Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Niksyy написа:Всички живеете в общата заблуда.Да се налагат юношите добре, но отбор от 11 юноши нищо няма да направи трябва да има 1 сплав.Както има възрастни състезатели, така и млади , за да може да взаймстват по-младите от по-опитните.Левски точно това прави вижда се , че има почти всеки мач по 1 - 2 юноши, които да се обиграват.Дублиращите отбори също са за това.В мачовете със Своге(и не само , а отборите от долната таблица на калсирането в А група) трябва да играят някви мизерници като Тиберканин и други мухлиовци, за да може да ги "шитнем" в чужбина дори да сме назагуба , като цяло.Наско , го каза много ясно в момента има 1 КОШ ненужни футболисти в Левски.Еньо Кръстовчев, заслужава шанс да играе според мен.Хичко най-добре да пали за Ромъния и да не го видиме повече, че с последните изяви направо ми скъса нервите.ТВЪРДО ЗАД ЛЕВСКИ, а това , че с Достанич няма разлика е пълна глупост.Обяснете ми, как искате да видите разлика без да може този треньор да има поне 6 месеца в отбора и той да си е направил селекцията.
ivo_jm написа:Трите отбора до Коледа в Европа?Защо не?
ivo_jm написа:До края на тази година българските ни представители в Европа имат шанса да изиграят общо 18 мача в лига европа!Наистина шансовете на Левски са минимални за Шампионската лига,но Литекс вече е с едни гърди напред,Бате Борисов си разпродаде отбора и е Литекс са 99% в лига Европа...ЦСКА го сочат като пълен аутсайдер,но според мен те ще продължат,нищо особено не са високомерните руснаци!Ако всичко излезе както аз се надявам,от догодина България ще има 2-представителя в Шампионската лига и 3 в лига Европа.........Успех!!!
Дебрецен-Левски- x2
Литекс-Бате-1
Динамо-ЦСКА-x2
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта