Честит Рожден Ден, Гиби!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден, Гиби!

Мнениеот wilge » 02 авг 2011 09:25

rsk написа:Тоя боклук не е левскар, изобщо не знам какво му се кефите :roll:

Като ти гледам логото, аватара и изразните средства и ми става ясно чий привърженик си. Впрочем, каква е основната дейност на "Титан" АД? Е, кой е боклука сега?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 авг 2011 12:17

Абе палячо, какво общо имам аз с титан? АЗ СЪМ ОТ ЛЕВСКИ :!: Предполагам си личи и в подписа ми :roll:
Гиби е боклук, защото се продаде на ДПС. Освен това е пиянде и съсипа школата на Левски :!:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 авг 2011 19:51

Путьо, един истински левскар никога няма да каже, че Гибона е боклук. Ти явно никога не си имал щастието да го гледаш на живо. И Йовов ходи на "разузнаване", и Наско си сваля гащите, и Вуцов критикува понякога, и още... все има защо. Но никой не ти дава право да наричаш боклук един истински левскар. Ако не можеш да му честитиш- замълчи! Божидар Искренов със сигурност е много по- левскар от теб. И не е наричал левскарите боклуци. Привържениците на друг отбор ги наричат така. Но понеже те и собствените си футболисти наричат така и дори ги бият понякога и си режат вратите на стадиона- на тях им отива. Ние сме други хора. Видя ли онзи ден- дори при 0-1 деряхме гърла с нашето "Левски- Левски" и толерантността ни беше възнаградена. Дори в Словакия има положителни отзиви за публиката. ЗАПОМНИ: един чорбар може да нарича играчите си боклуци, но един левскар- никога.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 03 авг 2011 08:13

ЛЕВСКАР ТУРЧИН НЯМА! ТОЧКА! Наско си сваля гащите, Вуцов критикува, ама никой от тях не е тръгвал да смуче пари заедно с Доган, защото Гибона е алчен по природа.

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 03 авг 2011 11:09

rsk написа:ЛЕВСКАР ТУРЧИН НЯМА! ТОЧКА! Наско си сваля гащите, Вуцов критикува, ама никой от тях не е тръгвал да смуче пари заедно с Доган, защото Гибона е алчен по природа.

Пич, наистина е нелепо да се джафкаме за Гиби - явно не си го гледал в ония времена. Имай предивд, че тогава всичко беше различно - нямаше информация, няма вестници и списания, още по-малко интернет, всичко едно и също, хората си седяха в градовете и селата, никакво мърдане... И на този фон се появи Гиби... Той стана супер звезда - за първи път футболист, а мисля и спортист изобщо, се снима в 2 български игрални филма (разбира се - в епизодични роли). Холивуд по български!

А за ДПС - на теб ако ти предложат и малка сума, сигурно ще приемеш да работиш за тях, нали? С какво да си изкарва прехраната Гиби, а? Продаде си ресторантчето в Америка, върна се тука, раздели се и с г-жа Камелия Воче - дали с една заплата от "Левски" (сигурно по-малко от 2-3 хил. лв). може да живее сносно? Говорим за една супер звезда на българския футбол, не теб и мен!

"Радостта на народа - завинаги в сърцата ни"!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 03 авг 2011 16:03

О да го ожалиш не може да живее с 3 хиляди на месец :lol: Деца ли гледа, за жена си ли се грижи? Айде моля ти се, знаем го какво представлява, пък той нека си е велик футболист колкото пожелае.
Аз и сега мога да стана член на ДПС и винаги мога да намажа нещо от там, ама не го правя :!:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 04 авг 2011 09:36

Дават дават Барселона
пет милиона за Гибона.
Но Гибона каза не,
в Левски съм си най-добре.

Дават дават Барселона
пет милиона,
Марадона,