Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Енрико Пичиони: Нямам нищо общо с Христолов!
Важното е не да се дават много пари, а да се инвестира правилно. Да направят ДЮШ, да направят нещо по стадиона, а не да почнат да викат разни пенсионери от Италия и да водят патладжани от Африка за обиграване.
naskox1 написа:News4000.bg
"Нямам нищо общо с Димитър Христолов! Договорът ми е с новия собственик на ФК "Ботев" (Пд). С него съм съгласувал и имената на футболистите, с които искам да подсиля отбора от Пловдив", това бяха първите думи на новия италиански старши треньор на "канарчетата" Енрико Пичиони пред news4000 при повторната му поява на стадиона край Бирената фабрика. Този път ги нямаше екшъните и драмите от 6 август, когато специалистът от Апенините бе плашен дори със смърт от ултрасите от жълто-черната агитка.
Първата тренировка на "Ботев" под ръководството на Енрико Пичиони бе изгледана от 9 фена и шестима полицаи, които ще караулят на стадиона край Бирената фабрика на всяко занимание, докато поутихнат страстите. В късния след обяд в града под тепетата пристигна първият италианец от 12-те, които Пичиони обещава да докара в следващите две седмици. В сряда ще се появят още четирима-петима нови играчи, подвизавали се в калчото и които в момента са със статут на свободни агенти.
Новият собственик на "Ботев" (Пд), чието име засега се пази в тайна, освен футболния клуб ще купи от Димитър Христолов и фирмата му "Авиотехника".
E айде честито, ама дано да не е неква игричка на селския!
Докато не се видят резултатите нищо "честито" няма. Не вярвам на Селю, не вярвам и на жабарските му приятелчета. В България всичко е мошеници и мафия.
Пак анонимен купувач,пак преговори,пак сделки.Ами селския проваля всяка сделка до момента как така без сигурност някой ще назначи треньор,ще докара играчи (а дори италиански аматьор ще иска няколко хиляди евро).За мен това са си голи безпочвени приказки за да мине време и да се оталожат страстите.Ако някой ще купува Ботев да излезне и да каже Аз съм човека сделка ще има.Тва е,поредния селски финт
Aз съм на същото мнение,поредният селски финт за отвличане на вниманието.
Всяка година в началото на сезона един и същи номер върти педала мръсен.
Всяка година в началото на сезона един и същи номер върти педала мръсен.
- Fallen_Angel
- Контакти:
Да се покаже "анонимния собственик", да го видим какъв е, що е. До тогава - Митьо в ковчег, але, але!
- Един град-един отбор
- Контакти:
Отново нова светлина в тунела ... нова надежда ! Да се надяваме приятели ! Свободен Ботев !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Fallen_Angel
- Контакти:
Един град-един отбор написа:Отново нова светлина в тунела ... нова надежда ! Да се надяваме приятели ! Свободен Ботев !
Тцъ, не съм съгласен. Парен каша духа. Нека видим какво ще става и тогава да се радваме. Ноември като се радвахме - стигна се до 23-ма напуснали...
Тая "сделка" няма да се провали. Честито ни предаване на акциите на подставено лице, реакции на медиите "тия пък угодия нямат, нов президент имат и пак протестират" и значително количество по-незапознати фенове, които ще видят в подставеното лице на сельо - месията на клуба. Резултат - сельо управлява, войната спира/отслабва и вместо сельо, който да нападаме където видим, италианец, който няма да видим нито веднъж, камоли да можем да му причиним нещо.
Честито!
Честито!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Абе хора как може да сте толкова наивни.. ?! Само като чуя селяка и Италия , и моменталически ми става ясно за какво става въпрос. Вчера Пичони казал , че в момента тея бизнесмени били в почивка до средата на септември и едва след това щели да се задействат преговорите... пхахаха !