Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Синьо сърце » 20 юни 2012 22:11

santiliana написа:[offtopic]дайте да минем във всекидневната и да говорим за мачове от миналото или да си създадем нова тема, примерно "Мачове, които помним"[/offtopic]

Айде, номерът е да не се повтори никога! Ние, за разлика от други, не бягаме от неприятните спомени, те са част от историята ни!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 юни 2012 23:12

Хайде да се върнем в 2012 г. ;)

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 20 юни 2012 23:20

Ако Арс се върне,аз няма да гледам мачове на Левски.Само ще псувам като хване топката.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 20 юни 2012 23:32

White Fang написа:Ако Арс се върне,аз няма да гледам мачове на Левски.Само ще псувам като хване топката.

Арс от Карвальо е поне 2 пъти по-добър ;) Арс е играч, който е голаджия, той е да му я дадеш в наказателното и да я вкара.Грешката при него е че всички го сравняват със стила на игра на Дембеле и от там идва цялата работа.Арс е бавен и тромав, не да се бори сам с цяла защита, той е нападател тип 'консуматор'.Той е идеален за отбор, който атакува постоянно и създава много голови положения.Нас все ни лъжат, че такъв стил ще играем и накрая се почват един балони към нападателя, който се бори с 3-а защитници и естествено ГРЕДА, и после се почва, абе тоя за нищо не става ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юни 2012 01:04

Именно... и като се вижда, че всеки сезон е така... епа ... взимаш един здрав централен нападател който да прави същото... и готово.
Да не се чудят хората защо в последните 15 години Левски е ставал шампион само когато Гонзо е бил в отбора... Щото просто си ни трябва такъв тип нападател...който да разхвърля защитата силово...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 21 юни 2012 08:19

САМО ЛЕВСКИ! написа:
ivaka написа:Гарата е две класи над всички нападатели, които са играли за Левски, с едно изключение - Гунди.

Пич ти от кога гледаш Левски ? :lol:

"Пича" гледа Левски вече 32 години...
Този тип нападател, който пробива сам защитата и вкарва голове, отнема топки и сам си ги вкарва, тормози непрекъснато защитата и макар да няма голяма техника, притежава умопомрачителна линейна скорост, уверявам те, наистина не го е имало в Левски.
Хайде виж му статистиката в 39 мача - 37 гола общо, за първенство в 24 мача - 26 гола, в ЕКТ има 12 мача и 8 гола...
Сухата статистика казва всичко, само Гунди има вкарани 8 гола в ЕКТ за един сезон за Левски.
Гарата си беше страхотен нападател, каквото и да си говорим, дори да е бил страхотен с късмет, но всички знаем, че Фортуна обича силните.
Припомни си как попиля защитата на Спортинг в София, как открадна топката от защитата на Лил, как изравни на Гент, как пое топката от центъра на мача с Берое и вкара, как буквално простреля вратаря на Литекс в София.
Имало е голаджии, но с такава успеваемост, сила на удара и скорост, извинявай, но аз не помня.
Да - Наско има вкарани най-много голове за Левски, голаджии са и Панов, и Киро Миланов, и Аладжов, и Гонзо, и Вълчев, и Александров и още много други, имали са техника, поразявали са вратата на противника, гледал съм ги.
Такова острие обаче с такава линейна скорост и с толкова силен, прострелващ удар - за мен е един от най-добрите.
Изключих само Гунди, защото той е футболист от друго измерение, макар да е на трето място в класацията на голмайсторите.
Не забравяй, че в сезона в който игра при нас е вкарвал гол на всеки 78 минути игра...
За добър се смята нападател, който вкарва голове в половината от играните си мачове, примерно ако има 100 мача, трябва да има 50 гола, при нас Гарата беше почти 100 процентов.
Нали няма спор, че за един сезон при нас направи фурор, кой друг е наричан "ГОЛОВАТА МАШИНА НА ЛЕВСКИ"?

