"Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013 ПАК ПРОВАЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: "Левски" в ЕКТ сезон 2012/2013
Сиси ние не знам с кого ще играем все още
Сараево играят с Хибърниънс и чак тогава ще разберем, който победи от този мач той ще е
Това за Сараево е просто предположение..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Сиси ние не знам с кого ще играем все ощеСараево играят с Хибърниънс и чак тогава ще разберем, който победи от този мач той ще е
Питам, защото пред 2 години май беше се писа в една тема всичко.
Левски завинаги в моето сърце![
- ralka_levskarka
- Контакти:
Sisi 1914 написа:ralka_levskarka написа:Сиси ние не знам с кого ще играем все ощеСараево играят с Хибърниънс и чак тогава ще разберем, който победи от този мач той ще е
Тогава защо си в "шок"?
- blue avalanche
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Сиси ние не знам с кого ще играем все ощеСараево играят с Хибърниънс и чак тогава ще разберем, който победи от този мач той ще е
Ралче-левскарче,много им се връзваш на красноармейците...
ralka_levskarka написа:Sisi 1914 написа:ralka_levskarka написа:Сиси ние не знам с кого ще играем все ощеСараево играят с Хибърниънс и чак тогава ще разберем, който победи от този мач той ще е
Тогава защо си в "шок"?
Помислих, че пак ще се повтори това.
Левски завинаги в моето сърце![
- ralka_levskarka
- Контакти:
Всъщност има ли значение? Важни са победите!
Абе кво ми дреме , палиме колата и в Сараево . Его къде е на 580км от Сф и каквото сабия покаже . Пука ми ще има ли нападател , няма ли да има . Данчо олигофрена ли ще е в защита или Диамутен светкавицата . Само сините !!!ЛЕВСКИ ДО ГРОБ !!!
golasimo написа:Абе кво ми дреме , палиме колата и в Сараево . Его къде е на 580км от Сф и каквото сабия покаже . Пука ми ще има ли нападател , няма ли да има . Данчо олигофрена ли ще е в защита или Диамутен светкавицата . Само сините !!!ЛЕВСКИ ДО ГРОБ !!!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Първия кръг ще го прескочим, след това зависи от много неща.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- blue avalanche
- Контакти:
"Локомотив Пловдив най-вероятно ще домакинства в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Витес на градския стадион в Ловеч на 17-и юли. Новината бе съобщена от административния директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов.
„Аз нямам такава информация. Информацията ми е от колегите от Левски, които са получили имейл. Разговарях с г-н Баждеков. Локомотив Пловдив ще домакинства на 17-и юли, а Левски ще играе на 19-и“, коментира Узунов."
Т.е в първия мач сме домакини.Така го разбирам аз.
„Аз нямам такава информация. Информацията ми е от колегите от Левски, които са получили имейл. Разговарях с г-н Баждеков. Локомотив Пловдив ще домакинства на 17-и юли, а Левски ще играе на 19-и“, коментира Узунов."
Т.е в първия мач сме домакини.Така го разбирам аз.