при него приказката: "Не става само с желание, трябва и акъл" важи с пълна сила ! Освен акъл, на момчето определено му липсват и качества......и то от елементарните.....спиране, поемане, подаване....та и дори отнемане чисто на топката, задача за която е и пуснат да играе. Спешно да се намери заместник на Сърмов, мисля че от школата все ще има по кадърно момче.....а като се оправи и Гаджев, нещата в центъра ще са добре.
Общо взето ни отстрани отбор на нашето ниво.....и голямото му предимство беше разузнаването и тактическата грамотност.....просто нашите ми се струва, че бяха изненадани от стила на унгарците.....а те от своя страна знаеха прекрасно за нашите грешки и недостатъци. По голямата част от играчите на Левски, са по класни от тези на Дебрецен.......но пък от своя страна, те нямаха слаб пост ! Докато при нас, в всеки един от двата мача, имахме по двама трима играча, които бяха безобразни......и това също направи разликата !
Дано да се вземат поуки от тези мачове и вярвам, че в Лига Европа, дори и да срещнем отбори с подобен стил на игра......вече няма да имаме проблеми.
- [LevskiFan]
- Контакти:
barbi_vip написа:Да и Петков се изложи много разочароващ за жалост
Спасявал ни е в много важни мачове,тъи че му е простено!
Наспал се и поотпочинал вече,снощното ми мнение за мача си остава същото. Добър мач,може би най-силния ни в последните седмици.Играхме срещу отбор по-грамотен тактически и може би съвсем малко по-качествен. 3-4 човека решиха и двата мача. Боднар,Цвиткович,Рудолф и Кулибали бяха разликата в мачовете.Както и късмета и може би треньорите.Както и да е,няма да говоря за Ратко. Да каже Батков,защо ние нямаме такива играчи,как могат да си ги позволяват Дебрецен а ние не.Толкова ли по-бедни сме.
Иначе и силиците ни привършиха към края.Прекрасното БФС и прекрасния формат на първенството,наред с възрастта на част от играчите ни и може би начина на работа в БГ (това не мога да го твърдя със сигурност) предопределят това. Ако не можеме да биеме отборите с техника и възможности поне с тичане да го правиме. Тук трябва да поработят.
Публиката без коментар
Поздравления за пичовете,които бяха там.
Иначе и силиците ни привършиха към края.Прекрасното БФС и прекрасния формат на първенството,наред с възрастта на част от играчите ни и може би начина на работа в БГ (това не мога да го твърдя със сигурност) предопределят това. Ако не можеме да биеме отборите с техника и възможности поне с тичане да го правиме. Тук трябва да поработят.
Публиката без коментар

110 години любов!