INZAGHI_99 написа:Никъде не говоря да сменям отбора и не правя трагедия от един мач, а от много такива които се събраха.
Може би не се изразих правилно като написах отбор- под отбор имах в предвид играчи, тоест всички тези които носят екипа на Левски!!!!!!!
И всеки има право на мнение! Незнам, но аз вече на приказки от Батков и други в Левски не вярвам!!! Защото за вас добре ли играеме???????
Виж сега пич.....истината е, че играят на приливи и отливи ! Това разбира се е недопустимо за отбор като Левски ! Що се отнася до снощният мач.....на мен ми харесаха, лично мнение ! В сръвнение с първият мач, този беше много добре......но лошото е, че нашите играха, а " Маджарите " .........вкарваха. Това е......не може в Шампионска лига отбор като Левски.....или ако щеш БАТЕ, Артмедия и сега Дебрецен....та подобни отбори, без късмет са за никъде ! А снощи на нас ни липсваше късмет.....техният заблуден удар в София влезе изтрелян от почти 40 м. а нашият снощи от 25 м. срещна гредата. При равностойни отбори, каквито сме ние и унгарците......една греда определено може да направи разликата......и я направи !