Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petargeorgiev
Контакти:

Няма какво да губим.Всичко или нищо.

Мнениеот petargeorgiev » 24 авг 2009 10:20

Работата опря до там ,че отиваме в Унгария с малка надежда чудото да се случи,а то ще се случи ако Левски атакува през целия мач като не се хвърля сляпо напред и оставя винаги хора в отбрана.Другото важно нещо е да пресираме унгарците още при техния вратар и да им играем преса по целия терен.Трябва да взимаме и единоборствата защото те ще решат този мач.Някой ще каже :Ами те унгарците са по едри и здрави от нашите.Извинявайте ама това не е сумо или борба ,а футбол.Трябва да покажем футболни аргументи.Нашите трябва по-добре да си подават топката,а не като в първия мач когато гледахме изпълнения недостойни даже и за махалата.Пак повтарям :Левски трябва да атакува и да победи ако щете и с 2:3,3:4или 4:5 .Ако в атака са Йовов и този Ортега уважаеми Левскари нямаме никакъв шанс поне в нападение.Интересно ми е предполагам и на вас как ще играе пияницата Рабех.Аз лично бих му простил ако след негови добри изяви Левски не допусне гол в този мач.Ако отпаднем слизаме на нивото на "чорбарите" и "селяните" .Не искам да си мисля за този вариант.Всичко е в главата на Достанич и в краката сърцата и умовете на нашите играчи.УСПЕХ ЛЕВСКАРИ!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]

Мнениеот futbolqga » 24 авг 2009 11:22

Сектор Б написа:
futbolqga написа:Знае ли се дали ще предават мача на 100%?

По PROBG ще ги дават, но аз след няколко часа тръгвам за Будапеща! :twisted: :twisted: :twisted:

То и аз ще ходя, но искам да си запиша мача (имам чувството, че този мач ще остане в историята ни), за това питам ще го дават ли по ТВ ;)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 24 авг 2009 11:24

"Турци, треперете, Левски е жив.”
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 24 авг 2009 12:09

Иаз трябваше да пътувам за мача , но в четвъртък ми се провали пътуването , след мача 99% от хората с които можех да тръгна се отказаха и мен ме е много яд.И аз мисля че мача ще остане в Историята и то с добро но за жалост ще подкрепям любимците си пред ТВ , добре че ПРО.БГ ще дават мача иначе щях да тръгна сама с колата
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 24 авг 2009 15:12

DukeUnv написа:Rapa G ft. Madonna - За Унгария

Download: http://dox.bg/files/dw?a=3aa42cecaa

Теглете супер песен.. :lol:

Ебати излагацията....

Лириките мога достойно да ги сравна по смисъл с някоя чалга песен и моля ви ограничавайте хулиганските изрази от сорта на - "Кур за вас" "Мощно" "Мощно Смърт" "Нема Ви Се Верва" " На Кафево" "Атмосфер Аржентина" "Има ли бе?" и други, наистина е смешно речника на даден човек да се ограничава до тези изрази.
САМО ЛЕВСКИ!

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 24 авг 2009 15:48

Linky написа:
DukeUnv написа:Rapa G ft. Madonna - За Унгария

Download: http://dox.bg/files/dw?a=3aa42cecaa

Теглете супер песен.. :lol:

Ебати излагацията....

Лириките мога достойно да ги сравна по смисъл с някоя чалга песен и моля ви ограничавайте хулиганските изрази от сорта на - "Кур за вас" "Мощно" "Мощно Смърт" "Нема Ви Се Верва" " На Кафево" "Атмосфер Аржентина" "Има ли бе?" и други, наистина е смешно речника на даден човек да се ограничава до тези изрази.

Не само смешно, но и жалко... Но пък от друга страна, всеки има право на избор.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 15:50

Linky написа:Лириките мога достойно да ги сравна по смисъл с някоя чалга песен и моля ви ограничавайте хулиганските изрази от сорта на - "Кур за вас" "Мощно" "Мощно Смърт" "Нема Ви Се Верва" " На Кафево" "Атмосфер Аржентина" "Има ли бе?" и други, наистина е смешно речника на даден човек да се ограничава до тези изрази.

Защо на мен ми ги обясняваш тия неща? Не съм я написал и изпял аз тая песен. Просто я пуснах като линк за малко разнообразие, че ми писна да чета постове от сорта "ще падаме яко" ;)
Изображение

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 24 авг 2009 16:31

ЦСКА-р съм, но най-много ме е яд в тази държава, че вместо да се поучим взаимно от грешките си, се самоунищожваме с малоумни критики.
Та нашият опит срещу МТК не беше взет предвид - нито статистика, нито развитие на мача. А беше злощастно отпадане, след първи мач пододбен на вашия. Тогава поведохме 1:0 като гости и дочакахме шанса си в края на мача. Тогава съсипан от критики 19-годишния Бербатов получи топката в средата на малкия пеналт, но мислейки, че е в засада я подари на вратаря, за да не бави играта.
Пожелавам подобно положение и на Левски. Шанс винаги има.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 24 авг 2009 16:32

DukeUnv написа:
Linky написа:Лириките мога достойно да ги сравна по смисъл с някоя чалга песен и моля ви ограничавайте хулиганските изрази от сорта на - "Кур за вас" "Мощно" "Мощно Смърт" "Нема Ви Се Верва" " На Кафево" "Атмосфер Аржентина" "Има ли бе?" и други, наистина е смешно речника на даден човек да се ограничава до тези изрази.

Защо на мен ми ги обясняваш тия неща? Не съм я написал и изпял аз тая песен. Просто я пуснах като линк за малко разнообразие, че ми писна да чета постове от сорта "ще падаме яко" ;)

Не се обърнах към теб, написах "моля ви" - към всички , които използват тези изрази, а критиката е до автора на песента, разбираам че не иска да е новия хит на есента и че няма музикално образование и т.н и т.н и т.н , за това нито му коментирам пеенето нито музиката отзад,но текста , по дяволите това и 12 годишно филмирано момче от нечия агитка може да го измисли....само се излагат хората по подобен начин..а пък на мен освен, че ми е писнало от хора, които говорат "ще падаме яко" , ми е писнало и от хора , които говорят на : "Мощно","Има ли?" , "На кафево" и т.н..
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 авг 2009 16:43

ЛЕВСКИ Е ОТБОРА,А ТОВА Е ГРУПАТА - http://vbox7.com/play:2f63cbda

Върни се в “Архив”