Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Данчо Лазаров - ВЪН

Мнениеот Red Warrior » 07 юли 2012 22:17

supernew написа:Вън и другия лапач и боклук Любо Ганев!

Единствения човек за когото ми е жал е Любо Ганев - велик спортист и човек, но...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 07 юли 2012 22:19

Освен ако не излезе на терена и не заиграе по-добре от момчетата.
Иначе е напълно излишен, колкото и да не смята той така!(става дума за Лазаров, Любо Ганев го уважавам въпреки всичко!)

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Мнениеот комуна » 07 юли 2012 22:29

Утре като бият кубинците , ще станат трети - успех , който България не е постигала досега от 15-те си участия в 23 -годишната история на Световната лига .

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 07 юли 2012 22:30

много ясно че трябва да е вън!!!
[offtopic]белия чаршаф да заключи и тази тема като маловажнa[/offtopic]
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 07 юли 2012 22:41

Днес Казийски щеше много да помогне в ключовите моменти. Както и Жеков. И причината да ги няма е точно Данчо Инженера. Да не говорим, че щяхме да имаме и истински волейболен специалист за треньор.
На останалите момчета няма какво да им се сърдим- те просто толкова си могат. Дадоха всичко от себе си, играха със сърце, но имаше и още един момент- няколко обратни отсъждания на холандеца в ключови моменти, които сриват психиката на тези млади момчета. Неслучайно хората в Арена Армеец искаха да го линчуват.
Но сега гневът ни трябва да е насочен най-вече към главните виновници за поредното ни фиаско- Данчо и сие.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 юли 2012 22:46

Аз пък противно на очакванията ми , мога да кажа че поляците с нищо не ни превъзхождаха ! Дори съм сигурен че ако я нямаше тая брутална съдийска подкрепа в 3ти гейм , щяхме да ги обърнем ! Това което ни липсваше е ВЯРА :!: Която няма как да има в момчетата при всичко случващо се около тях ! Да не говорим че е ПОЗОР залата да не е пълна , на домакински полуфинал на отбора ни :!: :!: :!: Всички видяхме какво ни липсваше - МАТЕЙ :!: И всички знаем какво трябва да се случи сега и да престане тоя цирк ! ЛАЗАРОФФ , НАГЛО КОПЕЛЕ , СТИГА СИ КЛЕЧАЛ В ЪГЪЛА :!: ЗНАЕМ ЧЕ НЕ СИ МЪЖ , НО ПОНЕ ПОСТЪПИ КАТО ТАКЪВ :!: ОСТАВИ НИ РАДОСТТА ОТ ВОЛЕЙБОЛА , ТЯ НЕ Е ТВОЕ ДЕЛО :!: :!: :!:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 07 юли 2012 22:48

8-)

Има ли друга държава, която да си позволи лукса да гони треньор неколкократен европейски и световен клубен шампион като Радостин Стойчев ?
Това е все едно Португалия да изгони Жозе Моуриню ! :o
Има ли друга такава, която да се лиши от услугите на един от най-добрите волейболисти в света - Матей Казийски ?
Това е все едно Аржентина да изгони Меси ! :o
Може ли заради магарешкия инат на инженер Данчо Лазаров да разбиваме единствения ни оцелял национален отборен спорт ?
Без Радо, Матей и Андрей Жеков просто няма смисъл да ходим на Олимпиадата ... Другите момчета правят, каквото могат. Не ги обвинявам. Както каза един от тях обаче: " И аз искам да скачам метър и половина като Матей, ама не мога."
Данчо, иди си с мир ! Ти, си миналото, Радо е бъдещето ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 07 юли 2012 22:52

marmi52 написа:8-)

Има ли друга държава, която да си позволи лукса да гони треньор неколкократен европейски и световен клубен шампион като Радостин Стойчев ?
Това е все едно Португалия да изгони Жозе Моуриню ! :o
Има ли друга такава, която да се лиши от услугите на един от най-добрите волейболисти в света - Матей Казийски ?
Това е все едно Аржентина да изгони Меси ! :o
Може ли заради магарешкия инат на инженер Данчо Лазаров да разбиваме единствения ни оцелял национален отборен спорт ?
Без Радо, Матей и Андрей Жеков просто няма смисъл да ходим на Олимпиадата ... Другите момчета правят, каквото могат. Не ги обвинявам. Както каза един от тях обаче: " И аз искам да скачам метър и половина като Матей, ама не мога."
Данчо, иди си с мир ! Ти, си миналото, Радо е бъдещето ! :evil:

То пък Аржентина досега процъфтяха с Меси ,гаси компа и си лягай промивачо на мозъци .
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 07 юли 2012 23:03

Марми по принцип има доста изтрещяли мнения ( нищо лично ) , но този път каза всичко точно и ясно.Всичко др каквото се каже е вятър за устата.
Има един проблем обаче гадния гнусен комуняга няма да се махне доброволно.
П.С. ..аре махнете го тоя Теди Джорджо ..супер олигофрен и мега дразнещ е ... ;)

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 07 юли 2012 23:08

Red Warrior написа:Власт не се дава! Власт се взима!

С това съм съгласен !
Единствения човек за когото ми е жал е Любо Ганев - велик спортист и човек, но...[/quote]

С това съм съгласен до "и"-то , Любо показа че го интересуват само кинтите. Даже се съгласи да се извинява на Матей, егати падането егати навеждането. Ако е мъж , да си държи на думата до края. Трябва радикални промени, иначе ще се надяваме на поредното чудо да се появи новия Матей или Цецо.

Върни се в “Архив”