ТУШЕ : Може, но Джурджев знае, Чомаков знае, Лука Станчев знае, Начо Културата знае, Коко Азарян знае, хиляди други знаят, даже и аз знам. Това, че ти не знаеш нашата история, "КВО ДА ПРАВИМ СЕГА?"[/quote]
Много добре зная историята смешнико!Тези личности ,които изброяваш са единиците привърженици на смешния ведомствен отбор на ЖП-то.Всички селяни и цигани довлякли се в Пловдив на работа по вагоноремонтните депа също ги знам.А,знаеш ли първите панелки в кв.Гагарин фрашкани с железопътни работници,стрелочници и подобни?Когато играехме по улиците на Стария град и цялата махала ходехме на мачовете на ГОЛЕМИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ти знаеш ли къде беше?Отборчето ти няма никаква история,НИКАКВА!
Анкета за трансферите ни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Древен и Вечен
- nik_bg1
- Контакти:
Re: Ботев подписа с Костадин Дяков
Нямам никакви наблюдения за Костадин Дяков...
Пожелавам му успехи с "Ботев"Пловдив!
Пожелавам му успехи с "Ботев"Пловдив!
- nik_bg1
- Контакти:
Re: Официално! Ботев привлече Иван Цветков
Добър трансфер!
Пожелавам му много успехи с екипа на "Ботев"Пловдив!
Пожелавам му много успехи с екипа на "Ботев"Пловдив!
- nik_bg1
- Контакти:
Re: Ексклузивно!Асен Караславов подписа с Ботев
Винаги ми става гу100 когато в отбора се завръщат доказани канари!
- Captain Stottlemeyer
Много харесвам Цветков - и като футболист, и като човек. Жалко, че от "Левски" го освобождават, за мен това е голяма грешка. Успех на Ванката в новия отбор и дано поне в договора му има клауза, да не играе в мачовете срещу "Левски". 
П.П. Не виждам, с какво Базил де Карвальо е с нещо "по" от Иван Цветков освен, че е по-чуплив.
Две години разлика във възрастта не са нищо...

П.П. Не виждам, с какво Базил де Карвальо е с нещо "по" от Иван Цветков освен, че е по-чуплив.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- емо73канар
- Контакти:
Re: Ботев с нов трансферен удар, привлече испански халф
Темата беше за испанчето,а се превърна в спор със стрелочниците.Искам да попитам,докога ще им обръщате внимание?
п.п.По темата ще кажа ,че испанеца ми се стори доста вдървен,но се доверявам на Спасов и Кривият,и щом са го харесали значи ще ни свърши работа.
п.п.По темата ще кажа ,че испанеца ми се стори доста вдървен,но се доверявам на Спасов и Кривият,и щом са го харесали значи ще ни свърши работа.
Много се радвам за този трансфер!Пожелавам успех на Цветков с жълто-черния екип и дано да ни радва по-често с головете си!
- 1912.plovdiv
- Контакти:
Древен и Вечен написа:ТУШЕ : Може, но Джурджев знае, Чомаков знае, Лука Станчев знае, Начо Културата знае, Коко Азарян знае, хиляди други знаят, даже и аз знам. Това, че ти не знаеш нашата история, "КВО ДА ПРАВИМ СЕГА?"
Много добре зная историята смешнико!Тези личности ,които изброяваш са единиците привърженици на смешния ведомствен отбор на ЖП-то.Всички селяни и цигани довлякли се в Пловдив на работа по вагоноремонтните депа също ги знам.А,знаеш ли първите панелки в кв.Гагарин фрашкани с железопътни работници,стрелочници и подобни?Когато играехме по улиците на Стария град и цялата махала ходехме на мачовете на ГОЛЕМИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ти знаеш ли къде беше?Отборчето ти няма никаква история,НИКАКВА![/quote]
И не само панелките в Гагарин , тракийските панелки също . Строени през 70-те и 80-те за хората от околните села дошли да разботят в заводите. До преди 20-тина години преди да започне бумът на покупко-продажбите Тракия беше на 90% черно-бяла , сега нещата са се попроменили вече , Тракия си е неизменна част от Пловдив, но все още си остава едиснвеният квартал в който преобладават черно-белите. Квартал на 40 години

явно им наливат паричкии
)

успех на цветков