Мнениеот yasen » 25 авг 2009 19:29
Аз мисля, че Левски утре ще бъде от осанна до разпни го! Няма да има трето мнение!
Но не затова пиша. Ако Левски загуби днес, почти съм убеден, че Батков няма да вземе никакви мерки в клуба и всичко ще си бъде така до следващото лято, когато пак ще зарадваме някой отбор и ще го вкараме насила в ШЛ. Абе защо Батков мисли, че не ни трябват играчи за мачовете с Локо Мз и Своге?! Нали точно в тези мачове отбора расте, новите играчи се обиграват. Вярно, някой ще каже, че ще играем в Лига Европа, но предвид възможните ни противници и сегашния ни състав и възможности, аз предвиждам 1-4 т. от 6 мача. Просто отбора ще бъде разкъсан утре, напрежението отново ще се завърне след "успеха" над Баку, и тогава няма да направим нищо запомнящо се в Европа, както ми се иска на мен. Въобще не ми пука за "А" група. Аз искам мачове в Европа до април.
И все пак надявам се, че това няма да стане, защото Левски утре ще е участник за втори път в груповата фаза на ШЛ! Тогава Батков отново трябва да се замисли дали можем с тези възможности да направим нещо запомнящо се. Но Левски утре ще е от ОСАННА ДО РАЗПНИ ГО! Така е в България! Както ще бъде в петък с Литекс и ЦСКА.