Дебрецен-Левски[Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]
Ами Сърмов не е добър, Карлос ни трябва...
Каква игра то това е пълен хаос, тръгаме напред, свесни пасове няма, точни удари също, както един пич написа в някоя тема, какво е казал сър Мат Бъзби, трябва мозък, играта си е проста, Барса вижте как играят, може и слаби да са футболистите, но да изпълняват простите правила, то аз подавам много добре, имам добър спринт и вкарвам всички положения!
Това за темата за играта, ама само трият някои хора.... 
Каква игра то това е пълен хаос, тръгаме напред, свесни пасове няма, точни удари също, както един пич написа в някоя тема, какво е казал сър Мат Бъзби, трябва мозък, играта си е проста, Барса вижте как играят, може и слаби да са футболистите, но да изпълняват простите правила, то аз подавам много добре, имам добър спринт и вкарвам всички положения!

- Cherven_poboinik
- Контакти:
Няма смисъл от нерви ! Пак казвам БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ НЕ СА ЗА ШЛ ... НЕ МОЖЕ С ТАКИВА БАЗИ , НЕХАЙСТВО НА ДЪРЖАВАТА КЪМ ФУТБОЛА , И БЕЗ ПАРИ ДА СЕ ИЗИСКВАТ ГРУПИ ЗА ШЛ ... НЕ СМЕ ЗА ТАМ НИТО ЦСКА НИТО левски НИТО КОЙТО И ДА Е !
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
от groti на 25 Авг 2009 18:34
lakito7 написа:Ако недоразумението Велев не беше изгонил Жоб,щяхме да имаме силен физически играч и на всичкото отгоре и голаджия,може би.
Евала,пич. Разкри причините за всичкото зло в Левски.Велев. Евала.Голям си!
Разбира се,че Велев е този който е най отговорен-подготовката,селекцията,за една година никакво развитие на отбора,добре,че в БГ всички останали са слабаци иначе в много други първенства с този отбор,ще се борим за оставане в групата.Но и Боримиров и Батков са същите разбирачи.Единия си мисли да е селски тарикат,а другия така и не разбрах какъв изп. директор е.
Последна промяна от lakito7 на 25 авг 2009 23:45, променено общо 1 път.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Тотално съм разочарован от Сърмов . Това момче не е за Левски .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
lakito7 написа:от groti на 25 Авг 2009 18:34
lakito7 написа:Ако недоразумението Велев не беше изгонил Жоб,щяхме да имаме силен физически играч и на всичкото отгоре и голаджия,може би.
Евала,пич. Разкри причините за всичкото зло в Левски.Велев. Евала.Голям си!
Разбира се,че Велев е този който е най отговорен-подготовката,селекцията,за една година никакво развитие на отбора,добре,че в БГ всички останали са слабаци иначе в много други първенства с този отбор,ще се борим за оставане в групата.
Какво развитие искаш да има отбора в първенство в което е "най-малко слабия" ? Какво е виновен Кокала за подготовката? Че беше кратка ли? Там има други фактори,които го наложиха. Каква селекция с 5 лева в дЖОБа искаш?
110 години любов!
" Играле Добро , Немале Шанс ... 7 Метро Врато ... он 7 Санто Гредо цели ... "
пичовееее ... нямате кой да вкарва голове бре ... Добре ,че си имате Бардон , и Ники димитров... че иначе пълна скръб ;( Жалко .. но поне дано в ЛЕ да се представите по-добре
пичовееее ... нямате кой да вкарва голове бре ... Добре ,че си имате Бардон , и Ники димитров... че иначе пълна скръб ;( Жалко .. но поне дано в ЛЕ да се представите по-добре
Gateca написа:Тотално съм разочарован от Сърмов . Това момче не е за Левски .
Лошото е,че не е само той.Желание имаха момчетата.Не им достигна късмет и качества.Може би,ако имаше по-голяма конкуренция в състава щеше да е по-различно.
110 години любов!
Еххххх за първи път от доста време ми хареса играта на Левски но загубихме.това е пътя трабва да се оставят Достанич и Гонзо да работят на спокойствие.наистена Ратко ми направи много добро впечетление как до последно ръкомахаше и обесняваше нещо на футболистите,личи си че взима на сериозно работата си и опраделено разбира от футбол.
- messi7
- Контакти:
Призовавам по-спокойно и трезво. Без безмислени заяждания и т.н. Левски игра много по-дпбре от първия мач и само неспособността да се вкара гол(колко липсва Гонзо, може да е груб, ама вкарва). Гаджев пак и пак липсваше, Сърмов отново игра много зле, заради нова грешка стана първия гол. Макар и да нацели греда, "чедото на Мъри", се представи отново слабо. И Сърмов ще пропусне следващия мач, ще видим кой ще го замени. Като няма нормална селекция, така ще е. Защо не бе върнат Ричард, да питам Батков?
Видя се, че Бензукан не е лош играч и трябва да се разчита на него. Бардон отново игра на макс и даде всичко от себе си, но той НЕ Е дефанзивен халф. По-добре Тасевки да е на неговата позиция, все пак е играл на такъв пост(при Мъри). Не знам Ратко пак обърка състава - защо пуска Йовов ?
Зе Соарес направи поредния си силен мач, но само той и Бардон не става. Трябва качествена селекция.
Като цяло добър мач за "сините", макар и победени, играха достойно. Много поуки могат да се извадят и се надявам "На Герена" да осмислят защо бяха победени от отбор от нашето ниво.Унгарците от 2 удара - 2 гола, което е белег за класа.
Дано се вземат нужните поуки, И Левски да направи добро представяне в Лига Европа.
Успех на другите български отбори.
Видя се, че Бензукан не е лош играч и трябва да се разчита на него. Бардон отново игра на макс и даде всичко от себе си, но той НЕ Е дефанзивен халф. По-добре Тасевки да е на неговата позиция, все пак е играл на такъв пост(при Мъри). Не знам Ратко пак обърка състава - защо пуска Йовов ?

Като цяло добър мач за "сините", макар и победени, играха достойно. Много поуки могат да се извадят и се надявам "На Герена" да осмислят защо бяха победени от отбор от нашето ниво.Унгарците от 2 удара - 2 гола, което е белег за класа.

Дано се вземат нужните поуки, И Левски да направи добро представяне в Лига Европа.
Успех на другите български отбори.