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 21 юни 2012 09:07

Абсолютно вярна е и според мен.Гледам съзнателно всички мачове на Левски от 1981г. насам и никога не съм виждал наживо по-добра деветка от Дембеле!!!Това е еталонът ми за централен нападател.Донякъде Гонзо също се доближаваше до този стил.Останалите преди това ( защото след това изобщо нямаше) не бяха този тип борбени,бързи , силови и същевременно изключително ефективни.Помня и Мишо Вълчев и Наско Сираков и много дървета като Преслав Гетов...

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 21 юни 2012 09:35

ivaka написа:
САМО ЛЕВСКИ! написа:
ivaka написа:Гарата е две класи над всички нападатели, които са играли за Левски, с едно изключение - Гунди.

Пич ти от кога гледаш Левски ? :lol:

"Пича" гледа Левски вече 32 години...
Този тип нападател, който пробива сам защитата и вкарва голове, отнема топки и сам си ги вкарва, тормози непрекъснато защитата и макар да няма голяма техника, притежава умопомрачителна линейна скорост, уверявам те, наистина не го е имало в Левски.
Хайде виж му статистиката в 39 мача - 37 гола общо, за първенство в 24 мача - 26 гола, в ЕКТ има 12 мача и 8 гола...
Сухата статистика казва всичко, само Гунди има вкарани 8 гола в ЕКТ за един сезон за Левски.
Гарата си беше страхотен нападател, каквото и да си говорим, дори да е бил страхотен с късмет, но всички знаем, че Фортуна обича силните.
Припомни си как попиля защитата на Спортинг в София, как открадна топката от защитата на Лил, как изравни на Гент, как пое топката от центъра на мача с Берое и вкара, как буквално простреля вратаря на Литекс в София.
Имало е голаджии, но с такава успеваемост, сила на удара и скорост, извинявай, но аз не помня.
Да - Наско има вкарани най-много голове за Левски, голаджии са и Панов, и Киро Миланов, и Аладжов, и Гонзо, и Вълчев, и Александров и още много други, имали са техника, поразявали са вратата на противника, гледал съм ги.
Такова острие обаче с такава линейна скорост и с толкова силен, прострелващ удар - за мен е един от най-добрите.
Изключих само Гунди, защото той е футболист от друго измерение, макар да е на трето място в класацията на голмайсторите.
Не забравяй, че в сезона в който игра при нас е вкарвал гол на всеки 78 минути игра...
За добър се смята нападател, който вкарва голове в половината от играните си мачове, примерно ако има 100 мача, трябва да има 50 гола, при нас Гарата беше почти 100 процентов.
Нали няма спор, че за един сезон при нас направи фурор, кой друг е наричан "ГОЛОВАТА МАШИНА НА ЛЕВСКИ"?

Колеги, не мога да не се съглася с IVAKA . Аз също гледам Левски от много отдавна(някои от форума не са били родени), но Гаррата си е направо "луд". Много невероятни неща е правил, но обърнете внимание на споменатия гол срещу Берое. Такова поемане на топката, дрибъл и шут от ъгъл във вратата рядко се виждат.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oLrt5IlPDeE&feature=related[/youtube]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 21 юни 2012 09:55

За мен най-добрия ни трансфер ,макар и дългосрочен е Ники Илиев!

иван66
Контакти:

Мнениеот иван66 » 21 юни 2012 10:17

Въпреки срамната за нас истинските левскари година,до като собственик е Батков,нас ни чакат само ядове,срам и мъка да сме левскари.Батков промени статистиката на клуба-ние вече имаме отрицателни сметки с няколко клуба-Литекс и Лудогорец,скоро ще се обърне и сметката ни с ЦСКА.Левскарите намаляват,кое дете ще иска да е левскар като този отбор става шампион на десет години веднъж.Ние сме под Тодорбатково робство.Трябва да се освободим.

Върни се в “Архив”