Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 21:57

Middlesbrough написа:Много ме е яд за Ванката ; ( , няма логика :С

мен също, жалко, че не му се довериха и за този сезон

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 юни 2012 21:59

santiliana написа:
way написа:Не че нещо ама 1 по здрав защитник ще го счупи като солета някой от вас гледа ли мача когато David Villa се контузи ?
защото аз го гледах и 1 черна горила направо го схруска за закуска

ами нека го "счупи". Получава червения картон, бием дузпата и побеждаваме, отивайки на 1/2 финал в ЛЕ. Аз съм съгласен.
Ще ти дам контра пример: Имаме разиграващ халф, тежащ 80 кг. И повратливостта му е почти като на слон в стъкларски магазин. Докато се накани да подаде, целият стадион ще знае на кой мисли да я пусне тая пуста топка...Е, кажи ми- това ли по-ще те кефи?
И всъщност, Шави, Иниеста, Дел Пиеро, Робен, Валенсия, Пирло и много други- масивни ли са? Или може би не стават за халфове и нападатели?!

Приятел, не говорим за точно 80 кила, а добро съответствие между ръст и килограми...Еми извинявай, ама не може да е 174 см висок и същевременно да е под 70 кила, а да не говорим, че трябва да е 75...А ако искаш да ти кажа тежък и повратлив футболист веднага се сещам за Хълк...1.80 м висок и тежи 75 кг. Повратлив, бърз, техничен, мощна тупалка, абе всичко си има...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юни 2012 22:00

milen.hristov написа:Еми не е случайно, че привлякохме д-р Илиев

Нещо много илиевци взеха да стават в Левски :lol:

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 19 юни 2012 22:02

Сега , ако разсъждаваме професионално в което се съмнявам , ще купим свестен централен защитник и французина ще почне в ляво където му е силата.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 юни 2012 22:02

santiliana написа:
levskar forever написа:
santiliana написа:когато говорех само преди няколко дни, някои от сините събратя във форума ме охулиха в коментарите си. Няма лошо, живи и здрави да са всички. Говорех с недомлъвки, защото така се налага. На ЛС съм обяснил на по-коректните. Няма нужда да се ругаем и обиждаме помежду си, все пак сме от една и съща страна на барикадата...Просто трябва да се държим мъжки и да вникваме в това, когато някой казва нещо. Най-лесно беше да кажа играчите с имена (поне това, което аз зная), но защо да слагам каруцата пред коня?! Онези, с петолъчката постоянно гледат как да ни правят сечено, разберете го веднъж завинаги. Няма играч, който да не сме поискали и техни хора да не са ни подливали водица. Затова беше и тази секретност и неведение до последно. Има неща, които няма как да се кажат, но който има поне мъничко мозък в главата си, е разбрал...

п.п. И като казах, че последните двама ще са "черешката на тортата", не съм излъгал. Защото на този бразилец- Марсиньо, Дарко не може да му донесе вода и на малкия пръст. Ама бил 65 кг., и кво от това? Ние футболисти ли търсим или сумисти?! Трябват ни пъргави играчи, а не тролеи...
А за нападателя- пак ще говорим...Но там ще бъде здравия физически човек, а не в офанзивния халф...
И стига с този Иван Цветков- да, добър е, но къде му е хъса, къде му е скоростта, и на колко години е вече?!?

Как стига с този Цветков.като той си е класа.Следях го,като футболист още когато играеше в Холандия и вкарваше много голове.Ние все годинките гледаме,те не са от значение,щом някой мине 30-те вече бил стар,а младите ги продаваме за жълти стотинки навън.Ние досега нямахме качествен треньор да се направи една добра подготовка чак тогава да говорим за скорост и хъс.А ако новите не покажат качества(да не дава господ :) ),какво правим?

Е, то по тая логика, каквото и да се направи, винаги някой ще пита: "Ами ако стане това?"
Цветков е добър, но няма агресията и скоростта, които са ни нужни. Да, рутиниран е, опитен е, но това не е достатъчно. Ние имаме високи цели, а без да се "изпоти" фланелката и да се пусне кръвчица няма как да стане. Да беше с 5-6 години по-млад, биваше, но сега е вече късно. Дори и за Пелето не съм убеден, че има място в титулярите, макар, че той е съвсем друга порода...

