Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Що за вратар е Петков???
ПЕТКОВ Е КАПИТАН,С ПРЕТЕНЦИИ ЗА НАЙ-ДОБЪР ВРАТАР НА БЪЛГАРИЯ!!!ТА ТЕЗИ ГРЕШКИ ОБЕЗВЕРЯВАТ тотално ОСТАНАЛИТЕ 10 ИГРАЧИ,ЧУЙТЕ ПУБЛИКАТА ИМ-ТЕ ИСКАТ ВЕЧЕ УДАРИ ОТ ВСЯКО ПОЛОЖЕНИЕ!!!ПЕТКОВ Е ТОТАЛНО РАЗКРИТ,ТОВА Е,АЗ СЕ ЧУДЯ НА ДРУГИТЕ МОМЧЕТА,КОИТО ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ТОЙ ГИ ЗАКОПАВА СИ ИГРАЯТ ,И ТО ДОБРЕ!!!
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
kocsetopa написа:1.сега се вижда защо трябваше да се дадат пари(малко) на тимаджиите за кривия и гордоста на кокала да не вземе дезире жоб
2.сезона в шамп.лига приключи дано сега радко да успее да обиграе отбора за следващият сезон
А не. Радко да си ходи.

no_choice написа:а бе кво критикувате Петков бе!? вие трябва да му издигнете паметник на тоя човек на герена, а сте тръгнали да го критикувате. Докато пазеше "гошо вратарчето най-добрия", сега "колко слабо пази" , "вратарски грешки" . Не знаете кво говорите, ми изгонете го, да видим кой ше викнете и дали ше е по добър !
kolega,ne zabraviai ,e sme balgari
-
- Контакти:
Кво ме топли, че е спасявал. Стига сте гледали миналото. Мачът се играе сега. Петков е трагичен 3 гола от 30 метра, един нормален тренъор би го сменил веднга. Старите пушки в Левски винаги са пречели на отбора, само лежат на стари лаври. Тарторите на отбора - кви тартори, пУ**и майни. Или играеш или не. Затова Левски никога няма да има успехи и талантите ще изтичат. Така е сега, така беше и през 90-те по времето на Серака.
Re: ... ех Батков...
runnersa написа:хаха ама някой наистина са големи оптимисти бе 4ак сме6ни 2:0- 2:3 и кой си вкара головете ако мога да попитам? Той ли?
ти гледаш ли мача? 4 гола изпуснахме..
Последна промяна от player255 на 25 авг 2009 22:48, променено общо 1 път.
- lionel_messi
- Контакти:
OBI4AM LEVSKI написа:Колкото пъти ритнаха към вратата унгарците,толкова гола-ето един факт!!!Може ли с този палячо на вратата да влизаме в ШЛ???
Незнам какъв левскар си..само това щи кажа

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
-
- Контакти:
знаете ли въпреки че съм левскар точно заради батков не искам левски да влезе в групите на шл и той да прибере 7 милиона евро без да е има добра селекция.с един пенсионер симонович който в момента е медйна звеза и една неоринтирана чернилка дениран няма как да стане работата
Maча се получава - "много желание" - "класа" 0 - 2 /за сега/
В България няма играч от класата на този Рудолф. Така и ще си остане докато в школите мислят повече за това как да измъкнат по-голям рушвет от родителите, отколкото на какво да научат младите футболисти
В България няма играч от класата на този Рудолф. Така и ще си остане докато в школите мислят повече за това как да измъкнат по-голям рушвет от родителите, отколкото на какво да научат младите футболисти

-
- Контакти:
Emi mai niama miasto v levski veche.Stiga samo dase pravi na vratarcheto goshko.S poslednite dva macha ne v nacionala i v decata niama dago iskat
Не искам да ви се бъркам но за мен край време
в тоя отбор има един главен виновник БАТКОВ
Сега има и 2 ри ГОНЗО.
До като тия 2 мата си развяват байряк в Левски Шампионска лига ще е мечта
а все си мисля че и по лошо ще става.
А ми се иска бг отбори в европа да има.
Жалко Жалко и тоя тренер когато и да го напсуваш винаги си закъснял
в тоя отбор има един главен виновник БАТКОВ
Сега има и 2 ри ГОНЗО.
До като тия 2 мата си развяват байряк в Левски Шампионска лига ще е мечта
а все си мисля че и по лошо ще става.