Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Fichango
Контакти:

Re: Шанс за 2 урна на Лига Европа

Мнениеот Fichango » 26 авг 2009 07:16

Кратуна или не - последните две години говорят точно това. Че само Баку и Жулия не са ви били. Знам че вероятно е кофти, но това е истината.

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот rugby_man » 26 авг 2009 07:44

и аз това се чудя за какво трябва да се реве , та левски игра превъзходно . имаха надмощие през цялото време , не защо обаче тези играчи на дебрецен не можаха да разберат че те нямат право да вкарват голове. левски играе много добре през последните 3 години в европа за това няма спор и трупа колосален коефециент.друг е въпроса че с тоя късмет при жребия вече трябваше да е с по голям коефицент от милан
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

heckler
Контакти:

Re: ЗАЩО УНГАРСКИЯТ ШАМПИОН Е С КЛАСА НАД БЪЛГАРСКИЯ

Мнениеот heckler » 26 авг 2009 08:13

Fichango написа:Защото българския шампион не е истинския шампион. Виждаме как печели Левски, Със съдии, сателити, отлагане на мачове и пазене за "последно десет" и т.н. Хайде да го признаете вече.

Смешник :) :) :)

heckler
Контакти:

Re: Шанс за 2 урна на Лига Европа

Мнениеот heckler » 26 авг 2009 08:24

Fichango написа:Кратуна или не - последните две години говорят точно това. Че само Баку и Жулия не са ви били. Знам че вероятно е кофти, но това е истината.

Не знам от къде имате тези високи критерии! Ясно е, че Левски е най-добрият отбор в България и най-добре представящият се български отбор в Европа. Тъпите розови кратуни, които изкарват всяка наша загуба като потоп нека просто да погледнат коефициента на Левски. Толкова страдат от комплекс за малоценност в Европа, че всеки отбор срещу играят е гранд и е достойно да отпаднеш. Ние отпаднахме от унгарския шампион, но какво ще говорите, ако отпаднете от руски средняк с един единствен отстранен отбор в Европа за последните 9 години?

И за да бъде по-ясна картината, замислете се, че вие тепърва се борите да влезнете там където Левски вече е :!:

А това, че паднахме от Дебрецен е факт, но също така е факт, че Левски е най-добрият отбор в България.

ПЕТРОВ
Контакти:

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот ПЕТРОВ » 26 авг 2009 08:29

Съклет ме е да ги гледам от 2 години насам и не виждам как ще се промени нещо с тоя цървул за "собственик"БОРАТКОВ!... Тоя поне няма да може да гушне тея 6 милиона вповече от ШЛ... И без това пукнато евро нямаше да даде за селекция!!! Да му серем в устата мустаката!
С ЙОВОВ,СЪРМОВ, МИЛАНОВ,ХРИСТОВ И Ж.МИЛАНОВ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЪРИ - И ТОВА Е МНОГО.
МИСЛЕХ СИ ЧЕ ЛУПИ Е ВЪРХА, НО БОРАТКОВ И МИТЬО СЕЛСКИЯ СА ПО-ТЪПИ ГОВЕДА

heckler
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот heckler » 26 авг 2009 08:30

delqnski47 написа:
Bully_Blue написа:Моля ви се,спрете да се оплаквате.Левски игра много добре,може би изигра най-силния си мач от началото на сезона,но просто нямаше късмет.Както каза Гаджев,от 3 удара Дебрецен вкараха 2 гола.Аз лично по-раздвижен Левски не бях виждал отдавна,футболистите играха добре,създаваха положения,но нямаше кой да ги вкара.Всички футболисти се раздадоха,за което трябва да им благодарим.Единственото Гошо Христов и Сърмата бяха на много ниско ниво,но просто момчетата толкова си могът.Отново големи комплимени за агитката,която тотално надвика тази на Дебрецен,въпреки че бяха със 29000 души по-малко.Имаме шанс за добро представяне в Лига Европа,не сме толкова слаб отбор и не сме обречени на провал.Да пожелаем успех на момчетата и ръководството във първенсвото и в европа,сащото само с мрънкане нищо не можем да променим.И само Левски обичаме те! ;)

Еее и аз това викам ама кой да ме чуе!Евала ти си единствения който пуска смислена тема :!:

И на мен ми хареса отбора в градивен план. Много добре играха. Но защитата куцаше. Вярно унгарците вкараха два невероятни гола, но още от първия мач се видя, че не се свенят да бият от далечно разстояние. Тогава защо ги оставиха да бият? Също не ми хареса, че отново, за n-та година пропускаме над 7 положения. Без голове няма как да бием. В крайна сметка съм оптимист за Лига Европа. Само времето ще покаже дали ще успеем да изградим победоносен (в Европа) отбор.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 авг 2009 08:30

С такова представяне 2 години поред в Шампионската лига-догодина ако станете пак шампиони(не дай си боже)май няма вече да сте в урната на поставените отбори :) И късмета на Баждеков няма да ви помогне :lol: :lol:

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 26 авг 2009 08:35

soilwork,това си е наш проблем.Гледай си твоя отбор.

Върни се в “Архив”