Контрола-Левски:Металург Донeцк 01.07.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Контрола-Левски:Металург Донeцк 01.07.2012

Мнениеот tiamat » 02 юли 2012 20:35

comorad написа:Много ми е кофти, когато някой се опита да направи оценка на отбора от един мач. Много рядко пиша тук, но днес не можех да чета и да не драсна някой ред. Гледах мача на сайта на спортал, не знам дали мога да го пиша тук, ако не го махнете. Отбора не надигра Металург, но пък тима от Донецк е все пак доста напред в подготовката. ЛЕВСКИ загатна, че има изпълнители и може да играе добре, не показаха нещо голямо, но е много добре за първи мач. Трябва да се отбележи, че за разлика от други години си вкарваме положенията. За отбелязване е, че не игра и Пелето, ако играе защитата ще е много по-стабилна, а ако го ползват с Владо в средата на терена имаме светъл лъч. Нека не се плюе то този или онзи, за Йовов каквото и да се каже е вече казано. Той разбра каква ще му е ролята и все пак реши да остане, така че стига сте го плюли, моля ви. Успех на отбора и САМО ЛЕВСКИ

+1

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 юли 2012 21:30

ralka_levskarka написа:
milen.hristov написа:
ralka_levskarka написа:Старокин също игра добре ;) Стига с тая омраза!

Рали, не бъркай старание и раздаване с качествена и добра игра. Този играч се старае много и активен, но КПД му е приблизително 0. Това, че някой се раздава на терена и изглежда не означава, че играе добре

Но той наистина игра много добре и не съм единствената, която го мисли :P

Другите казват също, че Йовов е играл слабо, аз пък не съм съгласен с това. Всеки с мнението си. Както виждаш нищо не съм написал за Старокин, а само за тези, които ПО СЛУХ са ми харесали, други пишеха кой не става.

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 02 юли 2012 23:29

Кога е другата контрола на Левски мисля ,че с Черноморец Одеса?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 юли 2012 23:35

nikit0o_ndn написа:Кога е другата контрола на Левски мисля ,че с Черноморец Одеса?

на 5- ти е
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 юли 2012 09:26

Най- напред ще уточня, че гледах целия мач, а не репортаж. И ще се опитам да направя не оценка на отбора от един мач, а мнение за мача от показаното от един отбор. В случая- нашият. Двете полувремена бяха изиграни с една и съща схема и коренно различна тактика. През първото вратаря даваше топката на защитниците, те разиграваха и постепенно изнасяха топката. П. Илиев, Мулдер, Старокин и Йовов бяха на нивото от миналия сезон. Иво Иванов е с крачка напред. Явно присъствието на Илиян му дава кураж. Французинът е научен играч, но до тук. Тактически грамотен и технически несръчен. Не боравеше с лекота с топката. Надявам се да е било заради ранния етап от присъствието му в отбора. Очаквам в бъдеще да е малко повече "бардон". Тримата юноши не бяха готови за този мач. Но с гледане от страни не става. Така трябва. Очаквах повече острота от ганаеца, повече движение с топка. Като се върне Пинто нещата ще бъдат по- други. Васил Невкарвальо...Ако продалжава в този дух от ноември ще е резерва на Тошко Чаворски. Значи вече сме във второто полувреме. Пълен атнипод на първото. Чаворски- великолепен. Ръст, бързина, сила, движение, удар, технически сръчен. (Само как финтира двама защитници и сигурно на Бангура още му тръпнат ръцете). Още малко тактическа зрелост и е готов. Илиян си знае работата. Мони Райков и Рамос бяха крачка напред в сравнение с миналия сезон. Подкрепени от можещия всичко Марсиньо, готовия за Левски Прохазка и като Влади и Пелето се върнат...ще има "кошмари в розово", т.е. на розовите. Все едно. Башлиев започва да разгръща качествата си и нищо чудно от до година да спести на клуба 13 хил евро месечна заплата. Ивайло Весилев излезе притеснен, сбърка някои изнасяния на топката, но после се успокои и се доближи до нивото на останалите. С други думи: като за начало- ДОВОЛНО! Има, естествено, още много работа. Нали за това са лагерита и контролите. Илиян е работохолик. Дано и другите прихванат от него. През последните години толкова хубави неща бяха унищожени в Левски и само с много работа ще са върне предишното ниво.
Това беше моето мнение. Не искам да се обиждат несъгласните с мен. Нека просто изразят своето. Нали за това сме форум. И не забравяйте- на Левски.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2012 19:23

Вижте момчета, на този етап не бива да имаме огромни очаквания. Нека пак да си припомним, че имаме куп нови играчи и ново треньорско ръководство, а тая работа не става за с няколко седмици тичане в Правец. Тепърва ще се избистря съставът, тактиката в детайли, игрови облик и куп други неща. Не забравяйте че победа, макар и в контролна среща над Металург, е по-добра мотивация за всички от загуба.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юли 2012 20:26

TristaNNN написа:Вижте момчета, на този етап не бива да имаме огромни очаквания. Нека пак да си припомним, че имаме куп нови играчи и ново треньорско ръководство, а тая работа не става за с няколко седмици тичане в Правец. Тепърва ще се избистря съставът, тактиката в детайли, игрови облик и куп други неща. Не забравяйте че победа, макар и в контролна среща над Металург, е по-добра мотивация за всички от загуба.

Излязохме със суперекспериментални състави и през двете полувремена и то пълни с юноши срещу ТИТУЛЯРИТЕ на Металург.Които,на всичкото отгоре,са в края на подготовката!И,въпреки това,2-0!Не знам какво повече могат да искат някои хора?Отборът да бъде "смазана машина"?

Върни се в “Архив”