baywatchfan написа:Не ми харесва това, че тези финали се изкарват един вид като подготовка за Олимпиадата и че нямало да се правят трагедии ако не вземем медал. Аз съм на коренно различно мнение. Точно сега беше идеалният момент да спечелим Световната лига (несъмнено най-престижният турнир след Олимпиадата може би)! Домакини сме, Русия и Италия отсъстват, а Бразилия и Полша гледат повече към Лондон. Това трябваше да ни е приоритет сега, защото по-добри обстоятелства от тази година едва ли ще имаме.
Олимпиадата трябваше да е каквото стане, защото ако бъдем реалисти, шансовете ни там за медал и преди не бяха големи с Матей, Жеков и Стойчев в отбора, а сега пък са нищожни. Въобще не си разпределихме приоритетите добре според мен. Сега ми се струва, че ще е от два стола на земята и няма да вземем нищо и от двата турнира.
Абсолютно си прав.При тази ситуация единственият ни шанс е да победим германците и да издрапаме до Файнъл фор и то ако не се получи въртележка в групата.От там нататък каквото и да постигнем с този потенциал е свръхпостижение.Всички отбори ще бъдат с най-доброто,само ние не.И то при положение че втори такъв шанс няма да имаме.как беше поговорката:"Каквото сам си направиш,никой друг не може да ти го направи",