Контрола Левски-Черноморец Одеса - 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Контрола Левски-Черноморец Одеса

Мнениеот фифи перото » 05 юли 2012 18:43

djambaza написа:
hienizator написа:Направо го изорават юношите ... значи стават за поддръжка на терена,защото според мен хич ги няма ... всеки пас е спорен,всяко спиране трагично да не говорим че някой дори не знаят на коя позиция трябва да играят!

Не очаквай завършени футболисти от първия им лагер с отбора

хахахахахахахахахахахахахахахаха
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 05 юли 2012 18:44

О всичките ни играчи 2-3 ако могат да играят с по едно докосване пак ще е добре ... няма такъв анти футбол от 40-та мин горе долу гледах и от тогава само едно и също ... жалки опити за центриране,подаване и спиране на топката! А Йовов и Милиев да ги натоварят в една баничарка и да им бият шута вече,че е срам такива неможачи да си живуркат в отбора!

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 05 юли 2012 18:44

Момчета,не знам но аз не видях нищо хубаво.Този Опоку не става за нищо според мен,второто полувреме юношите играха по-добре малко,но трябва да се работи яко,защото в Европа с такава игра за никъде!

Потребителски аватар
1лс
Контакти:

Мнениеот 1лс » 05 юли 2012 18:46

това не е ЛЕВСКИ това днес беха некви марди.и тея тримката докога еи богу ще ни тормозят

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2012 18:49

ivaka написа:Ще инкасираме загуба...да видим ще има ли поуки...

Точно така.
Това е от така наречените - >полезни загуби<
Илиан ще гледа запис и се надявам, че ще се извадят полезни поуки. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
doktora34
Контакти:

Мнениеот doktora34 » 05 юли 2012 18:50

Слабичко, трябва ни много повече скорост в атака и подсигуряване в защита, халфовете ни са с нисък процент точни пасове, а преса няма изобщо ! Нещо май, не се получава модерния стил ! Трябва доста работа по-изграждането на стил, не става само с визитки и обещания, трябва и малко професионализъм и качество ! :idea:

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 05 юли 2012 18:50

choko77 написа:Момчета,не знам но аз не видях нищо хубаво.Този Опоку не става за нищо според мен,второто полувреме юношите играха по-добре малко,но трябва да се работи яко,защото в Европа с такава игра за никъде!

+1 Много точно Опоку много зле като цяло отбора не се представи добре Гаджев имах чувството че играе без желание и я излязъл ей така да се поразтича малко
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

pidna
Контакти:

Мнениеот pidna » 05 юли 2012 18:51

В момента Левски е сбирщина от играчи с ограничен потенциал. За да заприличат на отбор са необходими поне седем сносни играчи - двама централни нападатели (в момента нямат нито един - Карвальо е толкова бавен и тромав, че е за долните дивизии), двама халфове, двама централни защитници (в момента нямат един сносен, да не говорим за изградена двойка) и опитен резервен вратар. Това момче Иво Тонев и глуповато и заедно със симпатягата Дончо ще разкажат играта на Левски. Незабавно вън, тъй като те и без това ще подвият опашки, но след като са нанесли беди. Това са долнопробни подмазвачи и интриганти ...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 юли 2012 18:52

THE G.A.M.E написа:
ivaka написа:Ще инкасираме загуба...да видим ще има ли поуки...

Точно така.
Това е от така наречените - >полезни загуби<
Илиан ще гледа запис и се надявам, че ще се извадят полезни поуки. ;)

Поуки - да!Трагедии - не, защото вашите футболисти определено не се напрягаха много в днешната контрола.Темпото в по-голямата част от мача беше ниско..

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 юли 2012 18:53

pidna написа:В момента Левски е сбирщина от играчи с ограничен потенциал. За да заприличат на отбор са необходими поне седем сносни играчи - двама централни нападатели (в момента нямат нито един - Карвальо е толкова бавен и тромав, че е за долните дивизии), двама халфове, двама централни защитници (в момента нямат един сносен, да не говорим за изградена двойка) и опитен резервен вратар. Това момче Иво Тонев и глуповато и заедно със симпатягата Дончо ще разкажат играта на Левски. Незабавно вън, тъй като те и без това ще подвият опашки, но след като са нанесли беди. Това са долнопробни подмазвачи и интриганти ...

Колко малка е крачката от "осанна" до "разпятието". ;) Не съм съгласен с това мнение. Трябва ни един централен защитник и един нападател, както и сработване на отбора.

Върни се в “Архив”