Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Реалност!!!!!!!!

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 авг 2009 11:29

INZAGHI_99 написа:Никъде не говоря да сменям отбора и не правя трагедия от един мач, а от много такива които се събраха.
Може би не се изразих правилно като написах отбор- под отбор имах в предвид играчи, тоест всички тези които носят екипа на Левски!!!!!!!
И всеки има право на мнение! Незнам, но аз вече на приказки от Батков и други в Левски не вярвам!!! Защото за вас добре ли играеме???????

Виж сега пич.....истината е, че играят на приливи и отливи ! Това разбира се е недопустимо за отбор като Левски ! Що се отнася до снощният мач.....на мен ми харесаха, лично мнение ! В сръвнение с първият мач, този беше много добре......но лошото е, че нашите играха, а " Маджарите " .........вкарваха. Това е......не може в Шампионска лига отбор като Левски.....или ако щеш БАТЕ, Артмедия и сега Дебрецен....та подобни отбори, без късмет са за никъде ! А снощи на нас ни липсваше късмет.....техният заблуден удар в София влезе изтрелян от почти 40 м. а нашият снощи от 25 м. срещна гредата. При равностойни отбори, каквито сме ние и унгарците......една греда определено може да направи разликата......и я направи !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

pfaff
Контакти:

Re: Полексич не е от плексиглас, а Рудолф не работи за дядо Мраз

Мнениеот pfaff » 26 авг 2009 11:36

love_hurts написа:Аз лично очаквах да ги биете, просто не предполагах, че и Унгария се развива толкова добре на клубно ниво. Тези момчета не играха в момента нали знаете, 2 удара във вратата без да си дават зор защита и на контра атаки съвсем нормално с изглед резултата от първият мач. Сърмов горкичкият, както казах не знам кой го е излъгал, че става за футболист преди 6-7 години това недоразумение щеше да играе в отбор като Спартак Варна и Беласица. Георги Христов горкият :( има проблеми с психиката това момче ! Лично мога да му предложа услугите си като психолог. Изглежда психоложката на герена не си върши добре работата. След няколко сеянса пак ще е готов за евро доходи(походи). Рабех всеки път, като спираха играта се наливаше доволно с водица изглежда вчера вечерта си е изплакнал устата с няколко водки. Още един провален талант, това момче мога да кажа, че беше най-добрият БГ защитник. По наблюдателните са забелязи, че този има бирено коремче ...

Фланелката му беше най-мокра...ама не от тичане, а алкохола му излезе :)

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 26 авг 2009 11:37

anakin написа:Айде млъквайте вече, бе некадърници. Спрете с глупостите си. Станете си там цскари или беройци или каквито искате и се кефете. И не ми излизайте с номера- "всеки има право да си пише каквото си иска". Само насаждате напрежение, защото 100-200-300 човека четат това и повечето го приемат веднага за истина. А отбора игра мн добре вчера.

+1 напълно съм съгласен

pfaff
Контакти:

Re: Полексич не е от плексиглас, а Рудолф не работи за дядо Мраз

Мнениеот pfaff » 26 авг 2009 11:39

dani1976 написа:Абе,от вън е много лесно да критикувате ама я се съблечете по екипче и да ви видя аз тоя да изгониме оня да изгониме и к'во,затова България още дълги години няма да има футбол,не ви е виновен само Г.Христов какво само по него хокате вижте си защитата к'во игра,и по специално прехваления ви,Рабех :!: :!: .Какво,само българчетата са ви виновни ами тея чужденци к'во играят.Що игра днеска Жо,за Рабех вече казах,Д.Тасевски ви е резерва,а е национал уж нивото му страшно много пада от мач на мач,Бензукан,единствено Зе и Бардон ви беха на ниво.Стига сте викали по наште български играчи,в Европа всички негативи обират чужденците а ние в България ги пазиме да не се засегнат звездите ама на тях не им пука,защото те си зимат шапката и си тръгват ание си плюем по наште играчи.Чужденец,вижте тоя Кулибали как игра как се бори,заедно с унгареца каде ви вкара втория гол,е как да го упрекнеш такъв :?: :?: :?: :?:

Похвала заслужава единствено Минев...

FOREINGER
Контакти:

Мнениеот FOREINGER » 26 авг 2009 11:40

Град Дебрецен е с население 211000 души
Снощи на стадиона имаше 32000.
Това бяха феновете на Дебрецен , Ференцварош и Дожа Уйпещ
Те бяха ТАМ ЗАЩОТО СА УНГАРЦИ И СА ЗАЕДНО
Унгария взе РОНАЛД КУМАН за треньор и ще играе в ЮАР , а ние отново пред ТАЛАВИЗОРА.
Това е разликата
А иначе Левски игра много добре но ТРЯБВА и КЪСМЕТ - без него просто не може.

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Мнениеот fen fen » 26 авг 2009 11:41

Вчера вече написах няколко реда тук и сега за последно. Снощи бях на мача, живея в Будапеща и макар съвсем да не съм фен на Левски, си държах за вас, заедно с още двама българи до мен. Не ви следя отбора кой знае колко много и не гледам Българското първенство. Но по мое мнение да се гледа мач на живо е 10 пъти по-добре от ТВ. От тази гледна точка много ви се чудя тук на мненията и трагедиите, които правите. Левски изгигра един много добър мач за нивото на Българския футбол. С тези играчи, тренйорски щаб, пари, бюджет и прочие, Левски за мен игра добре и на границата на възможностите си. Дебрецен е здрав и умен отбор, може би с едно ниво над Левски и всеки друг български отбор. Имаха и доста шанс с головете и Левски следваше да вкарат през първото поне един. Има го това във футбола. Но да се правят драми и да се искат глави след този мач за мен е супер надценяване, лиспа не реална преценка за възможности и потенцял. Влизането на български отбор (както и на унгарски) в ШЛ е събиетие от друга величиниа, за което си иска и доста късмет на тзои етап. Не сме на това ниво - не като Левски, а като пари, възможности, органицация, държава и прочие. Групите на Лига Европа са доста реално и ДОБРО постижение, от него може да се надгражда. Но последното няма да стане с фенове с пяна на уста, обезумели и без реална преценка за състоянието и футбола. Сериозно влизане (а не случайно и на хаос) в ШЛ е дълъг процес, за който се иска планиране, работа и търпение. Този Левски, който видях снощи, може и да е на прав път, ако ръководство, треньор, играчи и фенове работят заедно в тази посока. Групите за Уефа са страхотна, златна възможност за надграждане. Но вашия си Левскарски максимализъм и лиспа на търпение може да ви изиграе много лоша шега ... ПАК.

pfaff
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот pfaff » 26 авг 2009 11:42

IvoKirilov написа:След мачовете на Левски с унгарците, вече на всички трябва да е ясно защо Гошо Петков не трябва да е в националния отбор. Не съм гледал целите мачове, но само получените голове са достатъчно основание да не се разчита на такъв вратар, който не знае къде се намира вратата, която уж пази.

На калпавия....вълната му пречи!!!

pfaff
Контакти:

Re: Най-доброто нападение е Христов-Йовов-Ортега

Мнениеот pfaff » 26 авг 2009 11:43

[quote="soccer"]Това е атомно нападение, тези тримата могат да вкакрват гол след гол и на Барселона ако играят заедно[/quote
Колко си проницателен...евала :)

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Момчета свалете сините очила.....

Мнениеот XTaz » 26 авг 2009 11:43

Проблемът на Левски е Батков и обкръжението около него.
Това е. До като го съветват хора като заберски затъването ще е още по-дълбоко (дано не съм прав)
Вчера видях желание, но не и умение.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Мнениеот fen fen » 26 авг 2009 11:44

FOREINGER написа:Град Дебрецен е с население 211000 души
Снощи на стадиона имаше 32000.
Това бяха феновете на Дебрецен , Ференцварош и Дожа Уйпещ
Те бяха ТАМ ЗАЩОТО СА УНГАРЦИ И СА ЗАЕДНО
Унгария взе РОНАЛД КУМАН за треньор и ще играе в ЮАР , а ние отново пред ТАЛАВИЗОРА.
Това е разликата
А иначе Левски игра много добре но ТРЯБВА и КЪСМЕТ - без него просто не може.

Това е доста вярно. Аз бях на втория етаж и около мен 100 на 100 нямаше много хора от Дебрецен. Но всички бяха в червено (което пък си е и националния цвят на екипите), всички викаха и подкрепяха. Повечето скандирания бяха за Унгария (Риа-Риа-Унгария), а не за отбора. Явно никой не знаеше песните и скандиранията на самия клуб и феновете му, защото такиваше просто нямаше. Но храта викаха и се радваха все едно беше националния отбор. Имаше фенове с фланелки на Уйпещ, на Фради, на Вашаш ...

Върни се в “Архив”