Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

golasimo
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот golasimo » 06 юли 2012 12:15

tirion написа:Почти 2 месеца преговарят за този нападател,това е несериозно,или го взимаш или не.Взимат се играчи които не се пускат да играят на техните постове.Опука вместо нападател играе крило,Прохазка от офанзивен полузащитник става дефанзивен,Ели от бек става централен защитник,Ст.Ангелов от дефанзивен халф става централен защитник а в същото време се гони Диамунтен и се оставят Иванов и Милиев,заедно с Гаджев,не знам за вас но за мен това е луда работа.

В кръга на шегата , аз мисля , че преговаряме за ляв бек , който ще го преквалифицираме на централен нападател :) :) :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 юли 2012 12:19

BLUE CHAMPIONS написа:И Никасио няма да е. Освободен от Литекс и отишъл във 2-ра бразилска девизия без пари. Как може с такава лекота да изтърваме качествени футболисти да напускат страната ни? :roll:

Никасио е под наем там и все още си е наш играч.
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 юли 2012 12:40

PFC Litex написа:
BLUE CHAMPIONS написа:И Никасио няма да е. Освободен от Литекс и отишъл във 2-ра бразилска девизия без пари. Как може с такава лекота да изтърваме качествени футболисти да напускат страната ни? :roll:

Никасио е под наем там и все още си е наш играч.

Ваш играч е щото никой не вади пари да го купи, бразилците след нова година каквато и оферта да ви предложат, ще го шитнете веднага.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 06 юли 2012 12:47

golasimo написа:
tirion написа:Почти 2 месеца преговарят за този нападател,това е несериозно,или го взимаш или не.Взимат се играчи които не се пускат да играят на техните постове.Опука вместо нападател играе крило,Прохазка от офанзивен полузащитник става дефанзивен,Ели от бек става централен защитник,Ст.Ангелов от дефанзивен халф става централен защитник а в същото време се гони Диамунтен и се оставят Иванов и Милиев,заедно с Гаджев,не знам за вас но за мен това е луда работа.

В кръга на шегата , аз мисля , че преговаряме за ляв бек , който ще го преквалифицираме на централен нападател :) :) :)

Викаш да взимаме А.Коул и да го пускаме да бележи,тамън ще се научи и за Англия да вкарва,че от 100 мача няма гол за тех. :) :) :)
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 06 юли 2012 13:09

Някой да каже да тези дамаджани от клуба да купуват футболисти на точните постове, а не да купуват офанзивен халф и да го преквалифицират на дефанзивен, не да купуват ляв бек и да го правят централен защитник и не да купуват нападател и да го правят крило. :evil: Сигурен съм, че има свободни агенти на постовете, които ни трябват.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 юли 2012 14:02

golasimo написа:В кръга на шегата , аз мисля , че преговаряме за ляв бек , който ще го преквалифицираме на централен нападател :) :) :)

То шега,шега ама знае ли човек :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 06 юли 2012 14:15

Като ги гледах вчера ми приличаха на преяли.Грам движение нямаше.Обаче и от самолет се вижда,че нападател ни трябва УЖАСНО много!Карвальо е безумно слаб поне за момента.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 юли 2012 14:20

Е нападател,ако ударим на камък с привличането на така чакания голаджия,ще преквалифицираме я Райков,я Рамос като нападатели и ще чакаме :lol: :lol: кво толко се впрягате
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 юли 2012 14:22

Santiago Munezz написа:Е нападател,ако ударим на камък с привличането на така чакания голаджия,ще преквалифицираме я Райков,я Рамос като нападатели и ще чакаме :lol: :lol: кво толко се впрягате

А бе я целия отбор да е, като един нападател какво лошо има :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 06 юли 2012 14:24

Любимецът на сектор „Г" Спас Делев може да извърши предателството на годината, разкри за „Галерия" близък приятел на джобния техничар. Нападателят от село Ключ се е срещнал тайно с шефа на „Левски" Иво Тонев в тихо столично заведение Двамата са обсъдили ситуацията около футболиста и бъдещите му творчески планове.Не е тайна, че Делев си търси отбор, след като сам реши да не продължи кариерата си в турския „Мерсин". Той разтрогна еднолично договора си с досегашния си клуб заради нередовно изплащане на сумите. Спас обяви, че е разочарован от сегашното ръководство на ЦСКА, защото никой не го е потърсил да се върне на „Армията".Категорично няма да се върна при „червените". Насила хубост не става. Изненадан съм, че никой не се сети за , мен, не ме попита искам ли да играя за ЦСКА", разкрива Делев. Именно решимостта да не се връща в клуба, откъдето бе продаден, е в основата на срещата между Иво Тонев и нападателя. Все още не се знае дали Спас има готовност да заиграе в „Левски", но разговорите вече са факт. „Левски" има нужда от класен лек нападател, какъвто именно е Делев и той би бил идеален вариант за „сините". От стадион „Георги Аспарухов" обявиха, че чакат още едно попълнение в атака. Според някои информации става дума за класен младежки национал на водеща футболна сила.
Сред заподозрените е Александър Есвайн от германския „Нюрнберг", който в 9 мача за младежкия тим на родината си е нанизал 5 попадения. Името на Есвайн се спрягаше в селекцията на „Лудогорец", но от Разград отрекоха информацията. При всички положения и независимо от плановете си за селекция Спас Делев ще е добре дошъл за спортно-техническото ръководство на „Левски" Към бившия нападател на ЦСКА интерес има и турският „Гьозтепе

От този тим са впечатлени от техниката и бързината на българина, следили са изявите му в първенството и имат наме-рие да му предложат добра оферта. Запитване за Спас има и от страна на кипърския „Анортозис". „Предпочитам да продължа кариерата си в чужбина, но не бих отказал изгодна оферта и от „А" група", многозначително заявява нападателят.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”