Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Трите отбора до Коледа в Европа?Защо не?
Първо да минат мачовете,пък тогава ще си правим сметки колко кофициент може да натрупаме.

що се отнася до нас - утре Левски да земе победа макар и с 0-1.
Панатинайкос да загуби в Мадирд.
Андерлехт да загуби от Lion в Белгия !
Панатинайкос да загуби в Мадирд.
Андерлехт да загуби от Lion в Белгия !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
moonlight написа:Малко офтопик , съжалявам за което . http://vbox7.com/play:897cbb0f И въпреки всичко България ще пребъде ! Напред Българи !Успех на всички . Нека бъдем едно ,а да не се делим !
Така е! Когато сини, червени, зелени и т.н се обединят тогава България ще тръгне нагоре!
кото и да става гръцките отбори като цяло трудно си ги минем!
moonlight написа:Linky написа:Второ , къде ни виждате? След нас в класацията са Украйна , да ви напомням ли кой стана шампион на Уефа за 2009?
7 Ukraine 5.750 6.500 4.875 16.625 2.600 36.350 5/ 5
16 Bulgaria 8.750 5.125 2.750 2.250 2.125 21.000 3/ 4
Ами ако бяхме на шесто място щяха да са след нас , ама ние не сме 6 а 16
Linky написа:Пред нас са Гърция, има ли смисъл да изброявам отборите им ?
Та хипотетично дори и да влезнат три отбора, ще им трябват доста победи , а на другите доста загуби - не ми се вярва
Гърция са с 5 отбора в Европа . И понеже ти не искаш аз ще ги изброя![]()
Лариса ( отпаднаха от Kр Рейкявик Исландиявъв втори кръг на ЛЕ с резултат 1:3 )
Паок ( 1:1 като домакин на Хееренвеен в плейофа в ЛЕ , почти сигурно аут)
АЕК ( 1:2 като гост на Васлуй в плейоф за ЛЕ , може би аут , не се знае )
Панатинайкос (2:3 като домакин на Атлетико Мадрид в ШЛ , тоест сигурни в ЛЕ)
И Олимпиакос (2:0 като гост на Шериф в ШЛ , сигурни в ШЛ)
Toест 4 бонус точки от Олимпиакос и 2 от Панатинайкос .Общо 6
3 български отбора в ЛЕ =6 точки![]()
Значи имаме шанс .Оттам нататък всичко зависи от нас
Бях написал , ако греша да ме поправите - мерси за поправката (Не бях сигурен за Украйна за това

Ти хубаво ми изброи отборите им, но щом отписваш ПАОК ,чудя се как не си отписал Левски примерно?
Да ти изброя и наще отбори:
Дебрецен - Левски (Минимален шанс за ШЛ , от където на дали ще вземем повече от 3 точки ,което само по себе си е успех) - сигурен участник в Лига Европа.
Литекс - Бате Борисов ( Имат 1 гол на чужд терен и толкова, беларусите са смазали отбора на Мъри и само случайноста е повлияла на крайният резултат, определям шансовете като 50/50)
Динамо (Москва) - ЦСКА (Теоретично ЦСКА имат предимство , защото не допуснаха гол на собственият си терен и сега ако вкарат , това значи че Динамо трябва да върне два гола и с оглед лошата форма на братушките определям шансовете на цска към 30-35%)
И от там какво?
САМО ЛЕВСКИ!
Linky написа:Бях написал , ако греша да ме поправите - мерси за поправката (Не бях сигурен за Украйна за това)
Ти хубаво ми изброи отборите им, но щом отписваш ПАОК ,чудя се как не си отписал Левски примерно?
Да ти изброя и наще отбори:
Дебрецен - Левски (Минимален шанс за ШЛ , от където на дали ще вземем повече от 3 точки ,което само по себе си е успех) - сигурен участник в Лига Европа.
Литекс - Бате Борисов ( Имат 1 гол на чужд терен и толкова, беларусите са смазали отбора на Мъри и само случайноста е повлияла на крайният резултат, определям шансовете като 50/50)
Динамо (Москва) - ЦСКА (Теоретично ЦСКА имат предимство , защото не допуснаха гол на собственият си терен и сега ако вкарат , това значи че Динамо трябва да върне два гола и с оглед лошата форма на братушките определям шансовете на цска към 30-35%)
И от там какво?
Братле ,виж сега . Аз казах 3x2 бонус точки нали .Участие в групите на ШЛ е 4 бонус точки , а в групите на ЛЕ по 2

