Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nadal_11
Контакти:

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !

Мнениеот nadal_11 » 23 авг 2009 23:26

slavi_1914 написа:И е крайно време да разберете,че трябва да гледате и да се учите,а не само да скачате.
Вижте си коефициента БАТЕ има по-висок вече от вас.Смешници. Няма го Милко Балев да ви лицензира стадиона. Няма го Добри Джуров да вземе запас всички годни за футбол.Слезте на земята.

Щели да им дават премии за победата над Своге. Палячовци. А за победата над Дери сити там ?

Евала, Левски е отбора на народа!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 авг 2009 23:43

slavi_1914 написа:И е крайно време да разберете,че трябва да гледате и да се учите,а не само да скачате.
Вижте си коефициента БАТЕ има по-висок вече от вас.Смешници. Няма го Милко Балев да ви лицензира стадиона. Няма го Добри Джуров да вземе запас всички годни за футбол.Слезте на земята.

Щели да им дават премии за победата над Своге. Палячовци. А за победата над Дери сити там ?

Специален поздрав за всички прасета.Браво братле :!:

Потребителски аватар
BORN_TO_FIGHT
Контакти:

Мнениеот BORN_TO_FIGHT » 23 авг 2009 23:58

ШЕ ГИ СМАЧКАМЕ МАДЖАРИТЕ!

МОЩНО СИНИТЕ В УНГАРИЯ ! С ЛЕВСКИ ДО КРАЯ!
Дори живота си аз да прекарам
в мизерия и крайна нищета
ЛЕВСКАР завинаги оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта!

singing_girl
Контакти:

Мнениеот singing_girl » 24 авг 2009 00:24

Здравейте, знаете ли каква е причината да ме баннат?
Написах 2-3 коментара без да псувам и сега като тръгна да влизам с моя си акаунт ми дава грешка service 503...?
Някой да даде съвет ?

singing_girl
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот singing_girl » 24 авг 2009 00:24

Здравейте, знаете ли каква е причината да ме баннат?
Написах 2-3 коментара без да псувам и сега като тръгна да влизам с моя си акаунт ми дава грешка service 503...?
Някой да даде съвет ?

Потребителски аватар
stefani

Re: ЛЕВСКИ БЕЗ ЖИВКО МИЛАНОВ В БУДАПЕЩА

Мнениеот stefani » 24 авг 2009 00:32

niki87 написа:Много лоша новина.пак ще бъдем зле от дясно.Дано този път поне там да играе Бензукан или Балтанов,ако се е оправил,защото се видя,че с Минев нестава.

Голям праз . Като хукне напред и забравя да се връща навреме ! Да беше това проблема , а той е че нямаме шанс да продължим !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 24 авг 2009 00:34

Изчетох 90 % от темата и съм готов да изкажа "своето положение" :) (това малко в кръга на шегата) .
1.Критиката е положителна , само когато е градивна критика или критика на място , а не просто едно безмислено хулене на любимия ти отбор.
2.Истинският фен е този , който в труден момент е готов да даде пълна подкрепа на отбора си.И не чака благоприятна ситуация , да го нахули(В това се има впредвид Треньор,ръководство,слабо представили се играчи и т.н).
3.Оптимист съм , защото знам , че на отбора са му нужни тези 7 мил евро.Ще ви дам и една малко лигава и детинска фразичка , в която обаче се крие и доста истина " Протегни ръцете си към небето , дори и да не хванеш звезда , поне няма да оцапаш ръцете си с кал" .И на мен ми беше криво и не само след този мач ами и след Тампере и след Бате и след Жилина, но не бях аз този , които след мача започна да вика "Оставка", въпреки че го викаха 90 % от сектора.
4.За всички чорбенца да си бегат в раздела и там да си г(р)у(х)кат.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 24 авг 2009 00:56

Niksyy написа:Изчетох 90 % от темата и съм готов да изкажа "своето положение" :) (това малко в кръга на шегата) .
1.Критиката е положителна , само когато е градивна критика или критика на място , а не просто едно безмислено хулене на любимия ти отбор.
2.Истинският фен е този , който в труден момент е готов да даде пълна подкрепа на отбора си.И не чака благоприятна ситуация , да го нахули(В това се има впредвид Треньор,ръководство,слабо представили се играчи и т.н).
3.Оптимист съм , защото знам , че на отбора са му нужни тези 7 мил евро.Ще ви дам и една малко лигава и детинска фразичка , в която обаче се крие и доста истина " Протегни ръцете си към небето , дори и да не хванеш звезда , поне няма да оцапаш ръцете си с кал" .И на мен ми беше криво и не само след този мач ами и след Тампере и след Бате и след Жилина, но не бях аз този , които след мача започна да вика "Оставка", въпреки че го викаха 90 % от сектора.
4.За всички чорбенца да си бегат в раздела и там да си г(р)у(х)кат.

Много точно мнение, не разбирам и повечето защо са песимисти или плюят отбора - да той може и да не влезе в ШЛ , но какво от това?

Нима не заслужава подкрепа при положение, че вече сме в Лига Европа (Момчета това не е малко!!!!)
Няма какво повече да губим , защо не ги подкрепяме докрай?

Стига псевдо-фенщинна!!!!!!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 24 авг 2009 01:08

Ще отвеем унгарците! Само Левски!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот Gateca » 24 авг 2009 01:12

Дебрецен - Левски 1-2
Динамо Москва - ЦСКА 1 - 0
Литекс - Бате 0 - 1
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Върни се в “Архив”