Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Не знам... Нищо ново не се чу, но това се и очакваше. Струва ми се, че ще се залага на отборната игра, без обособени звезди. Това е и нормалното, все пак не можем да вземем някакви изявени играчи. Тези, които взехме, дано имат късмета да се адаптират бързо. Лично за мен "трансферът" на Гаджев е ключов. Много се радвам, че остава, въпреки че не беше във форма този сезон и се представи доста зле. Помня как играеше преди една много тежка контузия, сигурен съм, че пак ще играе така, само дано Илиев му намери точното мястото. Смятам, че с Димов ще са основни в центъра. Димов играе малко дървено, има да изчиства доста елементи, най-много подаването, но за дефанзивен халф е страхотен, дано му дадат шанс. Обира почти всички високи топки и се бори и гони докрай. Само дано в защита се вземе още един човек.....
Според всеобщото мнение ще вземем крило и защитник .... А кой ще ни е плеймейкъра 

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
tatusindo написа:Според всеобщото мнение ще вземем крило и защитник .... А кой ще ни е плеймейкъра
Ив.Цветков.Що?Да не подава по-зле от Тасевски?
ПП.То,пък,щото Тасевски беше един плеймейкър та...
Последна промяна от blue avalanche на 14 юни 2012 17:34, променено общо 1 път.
blue avalanche написа:tatusindo написа:Според всеобщото мнение ще вземем крило и защитник .... А кой ще ни е плеймейкъра
Нищо против него нямам даже напротив

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
blue avalanche написа:tatusindo написа:Според всеобщото мнение ще вземем крило и защитник .... А кой ще ни е плеймейкъра
Прохазка

Като стана дума за Прохазка, някой има ли спомен как игра той срещу нас преди около година 

Само Левски!
siniq_fen написа:Като стана дума за Прохазка, някой има ли спомен как игра той срещу нас преди около година
Първия мач не знам, щото от Б сектор не се вижда. Ама втория направи смешни Грийн и Гаджев.
Eminem написа:Интересно ми е защо Цоневи няма да са на лагера и кой е този Румен какъв беше...
Иначе досега 5 нови, какво недоволствате.
Цитирам"не съм ги гледал само разговарях с техни треньори" и каза че ако имат качества ще вземе всеки с качества
niki87 написа:blue avalanche написа:tatusindo написа:Според всеобщото мнение ще вземем крило и защитник .... А кой ще ни е плеймейкъра
Прохазка
А този Прохазка не е ли един вид крило,или и той е поливалентен футболист

sasho0111 написа:
А този Прохазка не е ли един вид крило,или и той е поливалентен футболист
Атакуващ халф се води