Литекс са били смачкани от Бате

И остава ЦСКА . Да , вярно е че шансовете им са малки , но нищо не пречи да се надяваме , нали

Ма не мене това ме дразни- говори се наизуст и се говори супер пристрастно.Бе те ПАОК 1-1 начи отпадат, Левски пада с 1-2 , начи ше ги бие некак... ахахха абе хораа... моля ви се бе.Надежда е едно , друго е сметки без кръчмар.Аз силно се съмнявам да имаме 3 отбора в лИга Европа.И от там да имаме 6 точки.И да изравним Гърция с техните очертаващи се СИГУРНИ 6 ! Тоест когато направихме пробива в Европа , след секи един кръг отпадаше по един наш клуб.Локо ПЛД.ЦСКА ЛИтекс и накрая Левски елиминира УДинезе, наруши традицията и отпадна от Шалке чак на четвъртфинала ! Сега пак така.Черно Море, някои измежду Литекс и ЦСКА , нищо чудно и Литекс да е... и в групите ще отпаднат или 2 клуба или 1 и един може и да продължи... незнам де според менеее много тежаво да минем ГЪрция.Даже ми се струва Утопично.Нищо чудно да продължи Панатинайкос в Европа и напролет и Олимпиякос също, като отпадне от групите на Лигата...

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
mormona написа:Ма не мене това ме дразни- говори се наизуст и се говори супер пристрастно.Бе те ПАОК 1-1 начи отпадат, Левски пада с 1-2 , начи ше ги бие некак... ахахха абе хораа... моля ви се бе.Надежда е едно , друго е сметки без кръчмар.Аз силно се съмнявам да имаме 3 отбора в лИга Европа.И от там да имаме 6 точки.И да изравним Гърция с техните очертаващи се СИГУРНИ 6 ! Тоест когато направихме пробива в Европа , след секи един кръг отпадаше по един наш клуб.Локо ПЛД.ЦСКА ЛИтекс и накрая Левски елиминира УДинезе, наруши традицията и отпадна от Шалке чак на четвъртфинала ! Сега пак така.Черно Море, някои измежду Литекс и ЦСКА , нищо чудно и Литекс да е... и в групите ще отпаднат или 2 клуба или 1 и един може и да продължи... незнам де според менеее много тежаво да минем ГЪрция.Даже ми се струва Утопично.Нищо чудно да продължи Панатинайкос в Европа и напролет и Олимпиякос също, като отпадне от групите на Лигата...
1:1 по принцип не значи нищо .Обаче в случая са го направили срещу очевидно по-добрия от тях отбор Хееренвеен , и то като домакин

- stevemania
- Контакти:
АБЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ ЧЕ НИЕ ФЕНОВЕТЕ КОЛКОТО И СМЕТКИ ДА ПРАВИМ НЕ ИГРАЕМ НИЕ!!!ИГРАЯТ ФУБОЛИСТИТЕ,НА НАС НИ ОСТАВА НЕИСТОВА ПОДКРЕПА ОТ 1-ВАТА ДО 90 МИН(МОЖЕ И ДО 120 ИЛИ ПРИ ДУЗПИТЕ)!!!ЖЕЛАЯ УСПЕХ УТРЕ НА НАЩЕ И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ МОЖЕМ ДА ГИ ОТСТРАНИМ,УСПЕХ НА ЛИТЕКС И ЧОРБАТА КВОТО НАПРАВИ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!
ДЕБРЕЦЕН 0:2 ЛЕВСКИ
ЛИТЕКС 2:1 БАТ3
ДИНАМО 1:1 Ц(*КА
ДЕБРЕЦЕН 0:2 ЛЕВСКИ
ЛИТЕКС 2:1 БАТ3
ДИНАМО 1:1 Ц(*КА
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Гледахте ли Емил Спасов в 3-то полувреме?
Прав си Groti. Искренно се надявам и се боря за това хора като мен и като теб да го променим. Това е част от нашата "варварщина" както казват на запад или да не се обиди някой,част от манталитета. Но повярвай ми на прав път сме щом има хора които прозряват такиви неща.Ако не вярвах в България и Българите отдавна щях да съм щипнал надалеч.
Дано само това време не е много. УСПЕХ УТРЕ. И дано да нямам много работа щото съм готвач, че да мога да си гледам мача на спокойствие а после ще попишем пак.Лека нощ!
Дано само това време не е много. УСПЕХ УТРЕ. И дано да нямам много работа щото съм готвач, че да мога да си гледам мача на спокойствие а после ще попишем пак.Лека нощ!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !