СВЕТОВНА ЛИГА-ФИНАЛНА ФАЗА 2012Г. СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vasko1
Контакти:

Re: СВЕТОВНА ЛИГА-ФИНАЛНА ФАЗА 2012Г. СОФИЯ

Мнениеот vasko1 » 02 юли 2012 14:15

mistreated написа:
vasko1 написа:Вие с вашите тънки сметки, където сте свикнали, че всичко е уредено, какво пък, ако не се хвърлиме сили в 1 мач - голяма работа. Дори и на това европейско по футбол се видя, че такива сметки големите спортни хора не си правят. Испания можеш да изхвърли жабарите още в групата, но игра за честа си. Германия можеш да направи това с Португалия, но също игра за честа си. А, имаше и вариант да се паднат един срещу друг на финала, но хората играят за феновете. Това направи и Радостин на европейското.

За това пък аз мога да ти дам милион примери за сметки и сметчици, когато нас са изхвърляли за сметка на други отбори. Особено във волейбола.

Тръгнах да ти отговаря, но ти най-накрая почна да мислиш.
Всичко е въпрос до морал. Някои хора имат уважение към зрителите, които са отишли по стадионите и залите да подкрепят техните любимци и с надеждата да станат като тях.
p.p. много се отклонихме от темата...ще чакаме какво ще каже Андрей и после ще гледаме внимателно Лигата.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 02 юли 2012 14:15

Не мога да разбера след като Плачи се върне, защо не го сложат него за главен треньор?!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2012 14:22

bez-nick написа:Не мога да разбера след като Плачи се върне, защо не го сложат него за главен треньор?!

Той вече се върна. Не е в това проблема.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2012 14:29

vasko1 написа:
mistreated написа:
vasko1 написа:Вие с вашите тънки сметки, където сте свикнали, че всичко е уредено, какво пък, ако не се хвърлиме сили в 1 мач - голяма работа. Дори и на това европейско по футбол се видя, че такива сметки големите спортни хора не си правят. Испания можеш да изхвърли жабарите още в групата, но игра за честа си. Германия можеш да направи това с Португалия, но също игра за честа си. А, имаше и вариант да се паднат един срещу друг на финала, но хората играят за феновете. Това направи и Радостин на европейското.

За това пък аз мога да ти дам милион примери за сметки и сметчици, когато нас са изхвърляли за сметка на други отбори. Особено във волейбола.

Тръгнах да ти отговаря, но ти най-накрая почна да мислиш.
Всичко е въпрос до морал. Някои хора имат уважение към зрителите, които са отишли по стадионите и залите да подкрепят техните любимци и с надеждата да станат като тях.
p.p. много се отклонихме от темата...ще чакаме какво ще каже Андрей и после ще гледаме внимателно Лигата.

Големите отбори си правят сметки, а ние даже не сме голям отбор. Затова още повече трябва да си ги правим. Ако попиташ руснаците дали предпочитат да играят с Бразилия вместо със Сърбия, те веднага ще ти отговорят Бразилия. Поляците пък предпочитат Бразилия пред Италия. Италианците ги е страх от нас, а бият Полша нявсякъде. Ние пък нямаме проблем със сърби и жабари, но губим редовно от бразилци и руснаци.
Всеки един отбор от топ 10 има някои изключително неудобни съперници. И това всички го знаем (или поне тези, които наистина се интересуваме от волейбол).
На европейското първенство имаше една основна цел. И тя беше стигане до финал. Защото този финал ни даваше право на участие в Световната купа, къде се раздаваха квотите за Олимпиада.
Радо осра тотално първия ни мач, тръгвайки изключително глупаво с център Гаджанов и тотално подценяване на съперника.
След това имаше шанс да избегне Русия, като даде шанс на сърбите да отстранят руснаците и да ни разчистят пътя до финала. Не го направи и ЗАГУБИ разгромно от Русия.
Кое точно не разбираш от това?

