Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:shumnaliq написа:еее вие се насрахте вече
ти що не стоиш у твойта тема?
Бижутера написа:PFC Litex написа:Батков: Доволен съм, че Левски има добър отбор. В Лига Европа ще покажем класа. Имаме добри нападатели, Христов днес игра много добре. Цачев ако беше останал в Левски щеше да търка пейката, защото Достанич залага на доказани играчи. Господ е решил така. Някакви аналогии с 2005 се очертават.
Гаджев се контузил в един селски мач.
Да Ви е жив и здрав и пак е на бутилка уиски.
това не го ли има в предишната тема
БАРДОН: КОГАТО НЕ ВКАРВАШ ГОЛОВЕ, НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО
defender14 написа:Нека започна с г-н Достананич.
Г-н Достанич, втори пореден мач правите тактически грешки, които струват скъпо на любимия ми отбор. Какво имам предвид-за първия мач пускането на Минев като десен бек, във втори НЕПУСКАНЕТО на Дарко Тасевски като титуляр. иначе отбора като цяло играе добре-има мотивация, хъс, владее топката ,разиграва и иска победата, но ........не може.Защо?
И не мога да разбера аз ли не разбирам от футбол (въпреки че все още се занимавам с него) или няма треньор в Левски който да обясни на Христо Йовов, че с тази игра е за плажен футбол или футзал, НЕ СТАВА ЗА ТЕРЕН С ТАКИВА РАЗМЕРИ.
Г-н Иванов, разбирам,че вие доскоро играхте с тези футболисти, но след вашата контузия си мисля, че Левски няма нападател тип-таран, такъв какъвто сте вие.Жоро Христов поне доколкото гледам може спокойно да играе на позицията на която почна Йовов днес, и толкова ли е слаб Кръстовчев че не получава шанс, а вместо него играе НЯКАКЪВ СИ ОРТЕГА??? От вас зависи привличането на футболист който да се впише в състава на Левски за Европа, за нашето първенство тези стигат, но нали целите са достойно представяне в Европа. Мисля, че трябва да се помисли и за привличането на ДОСТАТЪЧНО ОПИТЕН ОПОРЕН ХАЛФ, при положение, че Владо Гаджев е контузен. И Бардон, и Тасевски и Сърмов са ОФАНЗИВНИ халфове, а каква е разликата между офанзивен и дефанзивен халф, не би трябвало аз да ви я обяснявам.
Г-н Батков, уважавам ви достатъчно, и предполагам, че не ви е лесно с издръжката на клуб като Левски, но си мисля, че е крайно време да поотпуснете средства ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ИСКАНАТА ЦЕЛ, А НЕ СЛЕД КАТО СЕ ПОСТИГНЕ. Все още има 5 дни за да направите нещо по въпроса за да може да излезем от групите на Лига Европа.
Вярвам във вас и САМО ЛЕВСКИ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта