Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Наказани в Левски?
картоните се анулират за груповата фаза или ш.л. на 90 % съм сигурен.
КОГАТО СЪМ ТУК СЪМ НА ПОНЕ ДВЕ ЧАШИ ВИНО СЛЕД ТЕЖКИЯ ,И НАПРЕГНАТ ДЕН.
Re: Кой е виновен за загубата
Явно Модераторите получават някакви пари за да трият неудобни теми -и на мен три пъти ми триха тема за Жорето Христов.
Пич на мен 2 пъти ми трият тема за Сърмов - дървото и 3 пъти ми трият мнения за играта му в отделни теми.Като не искат много теми защо трият мнения за определени "футболисти" и в други теми , в които разискваме мача??? Повече няма какво да кажа освен въпреки модераторите,че Сърмов за нищо не става.Тва е лично мое мнение и ако някой има нещо на против може да каже факти а не да трие теми нали така?????
Пич на мен 2 пъти ми трият тема за Сърмов - дървото и 3 пъти ми трият мнения за играта му в отделни теми.Като не искат много теми защо трият мнения за определени "футболисти" и в други теми , в които разискваме мача??? Повече няма какво да кажа освен въпреки модераторите,че Сърмов за нищо не става.Тва е лично мое мнение и ако някой има нещо на против може да каже факти а не да трие теми нали така?????
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков
Просто нямам думи, да не вкараш един гол от толкова положения. Нямаме никакъв нападател, до сега защитавах Христов, ама се уля, като не вкарва на пейката. Така е имаме талантливи играчи като Цачев, който не му пука и играе заради самата игра, но Левски смята, че не е готов..без нападатели нищо няма да стане, то се видя, че няма кой да вкарва....
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Re: Публика-евробоец
И да паднем и да бием ние сме с Левски и пак ще пием...САМО ЛЕВСКИ-ТОВА Е ОТБОРА НА СЪРЦАТА НИ!!!
Това сме истинските фенове-ЗАЩОТО ВИНАГИ ПОДКРЕПЯМЕ ЛЮБИМИЯ ОТБОР.
Това сме истинските фенове-ЗАЩОТО ВИНАГИ ПОДКРЕПЯМЕ ЛЮБИМИЯ ОТБОР.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
- levskarinvt
- Контакти:
Fichango написа:И? Какво се стоплихте? Утре пак ще изгоните треньора и така до припадък.
И защо да го правим?

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков
според мене вече Христо Иовов не става за нищо нз защо се го пускат титуляр като испуска бати лесните положениа другото което мисла е че Горето Христов няма място в Левски трябва да го махнат и да земат друг нападател а за Енио Крастовчев искам да ви кажа само едно пичове гледахте ли го ква трагедиа е срещу ботев бавен е неможеше да мине никои испуска да вкара гол но според мене христов и крастовчев са трагедии за нова Ортега няма кво да кажа един от многото ни играчи зети под наем или като свободни агенти направихме добре с привличането на Саша Симионович Топчо и Бардон а в нападение според мене треа смениме сичките с нови
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Re: Стига сте ревали!
е как никои не каза нищо за ГЕОРГИ ПЕТКОВ че виновника за загубата тази вечер е САМО ТОИ с ГЛУПАВИТЕ МУ ИЗЛИЗАНИЯ
ТОИ Е ВИНОВЕН И ОТ ПЪРВИЯ МАЧ В СОФИЯ
АМА НАЛИ НИ Е ЛЮБИМЕЦ
ТОИ Е ВИНОВЕН И ОТ ПЪРВИЯ МАЧ В СОФИЯ
АМА НАЛИ НИ Е ЛЮБИМЕЦ
Забравих да кажа,че и 2 пъти ме баннват.Сигурно Сърмов ще им дава по някой лев иначе не мога да си го обясня.Ама докато едни се критикуват а други се пазят и медийте и не знам още кои влиятелни личности ги набеждават за звезди тва е няма да има футбол в БГ.То като в детско - юношеските школи имаш пари или си човек на някой и ставш футболист нямаш и си некадърник.Повече няма какво да кажа егати и държавата сме.
Е не не вие ме разплакахте. не не е истина. не съм проливал повече сълзи и сополи от сега .гонзо варнисеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
@madd като толкова недоволстваш от всичко във форума защо просто не си излезеш от регистрацията и повече да не влизаш? Не е нужно всички да ти четем мъките