И е крайно време да разберете,че трябва да гледате и да се учите,а не само да скачате.
Вижте си коефициента БАТЕ има по-висок вече от вас.Смешници. Няма го Милко Балев да ви лицензира стадиона. Няма го Добри Джуров да вземе запас всички годни за футбол.Слезте на земята.
Щели да им дават премии за победата над Своге. Палячовци. А за победата над Дери сити там ?
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavi_1914
- Контакти:
Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Re: Факти, Факти и пак Факти и ВСЕ ЛОШИ!
Angoff написа:Момчета залагайте на собствени кадри...може 2-3 години да не направят и 2-та отбора нищо но после ще има светло бъдеще и за 2-та клуба уверявам ви...ЦСКА тръгна по-тоя път последвайте ни...никой няма нужда от Рабех,Руи Мигел,Тасевски,Давид Силва,Ортега,Морзос,Жо и Зе и т.н и т.н. ...
Приятелю,ако беше толкова хубаво да се играе само с юноши,Ман Ютд,Реал и т.н,нямаше да купуват като бесни.Това,че Пенев е заложил на някакви млади момчета и,че всеки път излиза с различен състав ще му изизграе такава лоша шега,че свят ще му се завие в един момент.Свърши времето един отбор да се обиграва 10 години-макс 3 години и после се сменят повечето играчи,защото има търговия.И не можеш да ме убедиш,че феновете имат търпение да чакат юношите да се обиграват 2 години и да ни бият като тупан на селски мегдан.И примери за юноши давай не когато са играли 2,3 мача,а когато вдигнат купи!
Няма втори като Божидар Искренов-любимец завинаги!
Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....
Дебрецен - Левски 2-3
Динамо - ЦСКА 0-0
Литекс - Бате 1-0
Така си мисля де. Дано Левски се класира , както и всички български отбори
Динамо - ЦСКА 0-0
Литекс - Бате 1-0
Така си мисля де. Дано Левски се класира , както и всички български отбори

- slavi_1914
- Контакти:
Re: Програма на дубъла
Шампионът през миналия сезон Левски победи Литекс с 1:0 като гост в дербито от третия кръг на първенството на дублиращите отбори. Редактирай се
и добави и този

- slavi_1914
- Контакти:
Дебрецен - Левски 1:2 (дузпи 3:4)
Динамо - ЦСКА 1:0
Литекс - Бате 4:0
Динамо - ЦСКА 1:0
Литекс - Бате 4:0
Re: Има още един мач,след него ще видим...
124 написа: Малко по-спокойно,нищо няма да сринем.Много се възвеличават съперниците ни,много се подценяваме...
Сериозно?

Аз гледам резултатите, те казват всичко, а там в групите,на който и да е турнир отборите са още няколко класи над тези, с които играем в момента

Re: Програма на дубъла
slavi_1914 написа:Шампионът през миналия сезон Левски победи Литекс с 1:0 като гост в дербито от третия кръг на първенството на дублиращите отбори. Редактирай сеи добави и този
ОК, пич, благодаря, важното е да бием!

от kiko_ на 23 Авг 2009 12:11
ако още в сряда говедата не тръгнат да сменят трениора, аз ще стана АСАН
Е,голяма жертва ще направиш.Ще си махнеш Х-то
ако още в сряда говедата не тръгнат да сменят трениора, аз ще стана АСАН
Е,голяма жертва ще направиш.Ще си махнеш Х-то

110 години любов!
Re: Има още един мач,след него ще видим...
PFC Litex написа:124 написа: Малко по-спокойно,нищо няма да сринем.Много се възвеличават съперниците ни,много се подценяваме...
Сериозно?
Аз гледам резултатите, те казват всичко, а там в групите,на който и да е турнир отборите са още няколко класи над тези, с които играем в момента
Брат, като цяло уважавам модовете и Литекс, но гледай обективно на нещата, Литекс не са кой знае колко по-силни от Литекс, бихме ви достатъчно пъти даже, макар че ни взехте треньора....

Аз съм от Троян и харесвам Литекс, но местния Чавдар много ви е бил преди, иначе Левски както и ЦСКА и Литекс трябва да влязат в групите...

Не е лош треньора, прогноза 0:4 ако нашите от началото играят пределно мотивирано и страхотно атакуващо....