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 02 юли 2012 14:36

mistreated написа:.....Големите отбори си правят сметки, а ние даже не сме голям отбор. Затова още повече трябва да си ги правим. Ако попиташ руснаците дали предпочитат да играят с Бразилия вместо със Сърбия, те веднага ще ти отговорят Бразилия. Поляците пък предпочитат Бразилия пред Италия. Италианците ги е страх от нас, а бият Полша нявсякъде. Ние пък нямаме проблем със сърби и жабари, но губим редовно от бразилци и руснаци.
Всеки един отбор от топ 10 има някои изключително неудобни съперници. И това всички го знаем (или поне тези, които наистина се интересуваме от волейбол).
На европейското първенство имаше една основна цел. И тя беше стигане до финал. Защото този финал ни даваше право на участие в Световната купа, къде се раздаваха квотите за Олимпиада.
Радо осра тотално първия ни мач, тръгвайки изключително глупаво с център Гаджанов и тотално подценяване на съперника.
След това имаше шанс да избегне Русия, като даде шанс на сърбите да отстранят руснаците и да ни разчистят пътя до финала. Не го направи и ЗАГУБИ разгромно от Русия.
Кое точно не разбираш от това?

+1 :) Не бих могъл да го кажа по-точно. :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 02 юли 2012 14:46

Дори с юношите да играем сме длъжни да вземем медал ,иначе за какво ни е това домакинство.Всичко друго за мен ще е провал

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 02 юли 2012 14:54

Венелин написа:За Матей Владо си го каза точно - дори да иска да се върне, няма как да играе, след като не е тренирал 3 с8едмици. Пък и на мен отбора ми харесва повече без него, макар някой от момчетата да правят елементарни грешки, но играят с ентусиазъм, който при Казийски липсва.

Toй Владо като не е спирал да тренира го видяхме вчера първите 6 атаки нямаше точка,все пак направи една точка за цял гейм :mrgreen: .Много му се играе на олимпиада но към момента не заслужава с играта си дори и да е резерва

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2012 15:03

masona84 написа:
Венелин написа:За Матей Владо си го каза точно - дори да иска да се върне, няма как да играе, след като не е тренирал 3 с8едмици. Пък и на мен отбора ми харесва повече без него, макар някой от момчетата да правят елементарни грешки, но играят с ентусиазъм, който при Казийски липсва.

Toй Владо като не е спирал да тренира го видяхме вчера първите 6 атаки нямаше точка,все пак направи една точка за цял гейм :mrgreen: .Много му се играе на олимпиада но към момента не заслужава с играта си дори и да е резерва

Така е. Но заслужава един реверанс преди края на кариерата му в националния отбор. Цецо трябва да е твърд титуляр, но Владо няма как да не влезе в състава за Лондон.

baywatchfan
Контакти:

Мнениеот baywatchfan » 02 юли 2012 15:09

Не ми харесва това, че тези финали се изкарват един вид като подготовка за Олимпиадата и че нямало да се правят трагедии ако не вземем медал. Аз съм на коренно различно мнение. Точно сега беше идеалният момент да спечелим Световната лига (несъмнено най-престижният турнир след Олимпиадата може би)! Домакини сме, Русия и Италия отсъстват, а Бразилия и Полша гледат повече към Лондон. Това трябваше да ни е приоритет сега, защото по-добри обстоятелства от тази година едва ли ще имаме.

Олимпиадата трябваше да е каквото стане, защото ако бъдем реалисти, шансовете ни там за медал и преди не бяха големи с Матей, Жеков и Стойчев в отбора, а сега пък са нищожни. Въобще не си разпределихме приоритетите добре според мен. Сега ми се струва, че ще е от два стола на земята и няма да вземем нищо и от двата турнира.

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 02 юли 2012 15:30

baywatchfan написа:Не ми харесва това, че тези финали се изкарват един вид като подготовка за Олимпиадата и че нямало да се правят трагедии ако не вземем медал. Аз съм на коренно различно мнение. Точно сега беше идеалният момент да спечелим Световната лига (несъмнено най-престижният турнир след Олимпиадата може би)! Домакини сме, Русия и Италия отсъстват, а Бразилия и Полша гледат повече към Лондон. Това трябваше да ни е приоритет сега, защото по-добри обстоятелства от тази година едва ли ще имаме.

Олимпиадата трябваше да е каквото стане, защото ако бъдем реалисти, шансовете ни там за медал и преди не бяха големи с Матей, Жеков и Стойчев в отбора, а сега пък са нищожни. Въобще не си разпределихме приоритетите добре според мен. Сега ми се струва, че ще е от два стола на земята и няма да вземем нищо и от двата турнира.

+ 100
все едно аз съм го писъл.... :(

Върни се в “Архив”