Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот blue_dobrich » 22 юни 2012 16:42

Аз рева? Вземи се върни назад - ще видиш какво е реване тогава, по- зле и от момиченца са
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Знам! ... и аз участвах хахахаха

За това предложих, обсъдим въпросния нов нападател, предполагаме Белек, че да не дрънкаме глупости ;)

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 22 юни 2012 16:54

ralka_levskarka написа:А някъде да съм написала, че някой е казал и трите неща едновременно? Що не върнеш няколко страници назад да видиш темата с какви глупости е пълна? Няма селекция - ревем, има селекция и то навреме - пак ревем, е угодия няма!

Всъщност си много права...по едно време такъв рев имаше, че прескачах по 10 страници на ден без да ги чета, щото нямаше нищо смислено... :lol:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юни 2012 18:00

Аз се надявам нападателят, който се чака, да е онзи Улоа от "Сегунда Дивизион". :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 юни 2012 18:20

Онова младото момче, което е собственост на Удинезе се вързва в профила - млад и собственост на голям отбор.Нали го коментирахме вече няколко пъти, но не се сещам за името, май в Кипър играеше, африканец.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 22 юни 2012 18:24

scooool написа:Онова младото момче, което е собственост на Удинезе се вързва в профила - млад и собственост на голям отбор.Нали го коментирахме вече няколко пъти, но не се сещам за името, май в Кипър играеше, африканец.

Стив Лео Белек
Изображение

7271
Контакти:

Любим футболист от новия Левски

Мнениеот 7271 » 22 юни 2012 19:23

Не си го спомням от мачовете със Спартак Търнава, не знам каква точно е неговата класа, но за мен вече е № 1 в отбора. Защото само две седмици, след като се озова в България, проговори на български. Това ,което например повечето сърби не могат или не желаят да направят след години престой у нас. Това значи, че Прохазка е умен мъж, а наличието на интелект е гаранция за успех във футбола, както и навсякъде и във всичко. Впрочем, приликата в този смисъл със Седрик е голяма...

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Любим футболист от новия Левски

Мнениеот D.Georgiev » 22 юни 2012 19:25

Това ли ти е критерият? Айде изчакайте малко с тази тема, поне да ги видите в игра.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Re: Любим футболист от новия Левски

Мнениеот I.A » 22 юни 2012 19:28

Много рано почнахте с тези теми.Да минат няколко месеца и ще видим.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 юни 2012 20:03

Левски ще преотстъпи вратаря си Димитър Илиев (вдясно на снимката) на изпадналия от „А” група тим на Калиакра, призна за Novsport.com президентът на каварненци Венци Василев.

„Почти сигурно е, че ще бъде преотстъпен при нас. Въпрос на договорки. За 1 година ще бъде”, разкри Василев за нашата медия.

„Той е наш юноша, от Каварна е, и просто целта на Левски е момчето да играе и да се развива”, добави той.

way
Контакти:

Мнениеот way » 22 юни 2012 20:13

tevez написа:Левски ще преотстъпи вратаря си Димитър Илиев (вдясно на снимката) на изпадналия от „А” група тим на Калиакра, призна за Novsport.com президентът на каварненци Венци Василев.

„Почти сигурно е, че ще бъде преотстъпен при нас. Въпрос на договорки. За 1 година ще бъде”, разкри Василев за нашата медия.

„Той е наш юноша, от Каварна е, и просто целта на Левски е момчето да играе и да се развива”, добави той.

Още нещо умно да пускат под наем :О :o

Върни се в “Архив”