Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
no_choice
Контакти:

Re: Що за вратар е Петков???

Мнениеот no_choice » 25 авг 2009 22:39

а бе кво критикувате Петков бе!? вие трябва да му издигнете паметник на тоя човек на герена, а сте тръгнали да го критикувате. Докато пазеше "гошо вратарчето най-добрия", сега "колко слабо пази" , "вратарски грешки" . Не знаете кво говорите, ми изгонете го, да видим кой ше викнете и дали ше е по добър !
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Re: ... ех Батков...

Мнениеот glarus » 25 авг 2009 22:39

drizhelev написа:2-0: 2-3

това да не е баница - режеш ядеш?

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 25 авг 2009 22:39

kocsetopa написа:не е виновен петков а мистър батков със двама класни играчи сега нямаше да сме на това положение

абсолютно си прав
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

fen1914

Re: ... ех Батков...

Мнениеот fen1914 » 25 авг 2009 22:40

ако имахме един читав треньор от преди 6 месеца, сега отбора щеше да е обигран и с добра подготовка - за месец да влезеш в ШЛ - безценно, но с тази скръндза мустаката и с неговия инат - толкова. жалко. според мен днес грешката в състава е липсата на Еньо и участието на Жо - заради ръста им. само Левски!!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 25 авг 2009 22:40

Ще вземат нападател и халф под наем..Или свободен агент..Или някой от Ком Миньор, а сетих се за нападател-Саша Антунович..Вратар да е Боби Михайлов (под наем), а нападател Сираков, а?Той е свободен агент поне..
[center]Изображение[/center]

Lupusss
Контакти:

Мнениеот Lupusss » 25 авг 2009 22:41

Не мислете за петков ами вижте как са разположени защитниците на Левски при първия гол .. да не говорим за пияното тътрене на Рабех при втория . В дефанзивен план Левски играе както повечето български отбори - трагично !

dani1976
Контакти:

Мнениеот dani1976 » 25 авг 2009 22:41

Стига сте го упреквали Г.Петков вижте Топчо колко пъти се подхлъзна :!: :!: :!:

Стенли
Контакти:

Мнениеот Стенли » 25 авг 2009 22:41

Хайде стига сме обвинявали Петков!!! Може и мазохистично да звучи, приятно съм изненадан от играта ни. Дано не е просто заради факта, че Дебрецен решиха мача в София. Останалото ще си дойде с времето...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 25 авг 2009 22:41

POPCORN написа:леле как може да обиждате така човека където ви е спасявал толкова много мачове бе хора.стегнете се малко.говорите глупости.

За 1ви път се съгласявам с теб :lol: Аз не мога да ви разбера вас? Вие сте си ги нарочили явно Жоро Христов и Гошо и за всичко са виновни те? Ае моля ви без да приказвате глупости - Жоро Христов какво е направил, че е грешник? 1вия му удар дето ги финтира двамата даже изпопадаха на земята след това удара му - малшанс, при 2рия удар същото. На Гошо головете аз незнам какво точно претендирате при 2рия? Тоя удар беше направо е*ати тупалката..
Изображение

nikapolon
Контакти:

Мнениеот nikapolon » 25 авг 2009 22:42

да,головете си ги бива,жоро не е на нивото ноо....доста пъти ни е вадил,ще му простим този път...кажете нещо за играта-на мен ми харесва,просто няма кой да вкара.надявам се да стане 2-рото като любимите ми репортажи от ш.л.-с много голове.те вече вкараха техните та е ред на нашите 3 гола... :)

Върни се в “Архив”