Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

anyone

Re: Публика-евробоец

Мнениеот anyone » 26 авг 2009 00:19

ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО И БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ СИНИ ФЕНОВЕ ОТИШЛИ И ПОДКРЕПИЛИ ОТБОРА НИ ПО ТОЗИ НАЧИН :!: :!: :!:
sedem_!_dva е жив и завинаги ще остане във форума на Гонг !!!

Потребителски аватар
stefani

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот stefani » 26 авг 2009 00:20

Бижутера написа:
shumnaliq написа:еее вие се насрахте вече

ти що не стоиш у твойта тема?

Твоят човек Бижутера е едно от проклятията за Левски ! Тази лавандула с кашкавалени крака няма аналог в света за пропуски от вратарското поле !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

dani1976
Контакти:

Re: Полексич не е от плексиглас, а Рудолф не работи за дядо Мраз

Мнениеот dani1976 » 26 авг 2009 00:20

Абе,от вън е много лесно да критикувате ама я се съблечете по екипче и да ви видя аз тоя да изгониме оня да изгониме и к'во,затова България още дълги години няма да има футбол,не ви е виновен само Г.Христов какво само по него хокате вижте си защитата к'во игра,и по специално прехваления ви,Рабех :!: :!: .Какво,само българчетата са ви виновни ами тея чужденци к'во играят.Що игра днеска Жо,за Рабех вече казах,Д.Тасевски ви е резерва,а е национал уж нивото му страшно много пада от мач на мач,Бензукан,единствено Зе и Бардон ви беха на ниво.Стига сте викали по наште български играчи,в Европа всички негативи обират чужденците а ние в България ги пазиме да не се засегнат звездите ама на тях не им пука,защото те си зимат шапката и си тръгват ание си плюем по наште играчи.Чужденец,вижте тоя Кулибали как игра как се бори,заедно с унгареца каде ви вкара втория гол,е как да го упрекнеш такъв :?: :?: :?: :?:

footballgenius
Контакти:

Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?

Мнениеот footballgenius » 26 авг 2009 00:22

много просто бе момчета:
петков (4 удара към вратата-4 гола аз не помня спасяване,а вие)
христов (колко чиста топка иска,нито една висока топка с глава,нито един точен удар в очертанията на вратата.....той таран ли играеше?)
йовов (ако не са статичните положения не прави нищо....не му стига въздуха,той и ван дер саар играе на 38год.)
достанич(ще избиваме комплекси с безмислини и еднотипни центрирания към.........никой,никаква идея в атака.бардон и сармов трябваше да чакат отбитите топки пред наказателното поле,там имаше само унгарци)
батков(най-големия.......смяна на треньори в е..ти и момента и ще се разсърдим на макриев,че не ще да играе за по-малко пари в левски......та той трябва и без пари да играе.....то и за какво да се харчим за качествени футболисти)
бфс(толкова години толериране на левски и цска ......след 28 години второ участие в шамп.лига)
кой точно нападател ви трябва и лео меси нямаше да помогни

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?

Мнениеот ros » 26 авг 2009 00:22

Батков и Гонзо явно пият от чашката на Рабех... И още ги държи... Всъщност може и да има някакво наследство от Дани Боримиров и зет му в съблекалнята, че говорят такива глупусти. Държи ги странно опианение. Аз това не го разбирам. АААААА току що похвали Рабех... НАЗДРАВЕ НА ШЕФОВЕТЕ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 авг 2009 00:22

Бижутера написа:
PFC Litex написа:Батков: Доволен съм, че Левски има добър отбор. В Лига Европа ще покажем класа. Имаме добри нападатели, Христов днес игра много добре. Цачев ако беше останал в Левски щеше да търка пейката, защото Достанич залага на доказани играчи. Господ е решил така. Някакви аналогии с 2005 се очертават.
Гаджев се контузил в един селски мач.

Да Ви е жив и здрав и пак е на бутилка уиски.

това не го ли има в предишната тема :lol:

Зная ли в коя да пиша вече.
като заключиш тема пискат, като..............

БАРДОН: КОГАТО НЕ ВКАРВАШ ГОЛОВЕ, НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО

Кратко и ясно
Изображение

Потребителски аватар
heegs
Контакти:

Мнениеот heegs » 26 авг 2009 00:23

defender14 написа:Нека започна с г-н Достананич.
Г-н Достанич, втори пореден мач правите тактически грешки, които струват скъпо на любимия ми отбор. Какво имам предвид-за първия мач пускането на Минев като десен бек, във втори НЕПУСКАНЕТО на Дарко Тасевски като титуляр. иначе отбора като цяло играе добре-има мотивация, хъс, владее топката ,разиграва и иска победата, но ........не може.Защо?
И не мога да разбера аз ли не разбирам от футбол (въпреки че все още се занимавам с него) или няма треньор в Левски който да обясни на Христо Йовов, че с тази игра е за плажен футбол или футзал, НЕ СТАВА ЗА ТЕРЕН С ТАКИВА РАЗМЕРИ.
Г-н Иванов, разбирам,че вие доскоро играхте с тези футболисти, но след вашата контузия си мисля, че Левски няма нападател тип-таран, такъв какъвто сте вие.Жоро Христов поне доколкото гледам може спокойно да играе на позицията на която почна Йовов днес, и толкова ли е слаб Кръстовчев че не получава шанс, а вместо него играе НЯКАКЪВ СИ ОРТЕГА??? От вас зависи привличането на футболист който да се впише в състава на Левски за Европа, за нашето първенство тези стигат, но нали целите са достойно представяне в Европа. Мисля, че трябва да се помисли и за привличането на ДОСТАТЪЧНО ОПИТЕН ОПОРЕН ХАЛФ, при положение, че Владо Гаджев е контузен. И Бардон, и Тасевски и Сърмов са ОФАНЗИВНИ халфове, а каква е разликата между офанзивен и дефанзивен халф, не би трябвало аз да ви я обяснявам.
Г-н Батков, уважавам ви достатъчно, и предполагам, че не ви е лесно с издръжката на клуб като Левски, но си мисля, че е крайно време да поотпуснете средства ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ИСКАНАТА ЦЕЛ, А НЕ СЛЕД КАТО СЕ ПОСТИГНЕ. Все още има 5 дни за да направите нещо по въпроса за да може да излезем от групите на Лига Европа.
Вярвам във вас и САМО ЛЕВСКИ!!!

Много точно казано.И аз искам да попитам за Кръстовчев защо не му се дават шансове. Две години се дава такъв на Г.Х. а на Кръстовчев не.
Завинаги оставам аз Левскар !
Верен на отбора си до край !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
За Левски аз на всичко съм готов !
Але але але ..............

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Що за вратар е Петков???

Мнениеот Бижутера » 26 авг 2009 00:23

просто много му се вдигна самочувствието и почна да пази на 5 метра пред вратата...в а група може и да минава метъра ама унгарците го разбраха ква вересия е и резултата е налице :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

CHELSEA LONDON!
Контакти:

Re: Публика-евробоец

Мнениеот CHELSEA LONDON! » 26 авг 2009 00:24

Преклон пред СИНИТЕ фенове :!: Уникални, НАЙ-ГОЛЕМИТЕ :!:

Sole
Контакти:

Re: Що за вратар е Петков???

Мнениеот Sole » 26 авг 2009 00:26

Вратарчето бе най-слабо.Далечни удари във вратата му винаги влизат,защото го сварват излязъл 7-8 метра напред.Интересно,че при головете, когато скача,плонжът му по височина стига само на половината на вратата :?

Върни се в “Архив”