Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TheBluePassion
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот TheBluePassion » 26 авг 2009 09:50

galder написа:Всяка година в късното лято изпитвам комплекс че съм българин ! И това е заради един отбор с турско-сини екипи. До кога ще продължавате да опозорявате родината ни бе ?!!! Къде сте тръгнали с куци коне "на война" ? Тази прословута 2006 г. още колко години ще я дъвчите ?! Някой велик човек беше казал че: "всеки има своите 15 минути слава в живота си" Тази слава отмина, макар че беше породена от плод на верига щастливи случайности събрани на куп. Пак ви питам: ДО КОГА ?! Не случайно прозвището ви е футболните вероидиоти !!! Няколко пъти ви предупреждавах да не се надъхвате и да не се дървите толкова преди мачовете! Сега се радвате че до коледа сте в Европа хахаха - с какво го заслужихте ? Със съдийска аванта срещу азерите и победи над Андорски колос? Продължавайте да си живеете във вашия измислен син свят, с паданията за дузпи, със съдийските подаръци, задкулисните машинации, византийските номера на Томас ГАФчис, сателити и т.н. и т.н.

П.С. Искам да ви съобщя че не съм цесекар, те също търпят критика по други параграфи, но съм антилевскар и не ги подкрепях срещу унгарците, защото те са български отбор само на хартия и немога да подкрепям отбор, в чиято генетика са заложени злото, интригите и машинациите

Бързо отивай до аптеката , че май не си си взел лекарствата за шизофрения.... :arrow:
ПС: А това , че имаш комплекси си е лично твой проблем .... , ако женати не е доволна не обвинявай отбора на Левски за това :lol:

honda
Контакти:

Re: Шанс за 2 урна на Лига Европа

Мнениеот honda » 26 авг 2009 09:52

soccer написа:
honda написа:Лично за мен не е чак толкова важно дали ще сме във втора или трета урна. Дори си пожелавам да има в групата ни 2 отбора от водещите първенства. Според мен отбори от Англия или Испания няма да играят на максимум в ЛЕ ,а ще се концентрират във вътрешните си първенства още повече,че тзи година има и световно първенство и календара ще е много наситен.

И на разходка ще ви мачкат, не сте за никакви лиги, слаб отбор, слаб треньор, малко публика, вчера Дебрецен играят в друг град, тъй като нямат лиценз на техния стадион и имаха 30 000, ако вие играете например на 300 км от София ще имате 1500 от София[/quotе

Много жалко ,ако е така както казваш- все пак ни е сме най-силния отбор в България- доказахме миналата година в мачовете с другите български участници в ЕКТ. Не съм забелязал да има друг по-силен български отбор или пък друг български отбот с по-голяма публика. Иначе ясно, че нямаме много шансове срещу отбори като "Астон Вила", "Валенсия" , "Рома" и т.н.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 26 авг 2009 09:52

galder написа:Всяка година в късното лято изпитвам комплекс че съм българин ! И това е заради един отбор с турско-сини екипи. До кога ще продължавате да опозорявате родината ни бе ?!!! Къде сте тръгнали с куци коне "на война" ? Тази прословута 2006 г. още колко години ще я дъвчите ?! Някой велик човек беше казал че: "всеки има своите 15 минути слава в живота си" Тази слава отмина, макар че беше породена от плод на верига щастливи случайности събрани на куп. Пак ви питам: ДО КОГА ?! Не случайно прозвището ви е футболните вероидиоти !!! Няколко пъти ви предупреждавах да не се надъхвате и да не се дървите толкова преди мачовете! Сега се радвате че до коледа сте в Европа хахаха - с какво го заслужихте ? Със съдийска аванта срещу азерите и победи над Андорски колос? Продължавайте да си живеете във вашия измислен син свят, с паданията за дузпи, със съдийските подаръци, задкулисните машинации, византийските номера на Томас ГАФчис, сателити и т.н. и т.н.

П.С. Искам да ви съобщя че не съм цесекар, те също търпят критика по други параграфи, но съм антилевскар и не ги подкрепях срещу унгарците, защото те са български отбор само на хартия и немога да подкрепям отбор, в чиято генетика са заложени злото, интригите и машинациите
Ти освен да мразиш можеш ли друго бе човек? Намери си друго място да си избиваш комплексите! Аз си подкрепям отбора и се радвам, че ще игрем в Европа в условията на финансова криза и с по-слаби футболисти от 2005-та. На който не му харесва това нека само да плюе и все някой да му виновен......такъв е живота!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

ministara
Контакти:

Re: Наказани в Левски?

