Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]

Мнениеот groti » 25 авг 2009 22:38

Изобщо не ми дреме какво ще кажат някой прасета.Нямам комплекси.Тия дето след всеки гаф на противниковия отбор тичат да воайорстват и злорадстват във форума на другия да го мислят. То се вижда на дъното на страничката кои са :lol:

едит : много яко се вдига посещаемостта на форума,когато Левски изгуби :lol:
Последна промяна от groti на 25 авг 2009 22:39, променено общо 1 път.
110 години любов!

Drago_Nedved
Контакти:

Мнениеот Drago_Nedved » 25 авг 2009 22:39

Е сега 3 гола,ще видите !!! Христов,Йовов,Бардон !!!
Само Левски !!!
Forza Juve !!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 25 авг 2009 22:39

Mormona не се ядосвай е братле все пак ще играем в ЛЕ явно тая година сме за там. Когато Борат развърже кесията тогава може да си мислим и за ШЛ,но не и преди това.Дебрецен може да са сякакви ама футболистите им са добри колкото и да не ми се иска.Така че спокойно ЛЕ ни чака и тепърва ще имаме успехи ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 25 авг 2009 22:39

Унгарски калитари ! Нема какво да говорим , малко ми напомнят на Левски с КИЕВО ! Така се радваха и наще.КАто деца. Сега ще чакаме раните да се излекуват с някоя точка в Лига Европа и някоя победа... Добре поне , че Гръцкия и Белгийския шампион също падат.А те Андерлехт падат вече с 1-8 общо ! Поне и те нема да завоюват точки ... ЕЕХ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИИИ _ ЛЕВСКИ .. айде бе айде поне 2 гола за един равен беее ... ехххххх бее толко ли ни е слаб шампионата , че Унгарския шампион ни съдра беее... аа то ние ги надиграхме. немам думи
:x
:x
:cry:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 авг 2009 22:39

Пичове,Господ днес не е с Левски!Виждате,че каквото и да се пробва,все не става,ония от 1 удар-два гола ще вкарат!Сега се вижда некомпетентността на Гонзо,който каза,че нямате нужда от опорен халф!Ми псувайте ме,ако искате,знам къв огромен идол е,щото е голям мъж и вкарва на ЦСКА,ама в него няма нищо футболно!Не знам,яд ме е като българин,щото тва ни е нивото на целия футбол!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 25 авг 2009 22:40

mormona написа:
n0.merCy написа:
mormona написа:Е и кво сега ? Зимаме 2 точки от лига Европа ? Зимаме 2 милиона евро.Еми не е зле.КАкво да кажем.Тия червенитее ще се радват разбирасе.... ние ги смазахме а те ни бият. С два далечни удара.Това са имали предвид наще.Играхме слабо в София в Унгария ще се стегнем.Еми стегнаха се маа с два далечни и толко... незнам... гадно ми е.А червените се хилат отстрани като хиени, и нищо неможе да им се каже щотооо .... БАН че има янче... Толко бесен не съм бил от много месеци !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

спокоино брат утре и ние ще се смеем :roll: те си мислят че са цфнали ама ще ги видим утре..

Не не ти си представи аз съм се нахасал да си подкрепа отбора, пожелал сам им успех CSKA и толко не ме брига.ТЕ тия ни набиха 2 гола от ПУ*** си майна ... и стана 4-1 .. егати а в проценти смее 39 - 61% в полза на ЛЕвски! ПОСЛЕЕ некви червени комплексари седат пред блока и млатът пиратки и се хилат, след секи гол.А аз ако напсувам некои тука по форума и почва веднага да се появява грешка 505 ли как беше .... е добре какво да направя да си прасна мозъка ли ? КАкво трябва да направа - кажете ми ? ? ? ? КАКВО ДА НАПРАВЯЯЯ ?
:evil: :evil: :evil: :evil:

i az sam besen,ama ti napravo mai si otka4il

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 авг 2009 22:40

aloha^guy написа:Момчета ...Левски имат само 1 удар отдалеко - 1 греда... , защо играем толкова слабо ??? :( Кажете ми ???
Как ще вкарат сега 3 гола ??? Няма как....баси фалца имат теези маджари, въртят топките като Кака,Роналдо,Робен,Анри :shock: :shock: :shock:

Къде я видя тая греда-понеже изтървах първите 10 мин -да не е била тогава!
Изображение

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 25 авг 2009 22:41

Този мач е абсолютно копие на предишния ,само че с разменени роли.За съжаление обаче резултата няма да се повтори :evil: :!:
Последна промяна от levskarinvt на 25 авг 2009 22:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 25 авг 2009 22:41

И аз подкрепях ЦСКА но сега много ми се иска да натрия носовете на тея кадето гармяха пиратки и сега ми пишат в скаипа разни работи за Левски и така на татак... . Даже едни минаха с колата и скандираха ''кзл'' ако ме разбирате :(
Последна промяна от n0.merCy на 25 авг 2009 22:41, променено общо 1 път.
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 25 авг 2009 22:41

groti написа:Изобщо не ми дреме какво ще кажат някой прасета.Нямам комплекси.Тия дето след всеки гаф на противниковия отбор тичат да воайорстват и злорадстват във форума на другия да го мислят. То се вижда на дъното на страничката кои са :lol:

Ако загубим ние ти няма да злорадстваш така ли ?
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Върни се в “Архив”