Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:25

fraport написа:
1982 написа:
Какво ми се перчиш, когато играеха във Варна знаеш ли `що софиянци имаше в залата ??! И не само, летуващи от цялата страна пълнеха грозната ви заличка. Хич не казвай, че публиката била варненска тогава.

Що тогава Вие по хубава ли зала имахте . Универсиада - физкултурен салон със седалки :)

Остави залата, и тя е същата, но публиката тогава въобще не беше само варненска, имаше всякакви хора, включително и много, много софиявци. Така, че е смешно да ми обясняваш как тази публика била варненска.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 07 юли 2012 11:27

1982 ти верно нещо си запенил яката, успокой се ,животът не е един волейболен мач или някаква измислена зала.
:!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:29

fraport написа:Правилно във ВАрна има туристи от цял свят , а в София бедни ,злобни и миризливи кравари от чукарлаците и махалите на България

Сельо, във Варна сякаш не се пълните с всякакви пришълци от страната. Ти как мислиш, че от 20 000 град едно време, сега сте 330 000 ??!

Много е тъпо да приписваш само на София подобно нещо. 300 пъти ти обясниха вече, че едно време населението е било почти изцяло селско. С течение на времето обаче, постепенно то се преселва в градовете. И този процес засяга не само София, а и Пловдив, Варна, Бургас и т.н.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 07 юли 2012 11:31

1982 написа:
fraport написа:Правилно във ВАрна има туристи от цял свят , а в София бедни ,злобни и миризливи кравари от чукарлаците и махалите на България

Сельо, във Варна сякаш не се пълните с всякакви пришълци от страната. Ти как мислиш, че от 20 000 град едно време, сега сте 330 000 ??!

Много е тъпо да приписваш само на София подобно нещо. 300 пъти ти обясниха вече, че едно време населението е било почти изцяло селско. С течение на времето обаче, постепенно то се преселва в градовете. И този процес засяга не само София, а и Пловдив, Варна, Бургас и т.н.

Да прав си софиянецо-столичанино, само че една корекция Варна официално може да е 330,000 а неофициално беше около 900 000 , през 2008г, и си прав че цяла Североизточна България се пресели тук
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:32

HEATSEEKER написа:1982 ти верно нещо си запенил яката, успокой се ,животът не е един волейболен мач или някаква измислена зала.

Не аз отварям подобни малоумни теми, с цел да плюя други градове, моето момче. Разбирам те, че сте съселяни с оня кравар, така че не очаквам и да вденеш де. :lol:

niksan1071968
Контакти:

Мнениеот niksan1071968 » 07 юли 2012 11:33

Искам да попитам варненци, защо преди няколко дена жените на България по волейбол като играха там, защо имаше не повече от 100 човека в залата?

