Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iohan.law
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот iohan.law » 26 авг 2009 09:42

Helguera написа:и Гошо има вина , и то доста голяма. Не може вратар с толкова опит на 32г. , национал на страната си да допусне 3 гола от 25-30 метра в два мача !!! Просто е недопустимо....... Но пак казвам, че не е само той виновен...

Ти явно си гледал друг мач! Само първия гол на Герена беше от 25-30 м. Снощи бяха около пенала, а той е на 16 м., дъгата е на 18 м., какви 25-30 м. Май забравихте кой ни е вадил толкова пъти! Не бъдете късопаметни като маймуни! Разбирам защо привържениците на Цецка злобеят, колко пъти Петков ги е разплаквал.

honda
Контакти:

Re: ЗАЩО УНГАРСКИЯТ ШАМПИОН Е С КЛАСА НАД БЪЛГАРСКИЯ

Мнениеот honda » 26 авг 2009 09:42

Не знам някой дали обърна внимание на една статистика ,която показаха някъде в средата на второто полувреме- 3-ма от унгарците имаха пробягани по около 9 км, най-вероятно до края на мача са станали повече от 10 км. Нещо ,което обяснява превъзходството им- просто във всеки един момент те имаха числено превъзходство . Явно те бяха кондиционно много добре подготвени,нещо което не можем да кажем за нашите. И ако искаме да имаме футбол на що годе някакво ниво трябва много да се работи в тази посока.

FOREINGER
Контакти:

Мнениеот FOREINGER » 26 авг 2009 09:44

"Дебрецен" е по-добър отбор от "Левски" защото ПРОСТО ИМАХА НЕВЕРОЯТЕН КЪСМЕТ
Ако гредата на Сърмов бе влязла мача просто се обръщаше.
А иначе унгарския футбол излиза от 25 годишната криза - вижте националния тим на Унгария/отива в ЮАР с треньор РОНАЛД КУМАН а ние НЕ/
Виждам че на някои комплексари в тежка форма им е много приятно когато Левски пада /помните ли зарята от Българска армия в чест
на головете на Барселона срещу Левски - е това е "ИСТИНСКИ ПАТРИОТИЗЪМ"/, но следва да знаят че в последните 20години само ЛЕВСКИ е
направил нещо в Европа.
Дебрецен е град с 210 000 души население - на стадиона вчера имаше 32000 а познайте откъде бяха повечето - от БУДАПЕЩА /а защо ли като там си имат ФЕРЕНЦВАРОШ и ДОЖА УЙПЕЩ/ и защо са там да подкрепят - ЗАЩОТО СА УНГАРЦИ
ДЕБРЕЦЕН отстрани ЛЕВСКИ защото имаше ясната подкрепа на какво - на УНГАРИЯ - това е.
А иначе нашите играха много добре но просто НЯМАХА КЪСМЕТ - приемете че и това го има във футбола /БАТЕ цял мач мачка Литекс но победител са нашите - ТОВА Е КЪСМЕТЪТ/

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 26 авг 2009 09:44

Беше много слаб имах чувството , че откъдето му бият и ще е гол.
Каква беше тая простотия неговата да изритва само напред топката абсолютно безцелно.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот Sunway » 26 авг 2009 09:46

Аз мога да отговоря на въпроса: До кога срам????
Имаше един сапунен сериал който се казваше: Докато свят светува :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 26 авг 2009 09:47

Helguera написа:
L_Messi написа:
Apostola написа:Има логика в това което казваш и съм съгласен относно критиките.Ще ми се да оспоря относно вината му за головете обаче.До колкото съм запознат при такава игра в изнесени позици,когато се играе в зоната на защитата пред големия пеналт е добре вратаря да е поизнесен напред, за да може да се намеси при евентуално извеждащо подаване зад гърба на защитата(както стана и снощи, когато оня плешивия от техните Варга ли беше, да му го....,се нервеше след пропуска,при който се намеси Гошо)Кофтито е, че тогава ставаш безсилен при такива удари като снощните (където се таковат паяците)!За мен Гошо направи каквото можа,скочи, разтегна се,просто ударите бяха неспасяеми! ;)

Много добре си го казал, но няма смисъл. Тук всички са треньори с колосални успехи на FIFA и PES, а има и немалко момчета, които от сън да ги вдигнеш, ще спасят шутовете на унгарците и ще вкарат положенията на Йовов и Христов ;)

Не си сваляй розовите очила , всичко в Левски е супер !!!! Радвай се след победата над Ботев с 5-0 и си трай :) :) :) . Мисли си ,че сме еврогранд и всички отбори треперят от нас , а нашите играчи никога не правят грешки... То по твойта логика само САФ и Арсен Венгер ли имат право да говорят по футболни теми. Аз незнам някой журналист да има про лиценз да води отбор в А група , ама ти давам гаранция , че разбирам от футбол повече от половината тренери в А група !!

