едит : много яко се вдига посещаемостта на форума,когато Левски изгуби

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mormona написа:n0.merCy написа:mormona написа:Е и кво сега ? Зимаме 2 точки от лига Европа ? Зимаме 2 милиона евро.Еми не е зле.КАкво да кажем.Тия червенитее ще се радват разбирасе.... ние ги смазахме а те ни бият. С два далечни удара.Това са имали предвид наще.Играхме слабо в София в Унгария ще се стегнем.Еми стегнаха се маа с два далечни и толко... незнам... гадно ми е.А червените се хилат отстрани като хиени, и нищо неможе да им се каже щотооо .... БАН че има янче... Толко бесен не съм бил от много месеци !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
спокоино брат утре и ние ще се смеемте си мислят че са цфнали ама ще ги видим утре..
Не не ти си представи аз съм се нахасал да си подкрепа отбора, пожелал сам им успех CSKA и толко не ме брига.ТЕ тия ни набиха 2 гола от ПУ*** си майна ... и стана 4-1 .. егати а в проценти смее 39 - 61% в полза на ЛЕвски! ПОСЛЕЕ некви червени комплексари седат пред блока и млатът пиратки и се хилат, след секи гол.А аз ако напсувам некои тука по форума и почва веднага да се появява грешка 505 ли как беше .... е добре какво да направя да си прасна мозъка ли ? КАкво трябва да направа - кажете ми ? ? ? ? КАКВО ДА НАПРАВЯЯЯ ?
![]()
![]()
![]()
aloha^guy написа:Момчета ...Левски имат само 1 удар отдалеко - 1 греда... , защо играем толкова слабо ???Кажете ми ???
Как ще вкарат сега 3 гола ??? Няма как....баси фалца имат теези маджари, въртят топките като Кака,Роналдо,Робен,Анри![]()
![]()
groti написа:Изобщо не ми дреме какво ще кажат някой прасета.Нямам комплекси.Тия дето след всеки гаф на противниковия отбор тичат да воайорстват и злорадстват във форума на другия да го мислят. То се вижда на дъното на страничката кои са
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост