Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Енрико Пичиони: Нямам нищо общо с Христолов!

Мнениеот botev_1912 » 24 авг 2009 12:19

Fallen_Angel написа:
Един град-един отбор написа:Отново нова светлина в тунела ... нова надежда ! Да се надяваме приятели ! Свободен Ботев !

Тцъ, не съм съгласен. Парен каша духа. Нека видим какво ще става и тогава да се радваме. Ноември като се радвахме - стигна се до 23-ма напуснали...

Сега ни остава само да чакаме!

Дано да се оправят нещата, но докато не видя вече не вярвам, както се казва "парен каша духа"!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 24 авг 2009 12:22

Абе да изчакаме пък да видим.Няма значение кой ще е само да се отървем от селския..на тоя етап нямаме избор..

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 24 авг 2009 12:25

Пичове, не се радвайте. Селския е просто пионка, Ботев е перачница на пари. Този жабар е от мафията, която РЕАЛНО управлява отбора ни и с неговото идване нищо няма да се промени, ще е едно замазване на очите ни. Фиктивно прехвърляне на акциите - голям праз! Славчовци, Бойковци и т.н. много добре знаят как стоят нещата, но явно и тях ги е шубе да се намесят, защото далаверата тук е дебела и някой може да пострада. На селския боклук просто му е наредено НА КОГО да продаде.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 24 авг 2009 12:25

То това е идеята на всичко - да се изчака , нещата да се проточат пак във времето и селяка да си отдъхне колкото се може повече :evil:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 авг 2009 12:29

ktulu. написа:Пичове, не се радвайте. Селския е просто пионка, Ботев е перачница на пари. Този жабар е от мафията, която РЕАЛНО управлява отбора ни и с неговото идване нищо няма да се промени, ще е едно замазване на очите ни. Фиктивно прехвърляне на акциите - голям праз! Славчовци, Бойковци и т.н. много добре знаят как стоят нещата, но явно и тях ги е шубе да се намесят, защото далаверата тук е дебела и някой може да пострада. На селския боклук просто му е наредено НА КОГО да продаде.

Абе то и Мачестър е перачница на пари.
Дано този да има много пари за пране /ако изобщо се случи нещо де/, но ни остава само да седим и да чакаме, то се видя, че сме мишки и нищо не можем друго да направим!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 24 авг 2009 12:32

ЕЕЕЕ ДАНО НАЙ-НАКРАЯ ПРИКЛЮЧИ САГАТА СЪС СЕЛСКИЯ.АЗ СЪМ ЛЕВСКАР И МИ Е МЪКА ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ СЛАВЕН КЛУБ ДА СЕ РАЗПАДА ТАКА-ДАНО НОВИТЕ СА СЕРИОЗНИ И ДА КАЧАТ БОТЕВ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 24 авг 2009 12:37

bokomilanista написа:ЕЕЕЕ ДАНО НАЙ-НАКРАЯ ПРИКЛЮЧИ САГАТА СЪС СЕЛСКИЯ.АЗ СЪМ ЛЕВСКАР И МИ Е МЪКА ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ СЛАВЕН КЛУБ ДА СЕ РАЗПАДА ТАКА-ДАНО НОВИТЕ СА СЕРИОЗНИ И ДА КАЧАТ БОТЕВ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО

Дано, но след толкова лъжи и измами от страна на Селяка - единствено черногледство ни е останало. Особено с някой неизвестен за нас италианец като вероятен собственик...

В такава ситуация, до доказване на противното, не вярваме на такива неща. Войната ще продължи до момента, в който се види, че някой е решил да направи нещо сериозно с този отбор - ДЮШ и наши кадри, добра игра и (може би) стадион.

Ако ще се водят разни жабари и макаронаджии от аматьорските групи с цел "обиграване, показване и продаване" - евал съм ги и "собствениците".

Потребителски аватар
Стърлинг_Мос
Контакти:

Мнениеот Стърлинг_Мос » 24 авг 2009 12:44

Момчета пак ни лъжат. Не трябва да вярваме, докато не стане факт.
Между другото, работя с няколко италиански фирми, както и с български, които внасят стоки от Италия. През август бизнеса там замира, всички почиват, кой ще е този, който ще си развали почивката, за да купува футболен отбор. Ако този искаше БОТЕВ, щеше да го вземе още през юни, когато все още имаше играчи.

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Re: МИТЬО ЛЪЖЕ ЗА ПРОДАЖБАТА НА БОТЕВ!

Мнениеот fen fen » 24 авг 2009 12:57

ЛЪЖЕ! ЛЪЖЕ! ЛЪЖЕ!

няма продажба, всичко е цирк, селски цирк. :twisted:

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 24 авг 2009 13:00

Имам едно въпрожче За фк Пиза ;) Как е завършил последният мач :geek:
И ако може - кой са играли :|

Върни се в “Архив”