Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

BultraStyle
Контакти:

Re: Ботев с нов трансферен удар, привлече испански халф

Мнениеот BultraStyle » 19 юни 2012 21:37

Nenkolpfc написа:
slash1912 написа:
fena написа:Дойде време да се равнявате по нас. Честито. Само не бързайте много, че така бързахте и предния път. Да не се окаже Караибрахим поредния агент(Христолини) :lol:

Обясни кой е този първо.И второ имаш грешка в подписа-никой не ни е купувал!Разбирам мъката ти по селския,щом толкова много му се радваш-вземи го при вас!

http://www.razkritia.com/41707/%D0%B4%D ... %B2%D0%B0/

хахах :) разкрития.ком :) хахаха :) гоУем си .....

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 юни 2012 21:40

Ванко_Ултраса написа:А се смеехте на нас, че сме привличали много чужденци...хе-хееее, ама много ви бива да си калайдисвате жълтите задници.
Смеехте се на Канатларовски, че бил македонец, но мълчите като шарани за треньора ви по физическо, нали?
Викате на нас цигани, но взехте в отбора си цигането пиянде от Лом при това, който трябваше да е в затвора.
Имали сме черни в отбора - Базил и Бенжелюн...следващата ви стъпка по пътя на логиката е да си внесете и някоя чернилка, какъвто беше Мпасинкату.
Нека да се види истинското ви лице - същината ви е пълна с лицемерие и комплекси!

Шшш я са успокой малко и изчезвай във вашия форум. Само глупсоти говориш.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 юни 2012 21:42

А иначе, не съм особено впечатлен от този испанец. На клипче и на Замера може да събереш толкова на брой яки пасове. Не ми хареса стойката му която аха да падне. :D Малко на патица ми мяса като тича хаха :Д
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1912.plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912.plovdiv » 19 юни 2012 21:52

Nenkolpfc написа:
slash1912 написа:
fena написа:Дойде време да се равнявате по нас. Честито. Само не бързайте много, че така бързахте и предния път. Да не се окаже Караибрахим поредния агент(Христолини) :lol:

Обясни кой е този първо.И второ имаш грешка в подписа-никой не ни е купувал!Разбирам мъката ти по селския,щом толкова много му се радваш-вземи го при вас!

http://www.razkritia.com/41707/%D0%B4%D ... %B2%D0%B0/

ДПС, МПС , БФС , ама като цоцахте паричките от дрога , рекет , трафик и убийства на Бат Жоро ви беше хубаво, а :roll:

Тогава не бехте ли с лафа : "ми тие пърити ни миришът уа " :roll:

Сега изведнъж май станахте изключително заинтересовани кой как си вади парите :roll:

Изключително нагли и дебелооки неградски субекти от всички БГ фенове вие най-малко имате право да държите сметка при положение че ви върнаха от мъртвите с парите на най-големия престъпник живял в България досега :!:
Последна промяна от 1912.plovdiv на 19 юни 2012 22:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 19 юни 2012 21:58

Ванко_Ултраса написа:
Thurman Murman написа:
Ванко_Ултраса написа:...

На теб съм ти голям фен, но искам да те питам 2 неща:

1.Къде е Купата?
2.Към юношките ви Ю19 - Къде е групата?

За купата ще говориш, когато наживо присъстваш на такъв мач, а не да ми говориш за дедите ти!
За юношките ще говориш когато на Лаута ви приютихме цяла формация!
Хем посран, хем пък и отворко.

ванко,вие нямате ли си форум,та постоянно киснете при нас,или ние сме ви слабост
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: Сезон 2012-2013 - Трансфери и слухове

Мнениеот gogova4o » 19 юни 2012 22:03

Ботев с нов трансферен удар, привлече испански халф
ВТОРНИК, 19 ЮНИ 2012 20:20 PLOVDIVNEWS.NET

След днешните трансферни бомби, които жълто черните хвърлиха с привличането на Иван Цветков, Костадин Дяков и Асен Караславов от щаба на Ботев се очаква да обявят и други сензационни трансфери. По информация на PlovdivNews.net утре се очаква жълто черната фланелка да облече и Рубен Палазелос. Испанският дефанзивен халф има сериозна визитка, а в момента пристига от испанския Депортиво Алавес. Роденият на 11 април 1983 година испанец е започнал кариерата си в Сантандер. Преминава през Ланзароте, Паленсия и Гимнастика Торелавега, играе под наем в гръцкия Арис, след което изкарва няколко сезона в шотландския Хартс, с който е изиграл цели 114 мача, има и 3 попадения. Последния сезон за Палазелос е в испанския Алавес.

От свои източници PlovdivNews.net научи, че испанецът е вече в България и още утре ще парафира контракта си с Ботев.
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 юни 2012 22:11

rump_shaker написа:А иначе, не съм особено впечатлен от този испанец. На клипче и на Замера може да събереш толкова на брой яки пасове. Не ми хареса стойката му която аха да падне. :D Малко на патица ми мяса като тича хаха :Д

За Замера не съм сигурен-единствените му точни пасове бяха назад :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 19 юни 2012 22:15

Щом ръководството го е харесал, значи става.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 19 юни 2012 22:20

Вижте еничарите в черно- бяло от злоба, какви ги говорят и си позволяват да петнят името и паметта на великия патриот, поет и революционер Хр. Ботев. Прочетете постовете на Jako и ще разберете, кои са циганите и родоотстъпниците. http://news.plovdiv24.bg/360562.html
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Re: Официално! Ботев привлече Иван Цветков

Мнениеот sir George » 19 юни 2012 22:26

Гледам,че сините го хвалят.Нямам наблюдения,но наистина се надявам Иво Тонев и ко да са направили сериозна грешка!

Върни се в “Архив”