Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AlexanderH
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот AlexanderH » 24 авг 2009 15:33

Ако не се лъжа Велев го пробва един път като дефанзивен халф. Бистрон също може да играе на тази позиция ама май го пробваха и него веднъж и се представи повече от трагично :)

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Предаден ли бе Боримиров от Гонзо?

Мнениеот slavi_1914 » 24 авг 2009 15:33

Аз мисля,че Батков си искаше Наско, но той му е поставил доста условия. А кой най-наподобява на Наско --> естествено Гонзо. На Батков му липсва Наско и според мен си мисли,че Гонзо е способен да стане като него. Но Гонзо е повече мъжкар и милее за Левски повече от Наско(лично мое мнение).Колкото до Борето видя се,че не става за този пост. Поне един играч да бе довел от Германия. Както направи Краси и Бобич. А той какво направи ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Re: Каквото повикало такова се обадило.

Мнениеот Kruseiro » 24 авг 2009 15:34

Ами не четеш какво съм писал. Размазахте ни, защото бяхме трагедия. По-зле от това, което представлявахме през пролетта не знам дали може да сме. Не ни бихте само вие, биха ни и Черно море, биха ни и Литекс. Това не значи, че и тези два отбора са направили нещо особено в развитието си оттогава. При нас промяната дойде с новите играчи и съм убеден, че това е правилната посока. При вас обаче нещата отиват не нагоре, а надолу.[/quote]

Абе, много ви порастна работата, но да не стане като след онези 10 поредни победи?! :lol: И после някой да обяснява нещо за вечното вторите ;)

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 24 авг 2009 15:35

ГОНЗО: ОТИВАМЕ НА ВОЙНА

Ето и потвърждение на думите ми.

БАЖДЕКОВ: ФИНАНСОВО ТОЗИ МАЧ НИ Е НАЙ-ВАЖЕН

Поредната простотия. Стига с тези пари да си говорим за играта и стила ! НЕ ГО ЛИ ОСЪЗНАХА ТОВА !
Последна промяна от slavi_1914 на 24 авг 2009 15:37, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

sl11sofia
Контакти:

Мнениеот sl11sofia » 24 авг 2009 15:36

хаха , темата е готина но вече се говори по нея ....Левски в на друг етап в развитието си и найстина няма грам смисъл да се говори за това .
Само ще ви кажа две думи хайде три . Брата на Жена му на Боримиров е - МАКИ .
Маки нали знаете кой е , този с дрогата. Общо взето предпочитам адвоката на Руската мафия отколкото този главорез. Могат да се говорят още много неща но става опасно а и може да си развиваме локуми до утре тука. Истината е една - Кой каквото да ти говори знай ,че става дума за пари!
Дано да бием Дебрецен - друго за сега не ме интересува.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 24 авг 2009 15:36

AlexanderH написа:Ако не се лъжа Велев го пробва един път като дефанзивен халф. Бистрон също може да играе на тази позиция ама май го пробваха и него веднъж и се представи повече от трагично :)

Бистрон е даден под наем и не ми се ще да го виждам никога повече в игра за Левски..
САМО ЛЕВСКИ!

heckler
Контакти:

Re: Каквото повикало такова се обадило.

Мнениеот heckler » 24 авг 2009 15:37

Юноши на Левски, сезон 2008/2009 - А група (само А група):

Божидар Митрев

Общо мачове 12
Общо изиграно време 630 мин.

Виктор Генев

Общо мачове 25
Общо изиграно време 1008 мин.

Владимир Гаджев

Общо мачове 27
Общо изиграно време 1487 мин.

Живко Миланов

Общо мачове 23
Общо изиграно време 1700 мин.

Лъчезар Балтанов

Общо мачове 23
Общо изиграно време 749 мин.

Мариян Огнянов

Общо мачове 3
Общо изиграно време 44 мин.

Николай Димитров

Общо мачове 21
Общо изиграно време 616 мин.

Христо Йовов

Общо мачове 11
Общо изиграно време 824 мин

Цветан Димитров

Общо мачове 22
Общо изиграно време 90 мин.

И тъй като имам основания да смятам, че на много хора ще им е трудно да разчетат статистиката, ще ги помоля да обърнат внимание на изиграните минути!

drakona25
Контакти:

Мнениеот drakona25 » 24 авг 2009 15:39

slavi_1914 написа:Аз мисля,че Батков си искаше Наско, но той му е поставил доста условия. А кой най-наподобява на Наско --> естествено Гонзо. На Батков му липсва Наско и според мен си мисли,че Гонзо е способен да стане като него. Но Гонзо е повече мъжкар и милее за Левски повече от Наско(лично мое мнение).Колкото до Борето видя се,че не става за този пост. Поне един играч да бе довел от Германия. Както направи Краси и Бобич. А той какво направи ?

Че Гонзо е по голям мъжкар от Боримиров е ясно, но тук не става дума за това . Какви футболисти да доведе Боримиров без пари, става въпрос за думата предателство ( на каква цена си готов да предадеш приятел, а те БЯХА приятели и да му забиеш ножа в гърба )
Може би ние не знаем истината, но акое така както се тиражира постъпката на Гонзо не е никак мъжка и това е истината. А дали е легенда или не това няма значение,

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 24 авг 2009 15:41

точно за този мач, най-добрият състав ще е този, в който и съдията (Бо Ларсен) играе за нас :) :) дано да вали утре дъжд по време на мача,за да се разиграе Йовов!!!! :)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 авг 2009 15:44

Защо така оплюхте момчето за темата? Какво? Само цветя и рози ли има? Темата е деликатна и не може да се отговори еднозначно. Първо на първо факта,че Гонзо знаеше,че Борето ще бъде сменен още преди това да стане факт е кофти.Кофти е,и че Гонзо шикалкавеше тогава. Друг е въпроса защо пък Гонзо трябва да обира пешкира за простотиите на Батков. Надали Гонзо е действал зад гърба на Борето.Пък ако е действал никога няма да разбереме. Да излезне Батко и да каже истината,дотогава всичко са догадки. Ако трябва да отговориме еднозначно Не.Гонзо не го предаде,но нещата станаха по малко грозен начин.
110 години любов!

Върни се в “Архив”