Синьо сърце написа:Допада ми, за разлика от гнусните валентинки и хелоуийни, защото няма претенции за празник. Кеф ти е-ходиш, не ти е кеф-майната му! А ония *******ии ни ги налагат насила и с клизми!
Ама Джулая празник ли е

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синьо сърце написа:Допада ми, за разлика от гнусните валентинки и хелоуийни, защото няма претенции за празник. Кеф ти е-ходиш, не ти е кеф-майната му! А ония *******ии ни ги налагат насила и с клизми!
slavia_forever написа:urkoto написа:Хипарски простотиии. А бяха времена, когато тия дегенерати бяха безмилостно преследвани от конна полиция и главите им бяха трошени от жандармерия... еееееех, не останаха и ушаци като хората вече
Не говорим за хипарите. На мен лично ми допада идеята да гледам изгрева и морето с бира в ръка и слушайки рок - без да правя, каквото и да било лошо и да преча на другите.
Кашчей написа:Ама Джулая празник ли е
Vincenzo написа:А иначе го възприемам, като любопитен обичай, но чак празник не може да се каже.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
GR190276 написа:НЕ! Не обичам хипари! Обичам това:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
slavia_forever написа:Кашчей написа:Ама Джулая празник ли еVincenzo написа:А иначе го възприемам, като любопитен обичай, но чак празник не може да се каже.
Прекалено силно казано празник. Може би трябваше да се напиша обичай. Редактирам се.
Кашчей написа:slavia_forever написа:Кашчей написа:Ама Джулая празник ли еVincenzo написа:А иначе го възприемам, като любопитен обичай, но чак празник не може да се каже.
Прекалено силно казано празник. Може би трябваше да се напиша обичай. Редактирам се.
Че то си е баш български обичайКъде си видял на друго място да го правят това посрещане
Вече написах, че песента не беше хит в Англия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта