Дебрецен-Левски[Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]
Еее айде без трагедии играхте перфе ако питате мене само че късмета ви изневери!Ей оня щут на Сърмов ако беше влязъл надали щеше да стане така,но уви...!Даже имам чувството че играете по добре от нас!Наща игра е мноооого баааавна... 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
НЕ САМО , чЕ СМЕ НЕ НАУчЕНИ И НЕ САМО ,чЕ УМИшЛЕНО НИКОЙ НЕ иСКА ДА НИ УчИ .
ЗАщОТО ТОВА УчЕНЕ СТРУВА ПАРИ. В България футбола не се развива - от него само се пчели като се продават футболисти вече колко десетки години сме на това дередже. Никой не ни е виновен освен управниците. Вместо да даде пари за трима силни състезатели или поне за един , той казва ,че щяло много да се вдигне нивото , щяло да е нереално спрямо другите футболисти, криза било и тн . Няма никога да имаме развитие - вижте турците дето ги мразя толкова до къде дигнаха нивото - защото дават кинти , затова. Всичко е пари и рибата се вмирсва от към главата - това е истината . Има само един виновен през сичките тия години и това е Батков . Дори и той беше виновен че влезняахме в шампионската лига - уцели с купуване на вече старият и уморяващ се в 70тата минута Бардон и с още някой футболисти тогава. Всичко е логика и стратегия - целият ни жовот е такъв - нима в България има едно нещо един отрасъл една сциялна тема ли каквото и да било което да е в ред ?
Посочете ми едно нещо което е супер или поне много добро . Ами няма . та за всичко е виновен Батков и за загубите и за спечелените мачове. Надявам се , че когато Роналдионио и Кристиано остареят поне на дърти години да има кой да даде пари да дойдат в БГ иначе пак ще отидат я в щатите я в турция или казахстан ...
Няма оправия колкото и голям оптимист да бъда колкото и да се надявах шрез целият мач, колкото да се молих на господа няма и няма .. ужасен късмет ужасна каръщина - така казваме запалянковците ...
В душата ми е ужасно и тези няколко реда който нахвърлях са тъени с години ...
Съжалявам само ,че няма кой да чуе гласчето от простсмъртния ми дом ...
как може бе в държава като България най огрмните крупни мафиоти да държат фитбола ни - ужасно е е хора ...
Адвоката на руската мафия държи нас , Литекс ги държи мафиот , нема отбор ами Локо пловдов ...Ами нащо Локо онзи си легитмира дори и бизнеса рез годинитеи сега немогат да го пипнат ..
Няма ли най после да се създаде и в нас една рганизация която да обучи повечко снайперисти и да избият всички мафиоти или поне да започнат от някъде - току виш другите върнали парите
Уви ужасна деиствителност е всичко ...
Сжалявам го Томето Рсев като го знам на него кавко му е , съжалявам всички запалянковсци съжалявам за целият народ ....
Не ми се говори повече извинявам се ако съм досадил ..сори
ЗАщОТО ТОВА УчЕНЕ СТРУВА ПАРИ. В България футбола не се развива - от него само се пчели като се продават футболисти вече колко десетки години сме на това дередже. Никой не ни е виновен освен управниците. Вместо да даде пари за трима силни състезатели или поне за един , той казва ,че щяло много да се вдигне нивото , щяло да е нереално спрямо другите футболисти, криза било и тн . Няма никога да имаме развитие - вижте турците дето ги мразя толкова до къде дигнаха нивото - защото дават кинти , затова. Всичко е пари и рибата се вмирсва от към главата - това е истината . Има само един виновен през сичките тия години и това е Батков . Дори и той беше виновен че влезняахме в шампионската лига - уцели с купуване на вече старият и уморяващ се в 70тата минута Бардон и с още някой футболисти тогава. Всичко е логика и стратегия - целият ни жовот е такъв - нима в България има едно нещо един отрасъл една сциялна тема ли каквото и да било което да е в ред ?
Посочете ми едно нещо което е супер или поне много добро . Ами няма . та за всичко е виновен Батков и за загубите и за спечелените мачове. Надявам се , че когато Роналдионио и Кристиано остареят поне на дърти години да има кой да даде пари да дойдат в БГ иначе пак ще отидат я в щатите я в турция или казахстан ...
Няма оправия колкото и голям оптимист да бъда колкото и да се надявах шрез целият мач, колкото да се молих на господа няма и няма .. ужасен късмет ужасна каръщина - така казваме запалянковците ...
В душата ми е ужасно и тези няколко реда който нахвърлях са тъени с години ...
Съжалявам само ,че няма кой да чуе гласчето от простсмъртния ми дом ...