Мнениеот ministara » 26 авг 2009 09:52

Значи ,пиша веднъж и не повтарям.Картоните получени на този мач и кръг се сумират с картоните получени в предните два кръга и ако определен играч има 2 жълти картона пропуска следващият мач,без значение за кой турнир става въпрос.След този кръг всички картони се изчистват и започва ново натрупване ,като след нови два жълти картона се получава наказание.Така погледнато играчите в момента на получаването на втория картон автоматично се наказват за 1 среща.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: ЗАЩО УНГАРСКИЯТ ШАМПИОН Е С КЛАСА НАД БЪЛГАРСКИЯ

Мнениеот L_Messi » 26 авг 2009 09:53

honda написа:Не знам някой дали обърна внимание на една статистика ,която показаха някъде в средата на второто полувреме- 3-ма от унгарците имаха пробягани по около 9 км, най-вероятно до края на мача са станали повече от 10 км. Нещо ,което обяснява превъзходството им- просто във всеки един момент те имаха числено превъзходство . Явно те бяха кондиционно много добре подготвени,нещо което не можем да кажем за нашите. И ако искаме да имаме футбол на що годе някакво ниво трябва много да се работи в тази посока.

За съжаление не дадоха такава статистика за нашите играчи, но според мен численото преимущество за унгарците в повечето случаи се дължеше на по-добрата им тактическа дисциплина. За мен това е показателят, по който ни превъзхождаха в най-голяма степен, особено в първия мач.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 авг 2009 09:53

С поредните глупости на Батков сега разбирам, че скоро поне за европа няма да направите отбор.бил много доволен играли сте уникално и дори пролета, ще продължите да играете в лига европа при полужение, че незнаете още съперниците си.вече почвам да мисля , че е по-голяма напаст от томов.пълен боклук
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

soccer
Контакти:

Най-доброто нападение е Христов-Йовов-Ортега

Мнениеот soccer » 26 авг 2009 09:53

Това е атомно нападение, тези тримата могат да вкакрват гол след гол и на Барселона ако играят заедно

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот Helguera » 26 авг 2009 09:54

iohan.law написа:
Helguera написа:и Гошо има вина , и то доста голяма. Не може вратар с толкова опит на 32г. , национал на страната си да допусне 3 гола от 25-30 метра в два мача !!! Просто е недопустимо....... Но пак казвам, че не е само той виновен...

Ти явно си гледал друг мач! Само първия гол на Герена беше от 25-30 м. Снощи бяха около пенала, а той е на 16 м., дъгата е на 18 м., какви 25-30 м. Май забравихте кой ни е вадил толкова пъти! Не бъдете късопаметни като маймуни! Разбирам защо привържениците на Цецка злобеят, колко пъти Петков ги е разплаквал.

Ти си много глупав бе приятел :) :) :) Или си много малък и не си учил тоя дял от математиката за събиране и изваждане. Я погледни головете от къде са на 3-4 метра зад дъгата. От голлинията до точката на дузпата са 11 метра . От точката на дузпата има дъга с радиус 9,15 метра. и . Я сега извади калкулатора и смятай 11 + 9,15 + 4 = ????? А пък за първия мач гола беше над 30 метра !!! Ако искаш да ти пратя линк с клипче от головете..... Ходи малко се наплискай със студена вода и не се занимавай да пишеш по форуми. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... lpitch.png

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Мнениеот Helguera » 26 авг 2009 09:55

Тва за очилата не разбрах за мен ли се отнася?

Не

gerganaa
Контакти:

Мнениеот gerganaa » 26 авг 2009 09:55

mile_bg7 написа:На левскарите са им виновни Гошо вратарчето,съдията и световното затопляне !

казва се глобално затопляне ама както и да е
аз мисля че и при двата гола има вина
в първия беше пред линията на вратарското поле е как няма му вкарат
при втория пак не беше там където трябва
и защитата при втория гол още по голяма грешка направи оставиха го оня да си нагласи топката как иска и да си вкара
абе нямам думи

Върни се в “Архив”