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:34

Моля който се припознае да не се обижда :) :) :)
30 признака,че сте пишман Софиянец:
1.Псувате колко е мръсна София , докато си изхвърляте боклука през прозореца на колата или на панелния апартамент.
2.12-годишната ви дъщеря тежи повече от баба си,но вие пак и пържите мекици и я водите в "Макдоналдс",когато има високи оценки.
3.За вас е съвсем естествено да тупате покривки и чаршафи през прозореца и да варите компоти пред блока.
4.Опитвате се с автомобила си да надбягате такъв,на който само джантите струват повече от вашия.
5.За вас е въпрос на чест да сте пръв на светофара , а ако се приджижвате с транспорта - да се качите пръв , независимо че чакат и възрастни хора, и майки с деца.
6.Ако вече сте в транпортното средство,гледате да седнете на всяка цена,а ако седите вече,не отстъпвате мястото си по никакъв повод.
7.Киното за вас е по - скоро място за ядене на пуканки и чипс ,а да шумите с пликчето за вас е демонстрация на благополучие.
8.Из квартала обикаляте по анцуг и обувки на бос крак , ако е хладно - мятате кожено яке върху потника.
9.Закачате се с продавачките в магазина винаги,когато не сте със съпругата си; ако сте с нея,тайно им намигате.
10.В заведение си оставяте телефона на масата и поръчвате на висок глас.
11.Миете колата си по - често,отколкото се къпете.Най - често пред блока , а ако сте на автомивка , скъсвате нервите на миячите и накрая гордо оставяте 2 лв. бакшиш.
12.Сваляте сервитьорката цяла вечер и накрая и поднасяте бакшиш пак от 2 лв. с такъв жест,все едно връчвате ключове от нов автомобил.
13.На Витоша се качвате с лачени обувки , а по "Славейков" се разхождате по анцуг.
14.Убеден сте , че обилното нанасяне на тоалетна вода замества успешно къпането.
15.Ако видите куче или котка,се опитвате да го ритнете,а ако сте с кола - да го сгазите.
16.Ако някой се "прецака" да ви каже "Добър ден", мълчите снизходително.
17.В зоопарка мятате на животните каквото ви попадне , мъчите се да осъществите контакт с тях , чукайки по стъклата , а пред клетката на мечката изразявате съжаление ,че не носите пушка.
18.Смятате , че децата ви са добре възпитани , ако търчат за бира веднага , след като им подвикнете.
19.Хилите се , когато видите на плажа жена без горнище.Ако сте на нудистки плаж , се оглеждате постоянно , легнал по корем.
20.В заведения винаги поръчвате уиски и след като го опитате , казвате ,че варите по - хубава ракия.
21.На обществено място винаги говорите високо , ако има обслужващ персонал , бързате да го обидите.
22.Смятате , че висшето образование е върха на човешките възможности и безкраен повод за гордост в родното ви населено място.
23.Убеден сте , че колкото по-силно се чува фолк - музика от колата ви , толкова повече околните ви завиждат.
24. За вас са безкрайно тъпи всички чужденци , депутати , преподаватели , полицаи , лекари ,тия дет' ги дават по телевизията и всички жени.Най - висшия интелектуален кръг според вас е вашата среда - колеги , приятели и няколко комшии.
25.Ремонтирате колата си на детската площадка по повод и без повод.
26.Най - доброто прекарване за вас е гледането на мач с приятели и ходенето на лов и риболов.
27.Не виждате нищо лошо в печенето на кюфтета и риба на електрическата скара на балкона.
28.Когато преспите с жена , винаги уведомявате всички за това,особено ако е омъжена.
29.Децата ви са винаги прави в училище и винаги ощетени от учителите , вие ги обичате повече от другите и сте по - добър родител.
30.Намирате , че всичко извън София е провинция и село, въпреки че вие лично преди няколко месеца сте дошли от там

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 07 юли 2012 11:34

1982 написа:
HEATSEEKER написа:1982 ти верно нещо си запенил яката, успокой се ,животът не е един волейболен мач или някаква измислена зала.

Не аз отварям подобни малоумни теми, с цел да плюя други градове, моето момче. Разбирам те, че сте съселяни с оня кравар, така че не очаквам и да вденеш де. :lol:

Ето веднага почваш да ругаеш, на мига,, селяни, кравари..Чакай познаваш ли ме че говориш така.
Успокой се, може да съм селянин, крави нямам, ама мисля че май съм по възпитан от тебе

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:35

HEATSEEKER написа:
Да прав си софиянецо-столичанино, само че една корекция Варна официално може да е 330,000 а неофициално беше около 900 000 , през 2008г, и си прав че цяла Североизточна България се пресели тук

Ами като съм прав, защо отваряте точно тази тема, хм ??!

Аз отлично съзнавам, че София се напълни с всякакви от цяла България, но това е така и с Варна, и с Пловдив.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:36

HEATSEEKER написа:Ето веднага почваш да ругаеш, на мига,, селяни, кравари..Чакай познаваш ли ме че говориш така.
Успокой се, може да съм селянин, крави нямам, ама мисля че май съм по възпитан от тебе

Ами как няма да ругая, като 10 пъти прочетох, че София била най-грозната столица в Европа и всякакви такива обиди. В крайна сметка, каквото повикало, такова се обадило.

Върни се в “Архив”