Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Славия - Левски /Вили точи ножовете/

Мнениеот DukeUnv » 25 авг 2009 19:20

dunedanetz написа:До автора на темата - пич, ти хубаво се опитваш да пренасочиш вниманието на феновете от мача довечера, ама няма как да се получи. Въобще не ни интересува мача със Славия, още по-малко ме интересува какви ги дрънка овчата глава. Мен ме интересува мача довечера и само за него си мисля откакто съм се събудил сутринта - а мисля, че и с всички останали фенове на Левски е така.

+1 Същото..
Изображение

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Славия - Левски /Вили точи ножовете/

Мнениеот Niksyy » 25 авг 2009 19:20

Ще кажа само , че Вили точеше ножовете и за Пирин .. .Бием ли Дебрецен , всеки 1 български отбор ще е лесна плячка според мен , стига само да може да се възтановяват от цикъла сряда-събота.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: УСПЕХ МОМЧЕТА ! И ДАНО ГОСПОД ДА Е С ВАС !

Мнениеот Pro-European » 25 авг 2009 19:26

Нека Господ ни помага,
надеждата е жива!
Авторът на темата: Ще спре ли..

yasen
Контакти:

Левски - утре!

Мнениеот yasen » 25 авг 2009 19:29

Аз мисля, че Левски утре ще бъде от осанна до разпни го! Няма да има трето мнение!
Но не затова пиша. Ако Левски загуби днес, почти съм убеден, че Батков няма да вземе никакви мерки в клуба и всичко ще си бъде така до следващото лято, когато пак ще зарадваме някой отбор и ще го вкараме насила в ШЛ. Абе защо Батков мисли, че не ни трябват играчи за мачовете с Локо Мз и Своге?! Нали точно в тези мачове отбора расте, новите играчи се обиграват. Вярно, някой ще каже, че ще играем в Лига Европа, но предвид възможните ни противници и сегашния ни състав и възможности, аз предвиждам 1-4 т. от 6 мача. Просто отбора ще бъде разкъсан утре, напрежението отново ще се завърне след "успеха" над Баку, и тогава няма да направим нищо запомнящо се в Европа, както ми се иска на мен. Въобще не ми пука за "А" група. Аз искам мачове в Европа до април.
И все пак надявам се, че това няма да стане, защото Левски утре ще е участник за втори път в груповата фаза на ШЛ! Тогава Батков отново трябва да се замисли дали можем с тези възможности да направим нещо запомнящо се. Но Левски утре ще е от ОСАННА ДО РАЗПНИ ГО! Така е в България! Както ще бъде в петък с Литекс и ЦСКА.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Левски - утре!

Мнениеот fabregas_949 » 25 авг 2009 19:37

то и да влезнем в групите, Тошето няма да развърже кесияята...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 25 авг 2009 19:40

Това го има по цял свят и реал,като бият ги хвалят,а като падат ги унищожават.И защо мислиш,че няма да направим нищо в европа?Незабравяй,че при мъри беше същото положение всеки си мислеше,че ще сме последни в групите на уефа, но ние се класирахме още преди последният мач и натам всички знаем,какво беше.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 25 авг 2009 19:40

fabregas_949 написа:то и да влезнем в групите, Тошето няма да развърже кесияята...

Неподозираш само обаче колко си прав ;) :)

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 25 авг 2009 19:50

boji_levski написа:Това го има по цял свят и реал,като бият ги хвалят,а като падат ги унищожават.И защо мислиш,че няма да направим нищо в европа?Незабравяй,че при мъри беше същото положение всеки си мислеше,че ще сме последни в групите на уефа, но ние се класирахме още преди последният мач и натам всички знаем,какво беше.

Защото ще ни тежи това отпадане! Преди играехме само за УЕФА и даже с мъка отстранихме Публикум.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 25 авг 2009 19:59

Абе хора Баткоф няма пари да издържа Левски . Прави имидж в Левски , обаче се заблуждава , че престижа и мнението на хората не се руши и не запада. Така ще се срине точно като брат му Христолоф.

Потребителски аватар
The father
Контакти:

Мнениеот The father » 25 авг 2009 20:02

Винаги ще има утре, както винаги ще има Левски!!! Каквото и да се случи тази вечер - животът продължава! До следващия мач в Европа....до следващата титла...до следващите изцепки и падения, но и до следващите апогеи!!!!Не трябва всичко да се прекарва през черно-бяла призма, нито пък да се обвива с пъстра палитра от преливащи цветове... Футболът е просто една игра - веднъж печелиш, друг път губиш! Важното е като си лягам довечера, да заспя спокоен и доволен от видяното! Дори пак да паднем, ако сме играли добре, рано или късно ще дойдат и резултатите, но ако отново има мъката от мача в София, е по-добре никъде да не ходим......

Върни се в “Архив”