как може бе в държава като България най огрмните крупни мафиоти да държат фитбола ни - ужасно е е хора ...
Адвоката на руската мафия държи нас , Литекс ги държи мафиот , нема отбор ами Локо пловдов ...Ами нащо Локо онзи си легитмира дори и бизнеса рез годинитеи сега немогат да го пипнат ..
Няма ли най после да се създаде и в нас една рганизация която да обучи повечко снайперисти и да избият всички мафиоти или поне да започнат от някъде - току виш другите върнали парите

Сжалявам го Томето Рсев като го знам на него кавко му е , съжалявам всички запалянковсци съжалявам за целият народ ....
Не ми се говори повече извинявам се ако съм досадил ..сори
Отново се потвърди максимата, че е по-добре грозна победа от колкото красива загуба. Какво като Левски владееше повече топката, какво като имаха повече удари към вратата. Едно нищо. Не, че Левски нямаха положения. Но нямаше голмайстор, няма го и головото умение, няма го точния удар. Само шутове, на кой както му падне, и искат господ да е с тях. Унгарците явно много добре са проучили отбора, след като цял мач играха в сгъстена защита (много трудно преодолима от българските отбори), и контра атаки с далечни удари(може и предварително да са се подготвили за тях след страхотния им гол на герена).
Браво на футболистите (като цяло), браво и на невероятната българска агитка, която заглуши 30 000 унгарци!
Сърмов трябва да бъде линчуван на площада, срам няма еей.. наистина няма място в левски ако мисли да играе толкова безотговорно. А Христов трябва да поизтърка малко пейката за да се сети как се шутира към вратата.
Като цяло това което се каза по-горе за хроничното заболяване на българският футбол е много вярно. Просто никакви ни няма в завършващата фаза. Когато играехме с Вердер в групите на ШЛ (втората среща май беше - в Германия), гледах мача по една мексиканска ТВ, т.е. безпристрастен коментар. Та коментаторите казваха така - "Добре играе отборът на Левски, с желание, подават си топката, но като стигнат 3/4 от терена и не знаят какво да правят.."
Ами това е голямата истина във футбола - ако не вкарваш ти вкарват!
Успех и на другите БГ отбори!
Сърмов трябва да бъде линчуван на площада, срам няма еей.. наистина няма място в левски ако мисли да играе толкова безотговорно. А Христов трябва да поизтърка малко пейката за да се сети как се шутира към вратата.
Като цяло това което се каза по-горе за хроничното заболяване на българският футбол е много вярно. Просто никакви ни няма в завършващата фаза. Когато играехме с Вердер в групите на ШЛ (втората среща май беше - в Германия), гледах мача по една мексиканска ТВ, т.е. безпристрастен коментар. Та коментаторите казваха така - "Добре играе отборът на Левски, с желание, подават си топката, но като стигнат 3/4 от терена и не знаят какво да правят.."
Ами това е голямата истина във футбола - ако не вкарваш ти вкарват!
Успех и на другите БГ отбори!
- Бижутера
- Контакти:
просто дебърцините тактически ни надиграха...ние пак се хвърлихме в яростни атаки и пак ни прекършиха с ранен гол....
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
За мача , пълна заблуда е Левски са надиграли някого , Дебърцините си играха тактически за това което им трябваше и си го постигнаха без никакви грижи. Ако им се налагаше да играят за победа тогава картинката щеше да е друга.
Който ги е учил да шутират тия пичове , евала , трите гола бяха шедьоври. Пеньо трябва да се запише на частни уроци при тях .
Който ги е учил да шутират тия пичове , евала , трите гола бяха шедьоври. Пеньо трябва да се запише на частни уроци при тях .

Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
-
- Контакти:
много просто бе момчета:
петков (4 удара към вратата-4 гола аз не помня спасяване,а вие)
христов (колко чиста топка иска,нито една висока топка с глава,нито един точен удар в очертанията на вратата.....той таран ли играеше?)
йовов (ако не са статичните положения не прави нищо....не му стига въздуха,той и ван дер саар играе на 38год.)
достанич(ще избиваме комплекси с безмислини и еднотипни центрирания към.........никой,никаква идея в атака.бардон и сармов трябваше да чакат отбитите топки пред наказателното поле,там имаше само унгарци)
батков(най-големия.......смяна на треньори в е..ти и момента и ще се разсърдим на макриев,че не ще да играе за по-малко пари в левски......та той трябва и без пари да играе.....то и за какво да се харчим за качествени футболисти)
бфс(толкова години толериране на левски и цска ......след 28 години второ участие в шамп.лига)
кой точно нападател ви трябва и лео меси нямаше да помогни
петков (4 удара към вратата-4 гола аз не помня спасяване,а вие)
христов (колко чиста топка иска,нито една висока топка с глава,нито един точен удар в очертанията на вратата.....той таран ли играеше?)
