Хайде стига вече. След като треньорът е преценил така значи има някакви съображения.
Ако въобще е истина!
Дебрецен-Левски[Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: ДАРКО РЕЗЕРВА, ЗЕ, ЖО И ХРИСТОВ В АТАКА
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
ще загубите играта в центъра !!! и от там мача
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Боже боже и без вагнер , който направи 2 супер мача срещу баку и дебрецен (ако може да се каже в този мач че някой вобще е играл то това беше той..)
САМО ЛЕВСКИ!
muri написа:ратко отка4и
Май Пак 6те обърка състава

-
- Контакти:
Какво да кажа и аз не знам.
- ivo_jm
- Контакти:
Днес Георги Христов трябва да докаже че има място в Левски,ако и днес се провали,по-добре да си ходи на село!!! САМО ЛЕВСКИ

Идваме от север,идваме от юг,там където минем нищо не расте!!!
Стига бе бааати специалистите са всички! Вие да не сте там на място да сте провели тренировка, че да знаете кой к'во как и защо...помислил е човека и така е решил! После ако паднеме ще го плюете а ако биеме ще го боготворите...треньора решава състава...ако вземат да се допитат до всеки фен сигурно ще имаме 10000000000 мнения и варианти!
Така едно леко въпросче
За какво да играе Дарко ? Може би заради 3-те точни паса от първият мач ? Може би заради това че всяка втора топка му беше загубена? По добрият вариянт е Жоазиньо сега поне топката може да слезне на земята. В първият мач се видя че топката когато е долу а не се центрира унгарците незнаеха къде се намират. За Лусио какво да кажа 10 пъти по добре е Минев да си е във вляво на неговото място.
Мисията за мача изглежда непостижима но докато не свърши мача всичко е възможно.
За какво да играе Дарко ? Може би заради 3-те точни паса от първият мач ? Може би заради това че всяка втора топка му беше загубена? По добрият вариянт е Жоазиньо сега поне топката може да слезне на земята. В първият мач се видя че топката когато е долу а не се центрира унгарците незнаеха къде се намират. За Лусио какво да кажа 10 пъти по добре е Минев да си е във вляво на неговото място.
Мисията за мача изглежда непостижима но докато не свърши мача всичко е възможно.
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
Аз щях да пусна всички резерви да се доказват че стават за Левски и големия футбол 

Мен най-много ме притеснява Минев, защото той беше този, който провали първия мач. Иначе Дарко е супер футболист и заслужава да е титуляр.
Както и да е, дано да вкараме два и да продължим
Както и да е, дано да вкараме два и да продължим