Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

largoboss
Контакти:

Re: Наказани в Левски?

Мнениеот largoboss » 26 авг 2009 00:38

картоните се анулират за груповата фаза или ш.л. на 90 % съм сигурен.
КОГАТО СЪМ ТУК СЪМ НА ПОНЕ ДВЕ ЧАШИ ВИНО СЛЕД ТЕЖКИЯ ,И НАПРЕГНАТ ДЕН.

madd
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот madd » 26 авг 2009 00:39

Явно Модераторите получават някакви пари за да трият неудобни теми -и на мен три пъти ми триха тема за Жорето Христов.

Пич на мен 2 пъти ми трият тема за Сърмов - дървото и 3 пъти ми трият мнения за играта му в отделни теми.Като не искат много теми защо трият мнения за определени "футболисти" и в други теми , в които разискваме мача??? Повече няма какво да кажа освен въпреки модераторите,че Сърмов за нищо не става.Тва е лично мое мнение и ако някой има нещо на против може да каже факти а не да трие теми нали така?????

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 00:41

Просто нямам думи, да не вкараш един гол от толкова положения. Нямаме никакъв нападател, до сега защитавах Христов, ама се уля, като не вкарва на пейката. Така е имаме талантливи играчи като Цачев, който не му пука и играе заради самата игра, но Левски смята, че не е готов..без нападатели нищо няма да стане, то се видя, че няма кой да вкарва....
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: Публика-евробоец

Мнениеот azata » 26 авг 2009 00:42

И да паднем и да бием ние сме с Левски и пак ще пием...САМО ЛЕВСКИ-ТОВА Е ОТБОРА НА СЪРЦАТА НИ!!!
Това сме истинските фенове-ЗАЩОТО ВИНАГИ ПОДКРЕПЯМЕ ЛЮБИМИЯ ОТБОР.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 26 авг 2009 00:42

Fichango написа:И? Какво се стоплихте? Утре пак ще изгоните треньора и така до припадък.

И защо да го правим? :?

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот mitko9311 » 26 авг 2009 00:43

според мене вече Христо Иовов не става за нищо нз защо се го пускат титуляр като испуска бати лесните положениа другото което мисла е че Горето Христов няма място в Левски трябва да го махнат и да земат друг нападател а за Енио Крастовчев искам да ви кажа само едно пичове гледахте ли го ква трагедиа е срещу ботев бавен е неможеше да мине никои испуска да вкара гол но според мене христов и крастовчев са трагедии за нова Ортега няма кво да кажа един от многото ни играчи зети под наем или като свободни агенти направихме добре с привличането на Саша Симионович Топчо и Бардон а в нападение според мене треа смениме сичките с нови
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот tuksam » 26 авг 2009 00:43

е как никои не каза нищо за ГЕОРГИ ПЕТКОВ че виновника за загубата тази вечер е САМО ТОИ с ГЛУПАВИТЕ МУ ИЗЛИЗАНИЯ

ТОИ Е ВИНОВЕН И ОТ ПЪРВИЯ МАЧ В СОФИЯ
АМА НАЛИ НИ Е ЛЮБИМЕЦ

madd
Контакти:

Мнениеот madd » 26 авг 2009 00:44

Забравих да кажа,че и 2 пъти ме баннват.Сигурно Сърмов ще им дава по някой лев иначе не мога да си го обясня.Ама докато едни се критикуват а други се пазят и медийте и не знам още кои влиятелни личности ги набеждават за звезди тва е няма да има футбол в БГ.То като в детско - юношеските школи имаш пари или си човек на някой и ставш футболист нямаш и си некадърник.Повече няма какво да кажа егати и държавата сме.

kikoff
Контакти:

Мнениеот kikoff » 26 авг 2009 00:44

Е не не вие ме разплакахте. не не е истина. не съм проливал повече сълзи и сополи от сега .гонзо варнисеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 26 авг 2009 00:46

@madd като толкова недоволстваш от всичко във форума защо просто не си излезеш от регистрацията и повече да не влизаш? Не е нужно всички да ти четем мъките 8-) :)
Изображение

Върни се в “Архив”