йовов (ако не са статичните положения не прави нищо....не му стига въздуха,той и ван дер саар играе на 38год.)
достанич(ще избиваме комплекси с безмислини и еднотипни центрирания към.........никой,никаква идея в атака.бардон и сармов трябваше да чакат отбитите топки пред наказателното поле,там имаше само унгарци)
батков(най-големия.......смяна на треньори в е..ти и момента и ще се разсърдим на макриев,че не ще да играе за по-малко пари в левски......та той трябва и без пари да играе.....то и за какво да се харчим за качествени футболисти)
бфс(толкова години толериране на левски и цска ......след 28 години второ участие в шамп.лига)
кой точно нападател ви трябва и лео меси нямаше да помогни
Христов нищо не направи стара се но няма никакъв удар този човек,хареса ми само положението дето гардира и би от воле.
Сърмов беше много слаб много брак в действията му.Петков 1-вия гол беше почти само негов много беше излязал ,но сигурно пак щеше да влезе.За 2рия им гол Рабех беше виновен според мен.Наистина малшанс,но си пролича и липсата на класа.Най-добрия беше Зе определено евала на момчето.
Сърмов беше много слаб много брак в действията му.Петков 1-вия гол беше почти само негов много беше излязал ,но сигурно пак щеше да влезе.За 2рия им гол Рабех беше виновен според мен.Наистина малшанс,но си пролича и липсата на класа.Най-добрия беше Зе определено евала на момчето.
Cherven_poboinik написа:Няма смисъл от нерви ! Пак казвам БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ НЕ СА ЗА ШЛ ... НЕ МОЖЕ С ТАКИВА БАЗИ , НЕХАЙСТВО НА ДЪРЖАВАТА КЪМ ФУТБОЛА , И БЕЗ ПАРИ ДА СЕ ИЗИСКВАТ ГРУПИ ЗА ШЛ ... НЕ СМЕ ЗА ТАМ НИТО ЦСКА НИТО левски НИТО КОЙТО И ДА Е !
Според мене сме много по - назад отколкото си представят някои.В Швейцaрия и Австрия се хвърлят пари за футбола, ма колко клуба влязоха в лигата ? Ред Бул неможе вече 3-4 година да пробие//// А там какви пари има , колкото половината А група сигорно.Опира и до късмет.Късмет които ние нямахме.Късмет които примерно имаше Ловеч, след едно некадърно изпълнение и те биха.А сигорно тия от БАТ3 са се изяли понеже са направили към 5-6 положения.Поне това четох в лаивскора по време на мача.НЕ е само до пари а и до шанс.А и до незнание де.ПАри трябват според мене не за друго , а най - вечее за да се вземат качествени холандски и френски учители ако щете.Наще незнам на какво ги учат , ма те топката не си спират, нямат никаква идея как да играят.Происто да се плати на учители от МАрсилия , Аякс, ПСВ, Деиенорд, Тотнам, Lion и да дойдат да преподават на малките.А и така ще има обмен на играчи , а и самите деца ще са още по мотивирани.Разбирасе трябва и база.Сега като ритат половинат на згурията... незнам Б.Б. да му мисли за парите , ние само можем да се дразним.Сефте, сеедно не сме свикнали.Само дето утрудения и мизерстваш Българин пак ще се гърчи и ще си гледа грандовете в Европа.То и наще ще играят де, добре , че Платини удари едно рамо.Наще сами да си отвоюват участие в Лига Европа - никога няма да стане май ...
Направи ми впечатление какво каза треньора на Унгарците преди мача
/ гордеем се , че представляваме родината на този етап./ Нямаше нищо за мизерстващите Унгарци , да им донесели радост, какво ше стане ако отпаднем, то кой ли не е влизал та ние ли нема да бием Левски.... няма такова нещо.Умерено кротко спокойно.Ние нали живеем в България - скъсахме се да се плюнчим как ЦСКА са загубили в последните секунди от Жиняк и как БАТ3 елиминирали Левски.Да де ма тва БАТ3 елиминира преди нас и Андерлехт.Доста по - голяма гордост за тях е било да елиминират Андерлехт , отколкото Левски , не мислите ли ! ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- levskarinvt
- Контакти:
chelseabg написа:Христов нищо не направи стара се но няма никакъв удар този човек,хареса ми само положението дето гардира и би от воле.
А положението на Христов където навърза 3-4 играчи на Дебрецен?Него що го забряваш.Не,че променя нещо де,но си беше красиво