И високите цели с кои ще си ги пристигнем, човек? С ОПОКу-БОНГО ли?

kopi89
Контакти:

Мнениеот kopi89 » 19 юни 2012 22:15

Холандският нападател Коен ван дер Бийзен е много близо до трансфер в Левски. Той е следен от "сините" от доста време и можеше да премине на "Герена" още преди година. Тогава обаче 26-кратните шампиони предпочетоха услугите на Сьорд Арс.

Сега Ван дер Бийзен е свободен агент, тъй като разтрогна с полския Краковия. Тимът изпадна и холандеца се е разбрал да ръководството да бъде освободен. Според медиите в Полша, играчът очаква обаждане от Левски.

Припомняме ви, че в Левски търсят само централен нападател, за да приключат селекцията. Изпълнителният директор на клуба Иво Тонев призна, че ще избират между две възможности.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 юни 2012 22:18

kopi89 написа:Холандският нападател Коен ван дер Бийзен е много близо до трансфер в Левски. Той е следен от "сините" от доста време и можеше да премине на "Герена" още преди година. Тогава обаче 26-кратните шампиони предпочетоха услугите на Сьорд Арс.

Сега Ван дер Бийзен е свободен агент, тъй като разтрогна с полския Краковия. Тимът изпадна и холандеца се е разбрал да ръководството да бъде освободен. Според медиите в Полша, играчът очаква обаждане от Левски.

Припомняме ви, че в Левски търсят само централен нападател, за да приключат селекцията. Изпълнителният директор на клуба Иво Тонев призна, че ще избират между две възможности.

и колко пъти журналята познаха ;)
И само Левски оле

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юни 2012 22:18

сини шампиони написа:
kopi89 написа:Холандският нападател Коен ван дер Бийзен е много близо до трансфер в Левски. Той е следен от "сините" от доста време и можеше да премине на "Герена" още преди година. Тогава обаче 26-кратните шампиони предпочетоха услугите на Сьорд Арс.

и колко пъти журналята познаха ;)

И колко пъти е бил национал ?:д

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 22:19

lazio1997 написа:
santiliana написа:
way написа:Не че нещо ама 1 по здрав защитник ще го счупи като солета някой от вас гледа ли мача когато David Villa се контузи ?
защото аз го гледах и 1 черна горила направо го схруска за закуска

ами нека го "счупи". Получава червения картон, бием дузпата и побеждаваме, отивайки на 1/2 финал в ЛЕ. Аз съм съгласен.
Ще ти дам контра пример: Имаме разиграващ халф, тежащ 80 кг. И повратливостта му е почти като на слон в стъкларски магазин. Докато се накани да подаде, целият стадион ще знае на кой мисли да я пусне тая пуста топка...Е, кажи ми- това ли по-ще те кефи?
И всъщност, Шави, Иниеста, Дел Пиеро, Робен, Валенсия, Пирло и много други- масивни ли са? Или може би не стават за халфове и нападатели?!

Приятел, не говорим за точно 80 кила, а добро съответствие между ръст и килограми...Еми извинявай, ама не може да е 174 см висок и същевременно да е под 70 кила, а да не говорим, че трябва да е 75...А ако искаш да ти кажа тежък и повратлив футболист веднага се сещам за Хълк...1.80 м висок и тежи 75 кг. Повратлив, бърз, техничен, мощна тупалка, абе всичко си има...

и струва колко?!?!?
айде да бъдем и малко реалисти все пак. То,като е писано да става някой сакатлък, няма значение кой колко тежи и колко е висок. Но за разиграващ халф си е добре. Важното е да дава навременни пасове и да създава положения, които да ИМА кой да оползотворява...Това нашето вече са капризи. Няма угодия. Дайте да оставим хората да си вършат работата, а когато е нужно- ние да сме с отбора и да си го подкрепяме.Това си остава най-важното...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 юни 2012 22:21

Каквото и да си говорим тука си остава единствено търкане на клавиатурите.Да се надяваме че Тонката вече му е ясно кой ще ни бъде ЦН.
И само Левски оле

Върни се в “Архив”