Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: МОМЧЕТА,БАТКОВ,РАТКО,ГОНЗО НИЕ СМЕ С ВАС !
На мене лично ми хареса играта, въпреки загубата . Продължавам да подкрепям момчетата,Батков,Ратко и Гонзо . А за тези ,които са недоволни от Батков , мога да кажа само едно . Батков е президентът, който е дал най-много за своя отбор през последните 5-6 години в България . Той направи много грешки през това време .Той милее за този отбор и се опитва да му помогне . ОК . Няма нападател . Обвинявате Гошо Христов , че пропускал .Не забравяйте обаче , че поне в този мач той сам си създаде положения и се стара.Да нямаше ден , но имаше и хубави моменти . Защото много е лесно , да го обвиним за удара му в аут , а няма кой да каже една хубава дума за финта ,нали 

- originalni.be
- Контакти:
Re: ЗАЩО УНГАРСКИЯТ ШАМПИОН Е С КЛАСА НАД БЪЛГАРСКИЯ
Толкова си можем това е просто .. момчетата се бориха но просто това е няма школа няма и пари повече не можем да искаме от наще момчета ...
ORIGINALNI...BE =)
-
- Контакти:
Гошо Петков
След мачовете на Левски с унгарците, вече на всички трябва да е ясно защо Гошо Петков не трябва да е в националния отбор. Не съм гледал целите мачове, но само получените голове са достатъчно основание да не се разчита на такъв вратар, който не знае къде се намира вратата, която уж пази.
Re: Гошо Петков
БАЛЪК
На левскарите са им виновни Гошо вратарчето,съдията и световното затопляне !
Айде сега! Генерални изводи и т.н. Мачовете ги загубихме, защото унгарците знаеха (а ние не), че нямаме дефанзивни халфове. Когато 4-мата ни защитника пазеха своите хора, офанзивните халфове на унгарците стояха на 3-4 метра от крайната ни линия АБСОЛЮТНО свободни и стреляха в нашата врата, както им се искаше! Нито Бардон, нито Зе, нито Жо, нито Тасевски се връщаха да ги покриват! Тактика, тва е! Унгарският тренер го знаеше много добре, а нашия НЕ! И не ми го хвалете, че бил голям тактик!!! Два мача не може да си даде сметка! Да беше взел дефанзивен халф от юношите и щяхме да се класираме, а не да пуснем 4 гола от шутове извън наказателното.
Пак казвам, в Левски има материал, но няма тренер. БАТКОВ, спри да купуваш играчи и намери тренер, дето може дори и за година да остави много важна следа в клуба!!!!!
Пак казвам, в Левски има материал, но няма тренер. БАТКОВ, спри да купуваш играчи и намери тренер, дето може дори и за година да остави много важна следа в клуба!!!!!
Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков
Howmen,
много си прав! Трябва да се радваме и на малкото, което имаме. А не да се ядосваме на многото, което нямаме.
Теоретично е възможно да се обиграят повече нашите. Да почнат да влизат юноши и прочие, като има повече мачове.
Т.е. сряда - събота, па дори и в Лигата. Така ще придобият някакво самочувствие. Щото си мисля, че точно това ни липсва - самочувствие. Голем сме спек. Наляли гипса и аре. Така не става. Имайте предвид и друго - много скоро заплатите у нас за футболисти и в Средна и някои държави от Западна Европа ще се изравняват. Просто ще има 10 - 15 отбора с колосални заплати и всички останали. Така че ни предстои години наред да се бъхтим с отбори от типа на Дебрецен или Актобе. Единственият шанс наистина е собствена школа и тренерите да карат курсове в чужбина. При упорит труд и без глупави сътресения, след пет години можем да имаме отбор, който да играе редовно в ШЛ. Ако дотогава не я разформироват, де. Айде Левски!!!!
много си прав! Трябва да се радваме и на малкото, което имаме. А не да се ядосваме на многото, което нямаме.
Теоретично е възможно да се обиграят повече нашите. Да почнат да влизат юноши и прочие, като има повече мачове.
Т.е. сряда - събота, па дори и в Лигата. Така ще придобият някакво самочувствие. Щото си мисля, че точно това ни липсва - самочувствие. Голем сме спек. Наляли гипса и аре. Така не става. Имайте предвид и друго - много скоро заплатите у нас за футболисти и в Средна и някои държави от Западна Европа ще се изравняват. Просто ще има 10 - 15 отбора с колосални заплати и всички останали. Така че ни предстои години наред да се бъхтим с отбори от типа на Дебрецен или Актобе. Единственият шанс наистина е собствена школа и тренерите да карат курсове в чужбина. При упорит труд и без глупави сътресения, след пет години можем да имаме отбор, който да играе редовно в ШЛ. Ако дотогава не я разформироват, де. Айде Левски!!!!
Re: Шанс за 2 урна на Лига Европа
[quote="Blue World Order"]тва не е контрола със Спортист Своге да пускат само младите... трябва да играем с оптималния състав и да търсиме максимален брой точки и класиране напролет! ние сме ЛЕВСКИ и дори в най-скапаната ситуация трябва да търсим победа и продължаване напред! ако не го направим обаче,ще продължим да подкрепяме отбора без да го оплюваме,защото го обичаме. това ни различава от изродите от армията!
при 2-0 за Дебрецен до към 75-ата минута все още се надявах на обрат,защото съм закърмен с манталитет на победител,защото съм от ЛЕВСКИ
[/quot
Да кажа и аз съм закърмен като теб.
Ама ми се ще да видя по-радвижен Левски. Мъри беше супер предстазуем, колкото и да ги сменя играчите все една схема ползваше. Този сърбин пък е по-предсказуем и от него. Едно и също, с едни и същи играчи. Смех.
Само с младите трябва да играем. А дъртолите да влизат като резерви. Иначе ни чака бой вовеки. А младите ако се обиграят, може и догодина в ШЛ да влезем. По-млади и по-гладни играчи трябват!
Тия са толкова нагушени, че не могат да тичат, дори и да поискат.
при 2-0 за Дебрецен до към 75-ата минута все още се надявах на обрат,защото съм закърмен с манталитет на победител,защото съм от ЛЕВСКИ

Да кажа и аз съм закърмен като теб.
Ама ми се ще да видя по-радвижен Левски. Мъри беше супер предстазуем, колкото и да ги сменя играчите все една схема ползваше. Този сърбин пък е по-предсказуем и от него. Едно и също, с едни и същи играчи. Смех.
Само с младите трябва да играем. А дъртолите да влизат като резерви. Иначе ни чака бой вовеки. А младите ако се обиграят, може и догодина в ШЛ да влезем. По-млади и по-гладни играчи трябват!
Тия са толкова нагушени, че не могат да тичат, дори и да поискат.
Не е виновен Петков за головете
Защото българския шампион не е истинския шампион. Виждаме как печели Левски, Със съдии, сателити, отлагане на мачове и пазене за "последно десет" и т.н. Хайде да го признаете вече.