През цялото време мислех, че Радо и Матей предприемат този рискован ход, за да притиснат федерацията и Данчо точно преди олимпиадата, за да им окажат възможно по-голям натиск. Но винаги съм си мислел, че в крайна сметка те ще се завърнат и ще бъдат с отбора в игрите в Лондон. В крайна сметка те могат да направят един компромис в името на Б-я и отбора! Битката вече тече, тя не може да бъде преустановена току-така с едно евентуално тяхно завръщане. Радо и Матей могат да бъдат с отбора в Лондон и след това да продължат своята борба. Факт е, че те вече успяха да извлекат може би максимума дивиденти от своя бойкот на този етап. От тук нататък всичко ще рефлектира изцяло върху отбора. Радостин, ако е истински българин и му пука поне малко за феновете, ако не друго поне да придума Матей, а и Андрей да заминат с отбора в Лондон. Не знам за вас, но дори и Радо да спечели най-накрая битката с инженера, за мен завинаги ще остане горчивия привкус от начина, по който Радо е изтръгнал тази победа. А начинът е прост- да жертва Българския национален отбор! Това ли е начинът питам аз? Това ли е??? Радо, замисли се! Този път отиде твърде далеч!
П.П. Оставете ми темата, с общонационално значение е!