Нито съм казвал, че в Левски всичко е супер, нито че играчите не правят грешки. Просто за мен някои критики и откровени обиди по играчите са неоснователни, та реших да вкарам малко ирония. Ако съм те обидил - извинявай!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 авг 2009 09:47

Вратарят на Левски Гошо Петков е имал мъжеството веднага след мача да се извини на съотборниците си. Националът поел вината за отпадането на "сините" от плейофите за Шампионската лига. Както е известно в двата мача с Дебрецен, Гошо получи три гола от общо разтояние 111 метра.
"Аз съм бахти рибата, да бях спасил едното положение, щяхме да имаме повече шанс поне да не паднем. Ще се реванширам в групите на Лига Европа", разкайвал се Петков, докато махал от телефона си химна на Шампионската лига. Всички футболисти воглаве с играещият бос Георги Иванов обаче го успокоили, че му имат пълно доверие.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 26 авг 2009 09:47

С класа чак не са просто могат да вкарват а ние не.
За съжаление.

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 26 авг 2009 09:48

Helguera написа:
L_Messi написа:
Apostola написа:Има логика в това което казваш и съм съгласен относно критиките.Ще ми се да оспоря относно вината му за головете обаче.До колкото съм запознат при такава игра в изнесени позици,когато се играе в зоната на защитата пред големия пеналт е добре вратаря да е поизнесен напред, за да може да се намеси при евентуално извеждащо подаване зад гърба на защитата(както стана и снощи, когато оня плешивия от техните Варга ли беше, да му го....,се нервеше след пропуска,при който се намеси Гошо)Кофтито е, че тогава ставаш безсилен при такива удари като снощните (където се таковат паяците)!За мен Гошо направи каквото можа,скочи, разтегна се,просто ударите бяха неспасяеми! ;)

Много добре си го казал, но няма смисъл. Тук всички са треньори с колосални успехи на FIFA и PES, а има и немалко момчета, които от сън да ги вдигнеш, ще спасят шутовете на унгарците и ще вкарат положенията на Йовов и Христов ;)

Не си сваляй розовите очила , всичко в Левски е супер !!!! Радвай се след победата над Ботев с 5-0 и си трай :) :) :) . Мисли си ,че сме еврогранд и всички отбори треперят от нас , а нашите играчи никога не правят грешки... То по твойта логика само САФ и Арсен Венгер ли имат право да говорят по футболни теми. Аз незнам някой журналист да има про лиценз да води отбор в А група , ама ти давам гаранция , че разбирам от футбол повече от половината тренери в А група !!

Тва за очилата не разбрах за мен ли се отнася?
Дела трябват,а не думи!

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 26 авг 2009 09:49

honda написа:Не знам някой дали обърна внимание на една статистика ,която показаха някъде в средата на второто полувреме- 3-ма от унгарците имаха пробягани по около 9 км, най-вероятно до края на мача са станали повече от 10 км. Нещо ,което обяснява превъзходството им- просто във всеки един момент те имаха числено превъзходство . Явно те бяха кондиционно много добре подготвени,нещо което не можем да кажем за нашите. И ако искаме да имаме футбол на що годе някакво ниво трябва много да се работи в тази посока.

И ти явно си гледал друг мач. Статистиката показа, че трима от тях първия Рудолф до 70 мин. бяха пробягали по 5, и нещо км., а за нашите не показаха. При владеене на топката 61 % и игра през повечето време в тяхната половина си помисли кой е навъртял повече км. Спомни си само как Зе краде топки отзад и атакува по крилото или Бардон, Йовов, Сърмов и т.н., да не говорим за Минев...Хайде да не сме чак толкова черногледи. Снощи играхме много добре и единствено /не/умението пред гола,/но и Ливърпул също прави много пропуски, да не говорим за Ман. Ю./ ни изигра лоша шега.

Върни се в “Архив”