Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: Лъчо Балтанов или Бензукан?

Мнениеот comorad » 25 авг 2009 16:27

barbi_vip написа:Пак ли недоволни от играта на Дарко :cry: е верно не беше цвете онзи ден на Герена но не може само на него да размитаме ако само на него се разчита за какво са другите а кой от пред да вкара Христов ли? Ортега? или Еньо? ако някой не им направи полжението и едва ли им я даде на главата или на крака те и от гол линята могат да изпуснат /само да не го чете това майка ми че довечера ще спа на палатка :) /

Добре виждаме, че си голям фен на Дарко/Само да кажа, че ако не бяха махнали Мъри, Дарко нямаше да е вече в отбора, Мъри искаше да го прави опорен полузащитник/
Но когато не играе добре всички него ще нарочат. За ЛЕВСКИ, Дарко е като Стиви Дж. за Ливерпул. Ако той не играе не върви отбора.

Пак казват добра отборна игра довечера и победа

САМО ЛЕВСКИ

dunedanetz
Контакти:

Re: Славия - Левски /Вили точи ножовете/

Мнениеот dunedanetz » 25 авг 2009 16:27

До автора на темата - пич, ти хубаво се опитваш да пренасочиш вниманието на феновете от мача довечера, ама няма как да се получи. Въобще не ни интересува мача със Славия, още по-малко ме интересува какви ги дрънка овчата глава. Мен ме интересува мача довечера и само за него си мисля откакто съм се събудил сутринта - а мисля, че и с всички останали фенове на Левски е така.

dunedanetz
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот dunedanetz » 25 авг 2009 16:29

+1000000 от мен за сърмов

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 25 авг 2009 16:30

Труден избор е това. Най-добре този, който е в по-добра форма.
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Славия - Левски /Вили точи ножовете/

Мнениеот niki87 » 25 авг 2009 16:33

dunedanetz написа:До автора на темата - пич, ти хубаво се опитваш да пренасочиш вниманието на феновете от мача довечера, ама няма как да се получи. Въобще не ни интересува мача със Славия, още по-малко ме интересува какви ги дрънка овчата глава. Мен ме интересува мача довечера и само за него си мисля откакто съм се събудил сутринта - а мисля, че и с всички останали фенове на Левски е така.

АБСОЛЮТНО ВЕРНО :!:

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 25 авг 2009 16:37

Харесвам и двамата като футболисти - според мен и двамата могат да се справят в този мач, избора наистина е труден.

dunedanetz
Контакти:

Re: Владо Гаджев се завърна от Барселона

Мнениеот dunedanetz » 25 авг 2009 16:38

Дано има добри физически данни и се възстанови по-бързо от предвиденото. От физиката зависи. Много ни е нужен. Без него отбора губи поне 15% от силата си.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 25 авг 2009 16:39

Нищо общо с темата, ЦСКА-р съм, но искам довечера да играете със сини сърца, а какъв ще е крайният резултат - ще видим. Имате и потенциал и най-вече много и вярна публика. А тя, тази публика, не заслужава лигавщини и педерастко поведение на тези, които се наричат футболисти. Успех! И да знаете, че невъзможни неща няма!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот niki87 » 25 авг 2009 16:54

Дарко няма да играе-ебати т.шака и Вагнер няма да играе ебати т.шака,Сърмов ЩЕ играе ебати т.шака...........

t-rex
Контакти:

Re: Трите отбора до Коледа в Европа?Защо не?

Мнениеот t-rex » 25 авг 2009 16:59

niki87 написа:Забравяте, че ако влезем в ШЛ получаваме 4т. бонус.Литекс ако влезе в ЛЕ получава 2т. бонус.Така че това не е никак малко,дори и нищо да не спечелим в групите.

Приятел,трябва да знаеш,че тези две точки,за които споменаваш,са минималния коефициент,който Левски ще има за сезона,ако играе в ЛЕ.Тези точки не са бонус-точки и не се сумират към националния коефициент,а важат само за коефициента на клуба.Т.е.,ако спечелим до края на нашето участие общо десет точки,клубният ни коефициент за сезона ще бъде 12,00 /10 точки от редовните кръгове плюс 2,00 от коефициент.За страната,при този пример,ще сме осигурили 13,5 точки /3,5 от квалификациите плюс 10 от редовните кръгове/...
Ако влезем в ШЛ,тогава вече коефициентът на клуба за сезона ще е минимум 4,00,плюс спечелените точки в ШЛ.Тези четири точки се водят бонус-точки и се броят както за клуба,така и за страната.

Върни се в “Архив”