те да бият пък сметките на точките има кой да ги прави
успех!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: УСПЕХ МОМЧЕТА ! И ДАНО ГОСПОД ДА Е С ВАС !
не е задължително да вкараме до 15-20мин просто трябва да поведем в резултата по възможност до почивката и след това всичко е възможно просто търсим 2 гол та дори и да ни вкарат
Levski or death
Играем стабилно в защита и търсим 2 гола
пък каквото стане .. Успех !!!

Re: Трите отбора до Коледа в Европа?Защо не?
дано но за сега само един е сигурен другите два ще се измъчат
- Cherven_poboinik
- Контакти:
milanov69 написа:И панчеревци би трябвало да отстранят Руснаците ! Все пак те се оказаха най-слабият съперник от трите (Дебрецен, Бате и Динамо) ! Е, хайде късмет на всички БГ отбори!
Динамо ли били най слабите бе разбирач

[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
нашата работа е свършена играем до коледа а днес 0-2 да бием никой няма да се разсърди дано има и късмет -успех шампиони на България!!!!!!!!
Re: Гледахте ли Емил Спасов в 3-то полувреме?
На slavi_1914- бих ти казал,че идеята ти е чудесна ,но е практически неосъществима. При тези цени на недвижимата собственост в големите градове на България един парцел 150х100 м , на който може да поместиш максимум 2 маломерни игрища струва по пазарни цени над 10млн.евро(?!)- една непосилна цена . Много трудно съответната община може да помогне понеже за нея е много по-доходно да отдаде парцела примерно за паркинг.
Имал съм възможност да се запозная как е в "по-белите" от нас държави -там има много спортни школи и частни клубове ,но те са разположени като правило извън града или в поктайнините на града(където цените на земята са много по-ниски) ,но там имат изградена инфраструктура и не е проблем базата да е на 15-20 км от града. Но проблема с инфраструктурата е проблем на цялата държава.
Има и нещо друго -живял съм в Белгия и Холандия - примерно в Брюж ,който е град горе-долу колкото Бургас през седмицата практически не можеш да намеришработеща дискотека-те работят само петък и събота(изключвам нощните клубове-там е изключено да влезе непълнолетен). И чисто и просто младите таланти няма къде да ходят. На 15-на километра се намира сателитния град Зеебрюге където има поне 10 затревени игрища и може да се ползват свободно (или срещу символично заплащане). Според мен най-добрия вариант ,не само за подрастващите,а и за първия отбор е да си направят бази някъде извън града където да е всичко тренировки,възстановяване ,живеене-ако целия първи отбор живееше в нещо като затворен комплекс много по-рано щеще да бъде хванат "режимлията" Рабех. Като по този начин и младите много по-естествено и безболезнено ще се интегрират към първия отбор.
Имал съм възможност да се запозная как е в "по-белите" от нас държави -там има много спортни школи и частни клубове ,но те са разположени като правило извън града или в поктайнините на града(където цените на земята са много по-ниски) ,но там имат изградена инфраструктура и не е проблем базата да е на 15-20 км от града. Но проблема с инфраструктурата е проблем на цялата държава.
Има и нещо друго -живял съм в Белгия и Холандия - примерно в Брюж ,който е град горе-долу колкото Бургас през седмицата практически не можеш да намеришработеща дискотека-те работят само петък и събота(изключвам нощните клубове-там е изключено да влезе непълнолетен). И чисто и просто младите таланти няма къде да ходят. На 15-на километра се намира сателитния град Зеебрюге където има поне 10 затревени игрища и може да се ползват свободно (или срещу символично заплащане). Според мен най-добрия вариант ,не само за подрастващите,а и за първия отбор е да си направят бази някъде извън града където да е всичко тренировки,възстановяване ,живеене-ако целия първи отбор живееше в нещо като затворен комплекс много по-рано щеще да бъде хванат "режимлията" Рабех. Като по този начин и младите много по-естествено и безболезнено ще се интегрират към първия отбор.
Re: Гледахте ли Емил Спасов в 3-то полувреме?
Винаги съм смятал , че най-добрите треньори трябва да бъдат в школата при малките , за да ги научат на тактика , на техника , на хранителен и физически режим. А ние какво правим , който футболист прекрати кариерата го пращаме в школата да се обучава той , а не децата
sf_west абсолютно съм съгласен с теб...няма значение кога е голът...просто ние трябва да сме отборът, който да поведе в резулата...дори това да стане в 70тата минута ...Мачът е 90 минути и има предостатъчно време да се вкарат голове...просто този път сме задължени да сме по концентрирани отзад...смятам, че ако не допуснем гол имаме нелоши шансове...лично аз не помня кога за последно Левски е вкарвал рано гол като гост(артмедия май беше последно) Все пак ако голът дойде в началото със сигурност нещата рязко се обръщат! Имайте предвид, че дори да ни поведат те (което все пак ще си е ебати каръка) шансове в този мач имаме! Само един гол за нас обръща коренно нещата и ги поставя тях под напрежение...Това си зависи от футболистите...ясно е, че ще имаме възможности за гол...въпросът е дали ще ги използваме..Лично аз не съм оптимист! Ако рок звездата играе титуляр ме съмняват много нещата! Може да е много надарен технически и т.н., но Георги Христов досега не е показал характер в мач за Левски! Вкара на ЦСКА, но не може да си цял сезон титуляр и да вкараш само един важен гол, когато си имал поне още дузина шансове да решаваш нещата!Винаги ми излгежда сякаш се крие и не търси топката!Според мен тактическата изненада от страна на Ратко Пиратко се крие в пускането и на Ортега и на Христов може би за сметка на Дарко...не за друго ама поне ще е някаква изненада...Иначе в сф се видя, че за разлика от нас хората си ни бяха проучили много добре и ни надиграха(не тотално както им се иска на някои анти левскари, но си ни надиграха) И да паднем обаче не трябва да се правят трагедии! На този етап сме единствения български отбор, чието място в ЕКТ поне до зимата е гарантирано...Дали в ШЛ или ЛЕ за отбора е важно да играе повече евромачове и вече е сигурно, че ще го направи! Опит се трупа само по този начин! Дано имаме късмет и ги остраним! Шансовете в проценти за мен за 90 на 10 за съжаление...но и това не е малка вероятност! Само левски
- POPCORN
- Контакти:
Tрудна работа ама дано да си прав

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,